icon

Aký máte názor na nosenie push-up podprsenky u mladej slečny?

dzana6666
17. máj 2015

Prosím poraďte ohľadom tejto témy

bosoriak
17. máj 2015

@dzana6666 Ze je lepsie, ked nosi push-up a velke vystrihy, kym je mlada slecna, ako ked jej to rodicia zakazuju a potom si to vynahradza, ked ma 35+ a vyzera to smiesne.

dzana6666
autor
17. máj 2015

To áno. Nič jej nezakazujem len sa chcem poradiť.

babulka82
17. máj 2015

@dzana6666 vysvetli jej že prsia niesu to najdoležitejšie čo ma 😀 a podprsenku nech kludne nosi dalej. A kolko ma rokov ?

dzana6666
autor
17. máj 2015

@babulka82 poslala som ti IP

lauricka
17. máj 2015

a to je kolko rokov, mlada slecna? 12 ci 20? Asi by som popracovala najprv na sebadovere a vyzname ukazovania sa pred chalanmi...ze to nie je vzdy prave vyhra. No a inak, asi je jedno, aku nosi podprsenku, skor asi aj ako sa celkovo oblieka. Aby si vazila sama seba a poznala svoju cenu. Ak je to vsetko v poriadku a bude sa tak len citit lepsie, OK. Ale furt nevieme, kolko vlastne ma tych rokov 🙂)

dzana6666
autor
17. máj 2015

Všetko máš v správe

sissy27
17. máj 2015

@dzana6666 čo je to "mladá slečna" ? 13 rokov, 18 rokov, 32 rokov? správna podprsenka je dôležitá a niekedy ani pushup netreba... odporúčam toto video a celkovo rady p. Konarovskej, je to naozaj odborníčka

https://www.youtube.com/watch?v=RrW5u9wW9J0
dzana6666
autor
17. máj 2015

Slečna má 12r.

marinablue
17. máj 2015

Ak spolu s push-upkou nenosi zaroven aj vystrihy po pupok tak je to OK.

lolitka25
17. máj 2015

@dzana6666 Ja som bola tiez taka, plne ju chapem. Dovol jej to, ju to raz prejde 🙂

17alexis
17. máj 2015

@dzana6666 ja som tiež nosila push-up a aj nosím. Viac sa mi to páči takto a čo viem, tak aj všetky baby z triedy nosili. Výstrihy neboli potrebné, my sme boli asi generácia, ktorá prilákala pohľady aj bez toho. :D Teraz ako dospeláčka si už dám nejaký mierny výstrih. 🙂

mircalla
17. máj 2015

@dzana6666 no ak jej to ma zdvihnut sebavedomie....

dollynkaa
17. máj 2015

@dzana6666 ja nosim push up dlhe roky.klasicku si na sebe neviem predstavit ;)

dollynkaa
17. máj 2015

@lolitka25 mna to este v 27r drzi stale tie push up ;))

marinablue
17. máj 2015

Inak zabudla som napisat ze pre mna osobne je push-up podprsenka ako akakolvek ina. Kazdemu sa vzhladom na tvar a velkost poprsia hodi nejaka ina. Pre mna je dolezitejsie, co je oblecene na nej.

alaguema
17. máj 2015

@dzana6666 vysvetlila by som slečne, že push up-ky sú nezdravé, rovnako aj kovové výstuže a kostice. Pri podprsenke je najdôležitejšie vedieť svoju veľkosť a to by mala slečna vedieť ako prvé. Pre mladé dievča rozhodne bavlnenú podprsenKu, ktorá nebude omínať, bude pohodlná...otázka - potrebuje ju vôbec?

dzana6666
autor
17. máj 2015

@alaguema odpoveď. Už ju potrebuje. Keďže síce obvod ma malý ale má už skoro slabšie dvojky.

h2
17. máj 2015

@bosoriak Ak sa môžem opýtať, Ty máš koľko rokov, keď si myslíš, že 35-ročná v push-upke vyzerá smiešne?

lolitka25
17. máj 2015

@dollynkaa Ja tiez,ale uz si nepotrpim na tie extra hrube ako za mlada 😀
@alaguema A potom psychicka bolest? Kamosky maju a mne mama dovoli iba bavlnene cosi?! Nemyslim,ze dobry napad...

