icon

Anabolické steroidy a trestanie tínedžera

jankaglebichevova
25. jún 2025

Moj syn si tajne kupoval anabolicke steroidy, ma 15 rokov. Ako ho mam potrestat a co s nim mam robit???🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

stellarstar
25. jún 2025

@jankaglebichevova kde si bola doteraz?

denkabemommy
25. jún 2025

@jankaglebichevova internet ponuka aj ukážku, čo sa s ním stane, keď to prestane užívať. Mimochodom, to si si nevšimla, že sa mu postava celkom výrazne zmenila?

jankaglebichevova
autor
25. jún 2025
@denkabemommy

@jankaglebichevova internet ponuka aj ukážku, čo sa s ním stane, keď to prestane užívať. Mimochodom, to si si nevšimla, že sa mu postava celkom výrazne zmenila?

@denkabemommy Myslim ze tie co uzival boli zamerane na posilnenie vykonu - uz som mu to zobrala

bystrozraky
25. jún 2025

@jankaglebichevova Vyhľadaj videá na YouTube o nebezpečenstvách tých látok a povinne si to s ním pozrite. Tiež je dôležité, že ho možno treba dostať z tej partie, lebo sám na to určite neprišiel (ak sa to dá). Možno pouvažuj nad kúpou domáceho testu na anabolické steroidy a každý týždeň mu ho daj...

denkabemommy
25. jún 2025
@jankaglebichevova

@denkabemommy Myslim ze tie co uzival boli zamerane na posilnenie vykonu - uz som mu to zobrala

@jankaglebichevova určite to boli steroidy? Na posilnenie výkonu je aj kreatin a to je dokonca zdraviu prospešné

ika02
25. jún 2025

Ahoj, nemám skúsenosť, ale porozprávaj sa s ním bez nervov, bez kriku, obviňovania... Uvedomuje si možné následky? Tým, že sa narušila vaša vzájomná dôvera, kontrolovala by som ho, či by sa mu to páčilo, či nie.

nika11103
25. jún 2025

Ty kokso ja že čo sype …. Či múku na zem či cukor či čo . Neviem či už som taká stará že tieto výrazy nepoznám hehe

viestta
25. jún 2025

Janka uz nema ucet na MK

stellarstar
25. jún 2025
@viestta

Janka uz nema ucet na MK

@viestta skoda 🤣 🙈

motylik2559
25. jún 2025

Ahoj, ked si mu to zobrala, aj si si to pozrela na nete podla druhu o co konkretne sa jedna? Lebo ak je to ozaj skor ten nebezpecnejsi produkt, a aj ked si mu to vzala a on bude nadalej tam chodit, nikde nebudes mat zaruku,ze mu nieco dalsie kamosi nedaju tam kde chodi. pripadne aj v inom fitku si vie spravit take kamaratstva. On ako 15 rocny chodi do fitka z akeho dovodu? Je vykonny sportovec? Lebo myslim si,ze v tak mladom veku do fitka chodit nemusi, da sa sportovat aj inak. Moj synovec odmalinka-od 5tich rokov hra futbal za klub, za skolu hral hadzanu...teraz ma 18 rokov a do fitka nechodil za cely cas vobec aj napriek tomu, ze ozaj aktivne sportuje (aj sportoval). Sam vravel, ze aj ten futbal (keby sa nedal na hadzanu-dobrovolne) by mu uplne stacil, ked si spätne uvedomil a nakoniec ostal len pri futbale. Je moznost roznych inych treningov, kde by ho to mohlo bavit a su rozne co kludne moze zacat aj v 15-tich. Kazdopadne nechod na neho vycitkami, skor ze mas o neho strach a ukaz mu nasledky z videi. Pripadne mu povedz,ze su aj ine sporty, kde to brat nemusi a pekne mu to udrzi formu a budes ho v tom podporovat. skus nejak tak..ty si poznas syna tak vies ako to myslim a budes vediet ako na neho. drzim palce

stellarstar
25. jún 2025
@motylik2559

Ahoj, ked si mu to zobrala, aj si si to pozrela na nete podla druhu o co konkretne sa jedna? Lebo ak je to ozaj skor ten nebezpecnejsi produkt, a aj ked si mu to vzala a on bude nadalej tam chodit, nikde nebudes mat zaruku,ze mu nieco dalsie kamosi nedaju tam kde chodi. pripadne aj v inom fitku si vie spravit take kamaratstva. On ako 15 rocny chodi do fitka z akeho dovodu? Je vykonny sportovec? Lebo myslim si,ze v tak mladom veku do fitka chodit nemusi, da sa sportovat aj inak. Moj synovec odmalinka-od 5tich rokov hra futbal za klub, za skolu hral hadzanu...teraz ma 18 rokov a do fitka nechodil za cely cas vobec aj napriek tomu, ze ozaj aktivne sportuje (aj sportoval). Sam vravel, ze aj ten futbal (keby sa nedal na hadzanu-dobrovolne) by mu uplne stacil, ked si spätne uvedomil a nakoniec ostal len pri futbale. Je moznost roznych inych treningov, kde by ho to mohlo bavit a su rozne co kludne moze zacat aj v 15-tich. Kazdopadne nechod na neho vycitkami, skor ze mas o neho strach a ukaz mu nasledky z videi. Pripadne mu povedz,ze su aj ine sporty, kde to brat nemusi a pekne mu to udrzi formu a budes ho v tom podporovat. skus nejak tak..ty si poznas syna tak vies ako to myslim a budes vediet ako na neho. drzim palce

@motylik2559 na čo píšeš ak už nema účet?

