Čo dať triednej učiteľke na konci 9. ročníka?
Sme zo spolužiakmi zúfalý, nič nás nenapadá.
@just_that_girl my sme pre xy rokmi dávali, sadu prívesku a náušníc od swarovsky a velku kyticu 😊
Pripadne môžeme dat vyrobit nejaky velky darčekovy kôš a kyticu alebo ak viete že má rada kvety tak to nemusí byt kytica ale kvet co si doma vysadí 🙂
Ak o nej viete že má rada nejaku konkrétnu značku oblečenia, kabeliek, topánok tak kludne aj poukážku do daného obchodu
@just_that_girl nasi deviataci kupuju zlaty naramok.
Fotokniha 😁 určite máte v mobiloch fotky spolužiakov na výletoch, v triede. To je pekná pamiatka 😏
@just_that_girl zbierka výrokov 🙂? Možno ste si zapisovali vtipné hlášky. Myslím, že osobné darčeky ako fotky, fotoknihy, zošit so spomienkami a pod. potešia viac ako rôzne spomienkové predmety (sošky, hrnčeky atď), luxusné čokolády a kávy, ktorých majú učitelia veľa.. pod...Ale, spomínam si, že jedna pani učiteľka bola nadšená, keď sme sa jej poskladali na značkovú porcelánovú šálku s tanierikom. Ďalšej sme (na stužkovej) darovali ozdobný prútený kôš, naplnený rôznymi materiálmi na ručné práce, ktoré rada robila. Na takéto dary však treba poznať, čo má učiteľ rád. Možno by ste mohli vyzistiť u jej kolegyne, o ktorej viete, že si rozumejú, čo má rada... ;)
Šperk je pre mňa príliš osobný dar nevhodny na túto prilezitost. Uzcite žiadny pracholapac. Ta fotokniha je fajn nápad, keď máte dosť peňazí kúpte jej wellnes víkend. Myslím si, že každá triedna deviatakov si to zasluzi
@viestta podla mňa radšej nejaky šperk maly jemný ako nejaku fotoknihu..
Ak sa šperkt nebude páčiť vie ho darovať, predať inam.. a ak sa bude je to len plus ako pre ženu že má niečo nové
Zato fotokniha? No na čo jej to len bude? O chvilu bude triedna inej triede a fotokniha jej bude len stáť v poličke ako presne jeden z lapačov prachu..
@just_that_girl Bud niake sperk alebo fotoknihu alebo DARCEKOVU POUKAZKU
Naši kupujú triednej vstupenky na operu. A samozrejme kyticu k tomu. Takže možno ísť takýmto smerom. Mňa osobne by to potešilo viac ako šperk a pod.
@just_that_girl permanentka na masaz
zhodou okolností mám deviatačku a rodičia sa zhodli na wellness víkende ... ja som s tým veľmi nesúhlasila, ale väčšina áno, tak som sa prispôsobila ... vyjde nás to 20 eur na rodiča
Moja dcéra konci v škôlke a ideme dávať robiť fotoknihu, po minulé roky co viem tak dávali zlatú retiazku, a lístky do divadla(pani učiteľka veľmi rada chodí do divadla)
My sme dali prívesok zlatý na retiazku, vedeli sme že to má rada, tak sme si stanovili rozpočet na žiaka a učiteľka mi poslala foto so slzami v očiach, nasla v tom totiž symboliku, to, čo pre nse deti znamenala počas tých rokov.
@just_that_girl *zúfalí končíš devinu a nevies gramatiku?
@nelca0510 vážne riešite jednu chybu vo vete?😒

@just_that_girl nejaký pekný swarovskeho naramok?