icon

Aký program mali vaše deti cez prázdniny?

5. jan 2026

Ahojte, mám takú dilemu, či mala dcéra (12r) plnohodnotný program cez prázdniny. Je mi trochu ľúto, že sme nikde poriadne neboli. Ja už som vo vyššom štádiu tehotenstva a manžel je seknutý, tak sme boli len doma. Cez Vianoce sme absolvovali nejaké rodinné návštevy, boli sme len v kine a nejaké prechádzky okolo domu. Plus chodila von s kamoškami. Neboli sme na horách, ani sa sánkovať, lyžovať. Keď tak pozerám sociálne siete, pomaly každý bol lyžovať, na wellness a niektorí aj pri mori v tropických krajinách. Určite sa budú v škole chváliť medzi sebou. Chcem, aby mala pekné spomienky na detstvo. Sú moje výčitky opodstatnené?

Strana
z2
marca12
5. jan 2026
@anonym_autor

@lienka.7 tak predstav si, že zrovna Scrabble hráme skoro každý deň 😉

@anonym_autor To je ta prava rodinna idylka. Spolocne straveny cas a je jedno,kde. My sme tiez nikde neboli a ani ma to netrapi. Mohli sme ist, ale my sme tuzili po oddychu,pokoji,nikam sa nehnat len spomalit a uzivat si domacu pohodu. Uz vidim ako pridem do roboty,kolegovia sa budu chvalit,kde vsade boli a ked poviem,ze my sme si uzili sladke nicnerobenie,budu na mna pozerat akoby som mala mor. To je jednoducha tato doba,ked sa kazdy za niecim zenie a potom ludia,ktori ziju bezny zivot,musia sa citit nesvoji len preto,ze ziju bezny zivot.

anonym_2fad69
6. jan 2026

@anonym_autor nepreháňaš to tak trochu? Je to už veľká baba. Veď píšeš, že má kamarátov a s nimi chodí von.

sisska96
6. jan 2026

Nie sú . Ja som rada a stále som bola rada keď nebolo potrebné niekam trepať

vroni
8. jan 2026

Boli sme doma. Boli sme na návšteve aj mali návštevu, ale inak sme nevystrcili nos z domu (obrazne, nie doslovne). Nechcelo sa mám ísť ani plávať či korčuľovať. Prevetrali sme spoločenske sme hry a lenivo si rochnili. Tie tri dni, co tu bol sneh, sa škriatok chodil s kamošom sánkovať (ku nám do záhrady. Na nás "súkromný kopec" bol náramne hrdy). Do školy siel na totálku spokojný, aké mal fajn prázdniny. Na jarné ideme lyžovať zase nie sme az také knedle celý rok.

Strana
z2