motylik2559
25. jún 2025
@stellarstar

@stellarstar lebo kym som pisala a postla komentar, tak zrejme vtedy zrusila a ked som pisala som sa nesustredila na to, ze to medzicasom zrusila. to som si vsimla az ked som to postla co je nadomnou🤷‍♀️🙂

stellarstar
25. jún 2025
@motylik2559

@stellarstar lebo kym som pisala a postla komentar, tak zrejme vtedy zrusila a ked som pisala som sa nesustredila na to, ze to medzicasom zrusila. to som si vsimla az ked som to postla co je nadomnou🤷‍♀️🙂

@motylik2559 okolo 22:00 sa vymazala pak písala viestta koment co si musela vidieť a pak 22:15 si písala ty. Musela si si to všimnúť 🤣

tiana080
25. jún 2025
@stellarstar

@motylik2559 okolo 22:00 sa vymazala pak písala viestta koment co si musela vidieť a pak 22:15 si písala ty. Musela si si to všimnúť 🤣

@stellarstar priveľa vínka?

vanilkovazmrzka
25. jún 2025

Raz sypac, navzdy sypac. Uz sa potrestal sam…

motylik2559
25. jún 2025
@stellarstar

@stellarstar no nemusela😄 ale nie vazne, nevsimla som si to, uplne som to vtedy prehliadla ak to tam aj bolo🤷‍♀️ a da sa povedat,ze ten koment som pisala dlhsie, lebo som medzicasom volala😄 jezkove obocie, ved to sa moze hocikomu stat🙂 ale dakujem, druhy krat sa posnazim lepsie číhať ci nieco take sa neudeje😄

slovakboy
25. jún 2025

@jankaglebichevova bol rok 1995 a na liečení v Tatrach som stretol kulturistu ktorému odišla skoro polovica pľúc kvôli steroidom. Povedz mu to. Mladý chlapec a vážne si poškodil zdravie. Netrestaj ho len ho vzdelávaj a rob mu osvetu.

stellarstar
25. jún 2025
@tiana080

@stellarstar priveľa vínka?

@tiana080 nepijem 😉

any_soj
25. jún 2025
@stellarstar

@stellarstar keď nemá účet, už nemôže čítať túto diskusiu?

nevenka
25. jún 2025
@any_soj

@any_soj ale podla mna moze, ved ja si bezne citam kde co, len reagovat uz nemoze, nie?

earlgrey
25. jún 2025
@nevenka

@any_soj ale podla mna moze, ved ja si bezne citam kde co, len reagovat uz nemoze, nie?

@nevenka áno, môže si to čítať...diskusia tu ostáva, aj keď už účet nemá 😉

any_soj
25. jún 2025
@earlgrey

@nevenka áno, môže si to čítať...diskusia tu ostáva, aj keď už účet nemá 😉

@earlgrey som si aj myslela. Potom nechápem, načo toľko riešiť, že niekto komentoval, aj keď tu už nemá účet.

diewcatqoo
26. jún 2025

Inak, mne sa casto stava na mobile, ze mam rozpisanu odpoved a kym ju nepostnem, neaktualizuju sa mi prispevky. Takze napr. kym ja dopisem a odoslem, medzitym uz niekto moze napisat to iste alebo sa riesi nieco ine alebo si moze autor zrusit ucet, ale ja si to nevsimnem, lebo mi tie prispevky neukaze. Ukaze mi ich az vtedy, ak ja odoslem svoj a potom obcas vyzniem ako debil, lebo medzitym sa uz riesi nieco ine 🤷‍♀️

susannnsusan123
26. jún 2025

@jankaglebichevova ahoj, ak sa mozem zapojit a poradit, tak ho netrestaj ani mu to neber. Musi to sam zahodit, inak si kupi dalsie este horsie veci a bude to skryvat. Ak to uzival, ma nejaky psychicky problem so sebou, ze chce vyzerat nejako napr., aby sa pacil babam, aby sa ho bali, aby proste bol “sexy” a mal respekt na pohlad od rovrsnikov. BEZ kriku, ries s nim a rozpravaj preco to robi, a ci si je vedomy dopadov o niekolko rokov. Su aj alternativne produkty, ale ti co beru tieto preparaty, beru ich vo vyssom veku a pod lekarskym dohladom samozrejme. Vsetko mu treba vysvetlit a ukazat jasne priklady, ale tomu musi predchadzat rozhovor a zohrava dovera medzi vami. Su My sme zili v dobe, kedy nas este o tom nemal kto informovat, preto by som ho kludne vzala na dohovor s fitnes trenerom, ktory sa venuje aj kulturistike a vie mu porozpravat o
tom detailne vsetko. Ja by som to riesila takto, kebyze nemam muza, ktory sa hybe v tomto svete od 15 rokov. Ak ho budes trestat, iba to zhorsis v dnesnej dobe. Hladaj alternativy, ukaz mu, zober ho k nejakemu kulturistovi co cvici do dnes, ma za sebou uz co to, a verim, ze ten ho dokaze nasmerovat spravnou cestou. 🙂

stellarstar
26. jún 2025
@any_soj

@any_soj nie ako?

earlgrey
26. jún 2025
@stellarstar

@any_soj nie ako?

@stellarstar čítať môže, odpovedať nemôže...veď ja keď som nemala účet, tak som čitala diskusie 😁

stellarstar
26. jún 2025
@earlgrey

@stellarstar čítať môže, odpovedať nemôže...veď ja keď som nemala účet, tak som čitala diskusie 😁

@earlgrey dobre vedieť ďakujem za info 👍

natalifatali
26. jún 2025

@jankaglebichevova určite to boli steroidy? Pošli fotku