Aký máte názor na nosenie push-up podprsenky u mladej slečny?
Prosím poraďte ohľadom tejto témy
To áno. Nič jej nezakazujem len sa chcem poradiť.
a to je kolko rokov, mlada slecna? 12 ci 20? Asi by som popracovala najprv na sebadovere a vyzname ukazovania sa pred chalanmi...ze to nie je vzdy prave vyhra. No a inak, asi je jedno, aku nosi podprsenku, skor asi aj ako sa celkovo oblieka. Aby si vazila sama seba a poznala svoju cenu. Ak je to vsetko v poriadku a bude sa tak len citit lepsie, OK. Ale furt nevieme, kolko vlastne ma tych rokov 🙂)
Všetko máš v správe
@dzana6666 čo je to "mladá slečna" ? 13 rokov, 18 rokov, 32 rokov? správna podprsenka je dôležitá a niekedy ani pushup netreba... odporúčam toto video a celkovo rady p. Konarovskej, je to naozaj odborníčka
Slečna má 12r.
Ak spolu s push-upkou nenosi zaroven aj vystrihy po pupok tak je to OK.
Inak zabudla som napisat ze pre mna osobne je push-up podprsenka ako akakolvek ina. Kazdemu sa vzhladom na tvar a velkost poprsia hodi nejaka ina. Pre mna je dolezitejsie, co je oblecene na nej.
@dzana6666 vysvetlila by som slečne, že push up-ky sú nezdravé, rovnako aj kovové výstuže a kostice. Pri podprsenke je najdôležitejšie vedieť svoju veľkosť a to by mala slečna vedieť ako prvé. Pre mladé dievča rozhodne bavlnenú podprsenKu, ktorá nebude omínať, bude pohodlná...otázka - potrebuje ju vôbec?
@h2 OK uznavam, ze som to formulovala trochu nestastne. Kazdopadne, tzv. push-up podprsenka, ktora stlaci prsia k sebe a vytlaci ich hore vyzera dobre na teenagerke s velkym vystrihom, ktora si to aj moze dovolit. Pri zrelej zene to skor vyrobi vraskave udolie a potom to vyzera smiesne. Uplne ina vec je vystuzena podprsenka, ktoru si castokrat zeny mylne zamienaju za push-up.
A nechcela som nikoho urazit, ved ja sama uz spadam do vekovej kategorie, kde su urcite veci uz neoblecitelne. 🙂
@lolitka25 psychická bolesť, lebo kamošky majú? Och...To snáď nie. Aj keby teda to dieťa bolo extra podľa stáda, tak ide o spodné prádlo. To predsa nie je na očiach nikomu. A čuduj sa svete, existujú aj veľmi pekné bavlnené podprsenky. Ide o 12 ročné dievča. Čo iné, než bavlnené prádlo by mala nosiť? Sexi čierne čipky? A ešte k tomu vypchaté..?To som sa inak stále čudovala, že tým push up-kárkam nevadí, že to je vidieť, že je to vypchaté a umelo vytisnuté hore? Každý chlap, ktorého poznám, ich nemá rád (tie push up, nie push up-kárky 🙂), lebo je to neprirodzené a aj tak sa nakoniec ukáže holá pravda 😀 Ale čo je úplne najdôležitejšie - pravidelné nosenie týchto podprseniek je nezdravé. Nepoviem na príležitosť raz za čas. Ale denné nosenie je podozrivé z toho, že pripieva k vzniku rakoviny prsníka u žien, ktoré k tejto chorobe majú predispozície. Ďalšie negatívum - prsia skôr ovisnú práve milovníčkam push up. Tu o tom píšu http://rodinadnes.cz/push-up-podprsenky/
Podľa mňa je to ok. Na tvojom mieste by som zašla s dcérou do obchodu na nákupy a kúpila jej podprsenku, ktorú si sama vyberie ale ty jej ju schváliš, aby jej telo zbytočne netrpelo. Mladé baby si častokrát nevedia vybrať číslo ani typ a potom trpí buď chrbtica alebo samotné prsia
@dzana6666 lepsie ako ponozky v podprsenke ; ) aj take sme doma zazili..
Podľa mňa to vhodné nie je. Podľa toho, čo píšete, má slečna 12 rokov. Po prvé, pushupky sú nezdravé, už tu bola spomenutá rakovina prsníka, a po druhé, čo je vlastne zmyslom push up? Naoko vyvolať dojem pevného veľkého poprsia? A načo to preboha je takej 12 ročnej slečne? Komu sa v tom bude ukazovať? Či to len aby jej na hodine telocviku nekleslo sebavedomie?
@dzana6666 no teda...tak ja som si stále myslela, že potrebujú ju také trojky štvorky... ja mám dvojky a podprsenku síce nosím, ale nie pravidelne a môžem povedať, že po dvoch pôrodoch a dojčení, ju stále nepotrebujem. No ale to je na niekoho možno príliš hippie 😀 Škoda, lebo ten pocit byť bez nej je lepší ako s ňou. Ale uznávam, že sú príležitosti a miesta, kde nie je vhodné byť bez nej. Ale keď už, tak má byť priedušná, ľahká a pohodlná. To sa o push up asi povedať nedá. Podľa mňa sú hrozné. Z každého hľadiska. Ono je ale pomaly problém nejakú normálnu kúpiť. Pre mladé dievča sú pekné športové podprsky, alebo na štýl bardotky, ale bavlnené a bez kostíc.
@alaguema 12 rocne dievca potrebuje podprsenku 😎 takuto otazku nikdy slecne nepoloz. vie to ublizit.

@dzana6666 Ze je lepsie, ked nosi push-up a velke vystrihy, kym je mlada slecna, ako ked jej to rodicia zakazuju a potom si to vynahradza, ked ma 35+ a vyzera to smiesne.