icon

Akú školskú tašku pre 15-ročnú?

ehja129
21. aug 2019

Ahojte, moc som túto skupinu neštudovala a neviem či sa to sem hodí, ale moja najmladšia sestra má 15 a naši sú z nej už na prášky. No každopádne sa nás všetkých pýtali akú školsku tašku pre ňu. Každú chvíľu sa jej totiž páči niečo iné a stará bohužiaľ už po 4 rokoch poputovala rovno do koša.
Rodičia nechcú kupovať značkovú (z finančných dôvodov) a ich ďalšie podmienky sú aby mala vystužený chrbát a nebola nijakým dôvodom vulgárna. Nejaké tipy? Ako som už spomenula sestra je prelietavý vtáčik a každú chvíľu zmení názor. Tašku jej hľadajú už celé prázdniny a čas sa kráti. Máte nejaké skúsenosti s dobrými taškami? Vďaka za každú radu.

Strana
z2
danielahamar
21. aug 2019

Za mňa topgal ma aj pre nás rocnych

veronikaszabova
21. aug 2019

A sestra ma aku cenuvu predstavu o taske

zara1357
Autor odpoveď zmazal
patka06
21. aug 2019

Skúste pozrieť tu, celkom veľký výber aj pre 15 ročnú, sú fajn vydržia dlho, majú aj priehradku na notebook...sú skladom, do septembra určite dodajú, objednávala som od nich viackrát - mám len dobrú skúsenosť
https://www.skolske-tasky.sk/studentske-batohy/...[0]=1019&filter[1]=124&filter[2]=161&filter[3]=124&filter[4]=161&price_interval_from=23&price_interval_to=53

laska201
21. aug 2019

Tak ja mam este len 11rocneho syna zacinajuca puberta ale hned mi ukazal tasku do skoly aku chce.maly je velky parkurista dnesna moda chlapcov tak samozrejme taska od youtubera Tarryho.Nech som kukala ako som chcela na nete som taku tasku nenasla tak z jeho stranky a hned 66eur.Este aj peracnik som mu dokupila nech mu to ladi s taskou.Nech si dievca vyberie sama.nieje v prvom rocniku na zs a aj tam deti rozhoduju o obrazkoch na taske.

983
21. aug 2019

Ja sa vraciam teraz späť na strednú a tašku som riešila štýlom Adidas batoh. Podľa mňa je vystužený chrbát pre nast ročného dosť zbytočné. Takéto deti nosia na vyučovanie v taške dosť veci a to vystuženie nieje najľahšie, minulý rok som takú mala a povedala som si nikdy viac. Skoro nič sa mi tam nemestilo a ťažké to bolo ako šľak.

vnasea
21. aug 2019

no ked toto citam ze fjallraven pre top znalkyne mody :D trapne mi je, ale tomu batohu som verna uz tri roky, vtedy to asi moderne nebolo no. naozaj za tu cenu stoji, ja ho nosim do skoly, aj na tury a zvlada vsetko naozaj🙂 poznam aj ludi co maju fake z wishu za 15€ a ten im tiez drzi;) no teraz pozeram jansport batohy, celkom sa mi pacia tie rozne variacie

saxana000
21. aug 2019

Ked som nastupovala ma strednu mama mi kupila nike ruksak nebol extra drahy asi 700 korun na slovenske prezil celu strednu vsetky chaty opekacky kupaliska a moj muz ho este donedavna nosil do roboty kym sa nadobro nerosypal zips na nom..10 rokov denno denne..

