icon

Autoškola v Žiline

hettinka
2. jún 2018

Máte niekto dobrú skúsenosť s autoškolou v ZA, ktorá sa prispôsobí potrebám, času, instruktori sú ľudski a ponuka rýchlokurz a hlavne, absolventi úspešne urobia skúšky? A nie že polka pri skúškach vyletí...
Pre 17-ročnú slečnu 😉

michaelagk
3. jún 2018

@hettinka pokial je absolvent dutý ako poleno a nevie jazdiť tak neurobí pokial vie tak urobi .. je jedno v ktorej bude skôr už potom rozhoduje cena

mon_soon
3. jún 2018

Cena je v Žiline zhruba rovnaká, rozhodne vynikajuci a pokojný inštruktor je Kodaj ml.-žiadne vreskoty, ponižovanie atd...milý, zábavný 🙂

hettinka
autor
3. jún 2018

@mon_soon ďakujem. Ako sa vola ta autoškola presne?

@michaelagk no vieš, u nás v meste (malom pri Žiline) neurobí v autoškolách aj polka ľudí, aj osobne mnohých poznám, šikovní, pripravovali sa a neurobili. Mne to pripadá, že asi majú dohody a na skúškach vyhadzujú za úplné hlúposti. A je na zváženie, ako tých ľudí pripravujú a učia, keď polovica skúšky neurobí... hm...

Radšej si za kvalitu priplatíme, ale je ich toľko, že radšej hľadám osobnú skúsenosť.

mon_soon
3. jún 2018

@hettinka ono má michaelagk čiastočne pravdu-ide o to že ak človek sa boji/ nemá talent tak tých 30hodin v autoškole je jednoducho dost malo.
Autoškola Ivan Kodaj (otec+syn-odporúčam oboch ale skôr syna) je jedna z tých kde sa ti bude stopercentne venovať, nebude kričať a urážať ta, je to mala autoškola takze sa prispôsobí podľa možnosti, požičajú aj cvičisko - ale nemôžeš čakať že to pojde samo sato 🙂

hettinka
autor
3. jún 2018

@mon_soon ja vodicak mám, to je pre dcéru. Rada by som rýchlokurz cez leto, nech kvôli tomu nevymeškáva v škole. Ja som si tiež tak robila, za 3 týždne som ho mala hotový.

ivka27101
3. jún 2018

Ja odporúčam čeko autoškola, prístup tam je super, žiadne kriky, stresy, snažia sa pomôct a byt kamarátsky. Aj pri skúškach mi boli oporou.

michaelagk
3. jún 2018

@hettinka ja som robila u líšku platila som cca dokopy 750€ pred dvoma rokmi a vodicak bol za 2 mesiace a inštruktor bol super naučil aj nadal ale naučil. Urobila som na prvý krát . A čeko autoškola poznám inštruktorov tiež odporúčam. Jedine čo určite nie tak autoškola hilek.

mon_soon
3. jún 2018

Hilek už nefunguje

1aduliatko1
3. jún 2018

Ja som si v Ziline robila v autoškole Vija, bola som spokojná a od nás nespravili asi 2 ľudia. jazdy mi prispôsobila, ja som si robila cez obednú prestávku v práci 🙂 ale bolo to už pár rôčkov dozadu.

sharra
3. jún 2018

Autoškola Alex super inštruktorka aj nové auto

hettinka
autor
3. jún 2018

Ďakujem za tipy, skúsim to obvolať a snáď nám niekde vyjdu v ústrety s termínom ...