icon

Bude výsledok Testovania 9 stačiť na gymnázium?

nataly_benova
19. mar 2025

Ahojte, chcela by som sa opýtať na váš názor. Moja dcéra písala Testovanie 9 a podľa neoficiálnych výsledkov má z matematiky 57 % a zo slovenského jazyka cca 90 %. Teraz sa veľmi bojí, že sa nedostane na gympel.

Pri príprave jej skúšobné testy vychádzali väčšinou na 70 % a viac, ale je veľmi nervózna a keď už šla aj ráno bala sa. Inak ma čisté jednotky

Strana
z2
tilly
21. mar 2025

Kočky a kedy budeme vedieť výsledky? Oficiálne?

anonym1235678
21. mar 2025

@koniarova Zle som sa vyjadrila, jasne, ze ide o nieco, skôr som myslela, ze to neni koniec sveta. Obzvlast ak idu na mensie gymnazium kde sa malo hlasi.

anonym1235678
21. mar 2025
koniarova
21. mar 2025

@anonym1235678 jasné. Koniec sveta to určite nie je. Aj my to berieme v pohode.

dadaviki
21. mar 2025

@simoli ale ona nesla len na biling. Takze sa jej to ratalo.jasne ze sa to rata na niektore skoly a je to dolezite.ja som tym chcela napisat, ze nie je to 100% smerodatne.zalezi aj na vysvedceni, su aj plusove body za rozne olympiady a sutaze umiestnenia atd a znamky.vsetko sa zratava samozrejme zalezi na aku skolu sa hlasi.

anonymnamamicka
21. mar 2025

@tilly 28.3.

anonymnamamicka
21. mar 2025

@anonym1235678 pevne verím, že to tak bude

andrejka1974
21. mar 2025

@tilly oficiálne až 16.4. Čiže talentovú školy monitor brat vôbec nebudú

luciq1
21. mar 2025

@anonymnamamicka zlý dátum...až v apríli nie v marci

anonymnamamicka
21. mar 2025

@luciq1 odpovede budú 28. marca ale, myslela som že sa pýta na výsledky na úlohy

petrakovacova123
21. mar 2025

Problém by to nemusel byť, záleží podľa kritérií gymnázia, naskytá sa tu však otázka, či ju gymnázium bude baviť, pretože matematiky je tam naozaj dosť. Z mojej vlastnej skúsenosti viem, že študenti, ktorým matematika moc nešla sa na gympli trápili aj keď boli nadaní na jazyky. Mohlo sa však stať, že výsledok bol ovplyvnený nadmerným stresom a nezadarilo sa, v tom prípade je dôležité zamakať na prijímačkach, snažiť sa odbúrať stres a všetko bude fajn😊. Držím palce

Strana
z2