veronika3184
21. aug 2019

@hettinka mozno preto su k jej mladsej sestre rodicia taki lebo sa boja ze sa jej stane to iste co autorke. Ale hold baba za to nemoze. Plus autorka sa o svoje dieta postarala, klobuk dole, aj manzelstvo im stale drzi, take sa dnes u mladych nevidi. Ale vies co? Mam teraz 35, na strednej som mala spoluziacku ktoru rodicia zboznovali, vsetko mohla, nekontrolovali ju, otcov milacik. A mala starsiu sestru a tej nic nedovolili, furt ju kontrolovali, neverili jej, furt jej hovorili ze nechcu aby otehotnela, ze jej neveria. Mladsiu stale zastavali, dobre dievcatko, tej sa to nestane. A bum v tretom rocniku to dobre dievcatko otehotnelo. Zvladla aj maturitu v stvrtom aj vsetko, lebo naozaj nebola zla ta baba, mali smu ju radi. Ale tu ide o princip. Devina este nebola, tak sa slo na strednu skor, nemala este 18 ked otehotnela

ivett1
21. aug 2019

Chces kamenny obchod...mrkni deichmane ... maju tam nejake aj sportove aj modne ...

moni73
21. aug 2019

Fakt kanken, baby? Dcera ho ma tusim 1,5 roka a uz pozera po inom. Vraj spoluziacky uz nosia tasky na plece - teraz ide do 8mej.

hettinka
21. aug 2019

@moni73 ani, asi tak 2 roky dozadu to začalo “letieť”. Myslím, že je to ani nie tak kvôli tomu, že by bol extra pekný, ale aj kvôli cene. Pre mladých to je status, že majú taký drahy vak. Mne osobne sa ani nepáči.

janulik2008
21. aug 2019

@vnasea ten dost casto vidim ... takze odporucas? Mam ADIDAS ale nahradny sa vzdy zide 😁

Inak k teme nech si ona vyberie. Nie je male decko 🙄

moni73
21. aug 2019

@hettinka ani mne sa nepaci, hold asi tomu nerozumiem🤔

ehja129
autor
21. aug 2019

@hettinka 😅 no takmer som povedala, že vtedy boli iné časy, ale keď sledujem správy..
Ja už som bola dávno našimi odvrhnutá ako 1ks zo 6 sa nepodaril, no som rada, že som si malú nechala 🙂

demetria
21. aug 2019

Moj syn ma 14 a vyslovene si prial aspon trosku vystuzeny chrbat. Ze bud to, alebo dosky, kedze teraz ma vsetko nestastny zositovy A4 format a v nevystuzenych batohoch sa to zosuva a krkve. Nosil chvilu nudzovo sportovy vak a vraj to bolo naprd.
Inac mu bolo jedno, co mu kupim, len aby to bolo cierne bez akychkolvek ornamentov, napisov a idealne aj viditelnych znaciek cez pol ruksaku.
Nakoniec odsuhlasil cierny Head z Tesca😉.

ehja129
autor
21. aug 2019

Vďaka vám všetkým za rady. Rady odovzdám a snáď sa niečo nájde 🙂

veronika3184
21. aug 2019

@ehja129 urobila si dobre ze si si ju nechala. 🙂 inak na sk uz bolo urobenych viac nez milion interupcii odkedy interupcie su. Ked uz tie deti mamy nechceli, aspon ich mohli dat na adopciu. :( na dietatko sa caka roky ked chces adoptovat lebo ich je malo. Aj dochodcovsky vek sa posuva co sa malo deti rodi. Nemuseli sme byt kde sme keby vsetky tie zabite deti dostali sancu zit.

vnasea
22. aug 2019

@janulik2008 odporucam :D zvladne naozaj vela veci a ma vela priestoru aj ked sa na prvy pohlad neza🙂

punka24
22. aug 2019

@ehja129 sestra má 15 a toto je jej taška zrejme aj do školy... vystužený chrbát je sice fajn pre zdravie ale 15 je puberta jak sviňa a každý by sa jej len smial... ja posledný rok školy na sš som len brašnu s vodou desiatou a jedným perom brala... spolužiačky veľké módne kabelky... nema 5 ale 15 tak vystužený chrbát a tú tašku vám hodí do potoka... :D

janulik2008
22. aug 2019

@vnasea skoda tej ceny ach 😣 maju aj niekde v obchodoch ci skor len net? 🤭

Strana
z2