Aktivity počas prázdnin pre 15 - ročného
Cez letné prázdniny .🤔bývame v byte. Mám ešte jedno bábätko to má 10mesiacov 😁tak Max mi naňho kukne,nechcem ho stále zaťažovať..ale poraďte prosím 🙏 na bicykel nemôže ani na kupko lebo lieči sa po operácii, ešte není úplne fit no ale môže sa hýbať ale nerobí to 😒ako ho naladiť na niečo . Či to je taky vek ?iba Pc a hry
hmmm to nie je bohvie co. co mu operovali ak sa smiem opytat? no take tabor co by ho zaujimal a mohol by ho teda aj teraz vykonavat by sa isto nasiel
naše slečny 12,14,16 mali na výber...
tábor Wachumba - ani jedna, lebo tam treba vstávať
kúpalisko - nie lebo tam ľudia čúrajú do vody a lepšie je doma na dvore sa kúpať...
A tak jedine si vybrali výlet do Viedne a KNIŽNICU.... čítajú knihy...
@martinellacka na zadnej časti 😐dosť problémový vred
Sú aj rôzne denné tábory s umeleckým zameraním, len sú väčšinou do 14 rokov. ÚĽUV má Prázdniny s remeslom do 15 rokov, ale len v niektorých mestách a v tomto období sú už vypredané.
Ešte je možnosť, že bude zapísaný ako náhradník v prípade, že niekto ochorie a nenastúpi na rezervovaný turnus.
Toto je taka zvlastna doba.teraz akoze neobvinujě nikoho len konstatujem. Je to hrozne ze tak velke deti sa nevedia zabavit sami ale rodicia im hladaju aktivitu.ja presne viem co som robila v 15r v lete. Mala som brigadu,frajera a kopec kamaratok. Zaciatok leta brigada - narocna velmi,potom sme sa xhodili kupat a s kamoskami stale von,horko tazko ma eodicia sostali na tyzden na dovolenku s nimi. Bola som stale vobku s partiou. Ziadny program nam nebolo treba absolutne..nikomu. Ale viem ina doba. My sme si vazili spolocnost ludi,mobole sme este nemali a tak sme za kazde stretnutie boli radi. Chodili sme aj na stanovacky ci chaty..ano tiekol tam aj alkohol ale vzdy vsetko s normou. Dalujem za tu dobu ze mam milion takychto zazitkov za uzasnu partlu ktoru som vtedy mala a kamosky. Az terqz si uvedomujem ze to bolo velmi vynimocne obdobie.
Je mi luto ze moje deti toto zrejme uz nezaziju…
@svetlanka111 Keď je niekto po operácii, tak to znamená, že svoj voľný čas, ktorý by inak venoval aktivitám s kamarátmi, musel venovať liečbe. To naozaj málokto zdravý si toto uvedomí. Potom je tam obdobie rekonvalescencie, kedy zase nemôže robiť všetky aktivity letné s rovesníkmi. Je normálne, že trvá nejaké obdobie, kým sa zaradí medzi rovesníkov a bude opäť tráviť voľný čas s nimi. Teraz je najdôležitejšie, aby aj to zotavenie prebehlo bez komplikácií, aby nič neoddialilo jeho návrat medzi rovesníkov s tými bežnými aktivitami. Ale zase v takomto období tie deti nájdu rôzne zaujímavé aktivity ku ktorým by sa za normálnych okolností možno ani nedostali. Je toho veľa: šachy, modelárstvo, knihy, ale je to už aj vek, kedy deti začne baviť aj varenie a pečenie.
@svetlanka111 len podla mna to je hlavne chybou rodicov, ze dieta kladu na piedestal. Vidim to na mojich kamoskach, ktore su odomna starsie a maju uz deti v puberte. Vychovavaju z nich totalne nesamostatnych jedincov. Ja som tiez v 15tich chodila von s kamoskami, mala som nieco ako kamalasku, no uz, zial, nie je medzi nami, citala som veeeela knih, opalovala som sa na dvore a tesila som sa na Gilmorky. 😊 Rodicia nechapu asi, ze dieta si potrebuje zazit aj nudu a aj si same co-to naplanovat. Ja som chcela ist aj do tabora, ale neboli na to peniaze. A este som chodila k susedom starat sa o male mimco. Vsetky deti z ulice mi presli rukami.
@17alexis ...keď budeš mať teenegera,potom sa ozvi...😜..nie teraz písať čo si ty robila pred neviem koľkými rokmi a blablabla.... takým dokonalým osobám,ako ty,čo ešte sami nevedia,čo vyrastie z ich vlastných detí ide dokonale zhovaďovat starostlivých rodičov...
@evabb35 ja toto vsetko chapem ver mi.ja som len konstatovala ze aka je doba..teraz porozmyslaj,myslis ze pred 20rokmi by takto mama zistivala moznosti pre dieta na nete?isto nie…a myslom ze by nemal ani pc ani mpbil ani telku…proste musel by sa vynajst…..nejako…
@17alexis no veru gilmorky❤️To dnes deti nechapu ze aha ide jeden diel niecojo a na dalsie musim pockat…

Tak neni prihlaseny na ziadny tabor, ani denny? Moja pubertiacka ide na dva... surfovat a jeden jazykovy... pozri este moznosti v okoli, nie vsetky su sportove... IT, jazyky, kadeco...