Budú sa podľa vás zatvárať školy?
Ahojte.
Chcem sa že čo si myslíte vy budú sa zatvárať školy alebo
nie ? Napíšte mi svoj názor. Ďakujem.
@danielahamar tak u nich všetci smrkaju alergici palina, ambrózia to je teraz čas.Mne je to jedno otestujem a hotovo...keby neboli testy zase by bolo zle chodili by sme niekam inam sa testovať platiť...ľudia už hundru na všetko🙂
@eminaaaa ja som sa bavila s riaditleom kam chodi nasa mala.vravel ,ze grohling síce to myslí dobre nezatvarwt skoly.avsak.nq druhom stupni ak vypadnú napr.3 triedy ucitelia nebudu vediet stíhať ucit ostatne triedy a aj tých co su doma. Podla neho je lepšie zavriet skolu aby aspoň jedna.forma učenia ostala plnohodnotná a ucitelia stíhali.uvidime.co bude
Ja sa bojím co bude.som tehotna rizikova a bojím sa co ak to mala.dpnesie domov.manzel očkovaný,ja jednou dávkou.dcerka ma.10rokov.predpovede.cp citam su hrozne
@vierkaa0 napísali:, chceli by sme testovať 2 x do týždňa, aby sme čo najdlhšie zabezpečili zdravé prostredie pre deti,ale ak rodič neotestuje a nepošle vyhlásenie to už nespomenuli čo sa bude diať v takom prípade, či treba zvyšné testy vrátiť, alebo zaplatiť.. Tiež mi to príde nezmyselné testovať tak často, ale tak vždy je tu možnosť nákazy bez príznakov..
@kikuska555 tak si potom školy robia čo chcú evidentne .od nás škola vyžaduje aby sme dali aj na edupage výsledky tak prosím ťa ty nepoučuj mňa čo som ja písala ...opýtaj sa uja Google ( testovanie deti samotestovanim ) ...pekný deň a k téme sa viac nevyjadrujem 👋
@basullinka nemylia ....štatistiky nepustia...rastie to geometrickým radom.Treba sa poďakovať nezaockovanym.
@akbara77 len tak zase do nich nekop, teraz som čitala od matematika kollara že aj pri očkovanych nemusí očkovanie zabrat ako má, hlavne ked su tam iné dg,
takže v podstate je očkovany a ale všetko je ako pri neočkovanom
a zabudaš na celkom velku skupinu čo sa nemôže očkovat , potom je tu skupina že mudr ti to neodporuči ale ani za boha ti to neda na papier a štempep
@akbara77 aj ja si myslím, že sa nemylia a tak aj bude 🙂 ale nemyslim si, ze je ti len vina neočakávaných
citala som, ze ked je ucitel ockovany tak nemusi ist do karanteny, takze mozno vydrzia dlhsie otvorene, ked odide len ziak, prip sa zavrie trieda :D
nasa triedna ucitelka je ockovana, a je pozit.,cela trieda do karanteny, ucivo im posielaju len distancne,ziadne online,kedze triedna je na PN...nevidim to ruzovo :( podla mna ak aj je ucitel pozit. alebo ho nechaju doma koli pozit.kontaktu,mal by mat moznost robit z domu a ucit tu svoju triedu na prvom stupni online...samozrejme,ak sa citi ok...
@akbara77 ale netrep! kolektivna imunita na virus, ktory stale mutuje? na chripku mame kolektivnu imunitu? nie. a ockuje sa na nu uz roky viac ako 50% ludi.
@letfenixa moje starsie dieta malo cely minuly rok vyucovanie 50% triedy v skole a 50%online pripojenych z domu - sucasne a teda nebol to ziadny problem, teda pokial deti boli zodpovedne. Na zaciatku hodiny ucitel presiel zoznam ci su tam vsetci a potom vyvsetloval a zadaval ulohy a cvicenia ako keby boli vsetci v triede. Jasne, ze ked bolo nieco take, ze to fakt robili na hodine lebo mali tam nejake pomocky tak tym doma zadaval ine vypracovania. Tento rok uz na stastie idu vsetci naraz ale pokial bolo to najhorsie tak to bol dobry system ako nemat napratanu triedu s 30detmi
@danielahamar a divíš sa že si robia čo chcu
to máš ako min čo bolo že škola/škôlka len ak obaja rodičia pracuju mimo domov a boli okresy čo ako sa toho hned chytili a bolo tak to že ako doma cez pracu si asi to dieta mala do chladničky dat a boli okresy kde deti chodili normálne všetko čo chcelo a bolo jedno kto ako makal/ nemakal a okres bol čierny, a čo tu pisala maminka ja v bordovom mi deti boli doma , vedla v čiernom deti chodili do školy /škôlky ak chceli no asi
tak
to isté testovanie k mudr , jeden nepyta test, druhy aj od očkovaného, niekomu stači zo včera iny len v ten den proste
klasika slovensko jeden holubnik a každy si robi čo chce
@matkahelka uber percentá tak vysoku sme mali len posledné dva roky
@luccija ja som teraz chorá, s malou dušičkou som volala mudr. ze ci ma vôbec zoberie a ona mi nato, že nemám blázni, že samozrejme. Spomenula som jej, že som si robila test a zhrozená, že to nemyslím vážne, že načo
@danielahamar tak to je ten lepší prípad.Ja som bola chorá na jeseň veľmi ma bolelo hrdlo nič iné ja väčšinou mávam angínu to mi povedala, keď som prišla, že aj bolesti hrdla môžu byť korona, že som mala najprv volať a, že v čakárni sú onko pacienti a to som stála vonku tiež nepotrebujem sedieť medzi chorými zaklincovala to, že či si neviem pozrieť so zrkadlom do hrdla a piť čaj🙂)keď sa mi tam pozrela sama hneď ATB a 2 t PN zmenila som lekárku všade len nervozita zlost...

@luccija ak nemajú príznaky AG ich predsa nezachytil, taka bola voľakedy osveta, len pravidlá sa menia za pochodu a mam pocit, že chcú aby zachytilo aj zápal oka🤭