bosoriak
17. máj 2015

@h2 OK uznavam, ze som to formulovala trochu nestastne. Kazdopadne, tzv. push-up podprsenka, ktora stlaci prsia k sebe a vytlaci ich hore vyzera dobre na teenagerke s velkym vystrihom, ktora si to aj moze dovolit. Pri zrelej zene to skor vyrobi vraskave udolie a potom to vyzera smiesne. Uplne ina vec je vystuzena podprsenka, ktoru si castokrat zeny mylne zamienaju za push-up.
A nechcela som nikoho urazit, ved ja sama uz spadam do vekovej kategorie, kde su urcite veci uz neoblecitelne. 🙂

alaguema
17. máj 2015

@lolitka25 psychická bolesť, lebo kamošky majú? Och...To snáď nie. Aj keby teda to dieťa bolo extra podľa stáda, tak ide o spodné prádlo. To predsa nie je na očiach nikomu. A čuduj sa svete, existujú aj veľmi pekné bavlnené podprsenky. Ide o 12 ročné dievča. Čo iné, než bavlnené prádlo by mala nosiť? Sexi čierne čipky? A ešte k tomu vypchaté..?To som sa inak stále čudovala, že tým push up-kárkam nevadí, že to je vidieť, že je to vypchaté a umelo vytisnuté hore? Každý chlap, ktorého poznám, ich nemá rád (tie push up, nie push up-kárky 🙂), lebo je to neprirodzené a aj tak sa nakoniec ukáže holá pravda 😀 Ale čo je úplne najdôležitejšie - pravidelné nosenie týchto podprseniek je nezdravé. Nepoviem na príležitosť raz za čas. Ale denné nosenie je podozrivé z toho, že pripieva k vzniku rakoviny prsníka u žien, ktoré k tejto chorobe majú predispozície. Ďalšie negatívum - prsia skôr ovisnú práve milovníčkam push up. Tu o tom píšu http://rodinadnes.cz/push-up-podprsenky/

sheila72
17. máj 2015

Podľa mňa je to ok. Na tvojom mieste by som zašla s dcérou do obchodu na nákupy a kúpila jej podprsenku, ktorú si sama vyberie ale ty jej ju schváliš, aby jej telo zbytočne netrpelo. Mladé baby si častokrát nevedia vybrať číslo ani typ a potom trpí buď chrbtica alebo samotné prsia

ivkadracova
17. máj 2015

@dzana6666 lepsie ako ponozky v podprsenke ; ) aj take sme doma zazili..

evening_star
17. máj 2015

Podľa mňa to vhodné nie je. Podľa toho, čo píšete, má slečna 12 rokov. Po prvé, pushupky sú nezdravé, už tu bola spomenutá rakovina prsníka, a po druhé, čo je vlastne zmyslom push up? Naoko vyvolať dojem pevného veľkého poprsia? A načo to preboha je takej 12 ročnej slečne? Komu sa v tom bude ukazovať? Či to len aby jej na hodine telocviku nekleslo sebavedomie?

alaguema
17. máj 2015

@dzana6666 no teda...tak ja som si stále myslela, že potrebujú ju také trojky štvorky... ja mám dvojky a podprsenku síce nosím, ale nie pravidelne a môžem povedať, že po dvoch pôrodoch a dojčení, ju stále nepotrebujem. No ale to je na niekoho možno príliš hippie 😀 Škoda, lebo ten pocit byť bez nej je lepší ako s ňou. Ale uznávam, že sú príležitosti a miesta, kde nie je vhodné byť bez nej. Ale keď už, tak má byť priedušná, ľahká a pohodlná. To sa o push up asi povedať nedá. Podľa mňa sú hrozné. Z každého hľadiska. Ono je ale pomaly problém nejakú normálnu kúpiť. Pre mladé dievča sú pekné športové podprsky, alebo na štýl bardotky, ale bavlnené a bez kostíc.

papricka33
23. máj 2015

@alaguema 12 rocne dievca potrebuje podprsenku 😎 takuto otazku nikdy slecne nepoloz. vie to ublizit.