icon

Čo nosia vaši pubertiaci a pubertiačky?

cxppp2
27. jún 2023

Ahojte žienky
Chcem sa spýtať čo nosia vaši pubertiaci a pubertiačky. Viem takých diskusií je tu milión, ale chcem vedieť čo je aktuálne. Moja 13 ročná dcéra nosí tie veľké nohavice, tuším sa to volá Cargo nohavice nie som si istá a k tomu croptop a tie oversize tričká, (do školy sa síce tie croptopy kde je jej bruchu vidno nemajú nosiť ale veď to poznáte, niečo poviem a je zle, ona bude mať z toho zle.) Ešte mám aj menšie deti ale tie v puberte niesú 🙂

Strana
z2
pikachu999
28. jún 2023

@cxppp2 v pohode.. dýchaj..moja chodí rovnako 😂 ich to prejde

nelili1978
29. jún 2023

@cxppp2 aj moja 17 ročná dcéra to nosí.....

lenka.25
3. júl 2023

Moja sedemnástka chodí ako vandrak 😂 . Ma ledva cez 160 cm a niečo cez 50kg a berie muzove košele a mikiny ( muz ma cez 190 cm a cez 100kg ) . Teraz nosí stále vysoké converse tenisky , v ktorých jej musí byt teplo ako hovado , ale otvorené topánky si nedá , ani za svet . Neriešim , keď ideme do spoločnosti , alebo si to situácia vyžaduje , vie sa vhodne obliecť aj upraviť

anita1978
Odpoveď bola odstránená
20mm
17. aug 2023

moja nosi tiez vsetko mozne, obrovske xxl gate s xxl trickami a mikinami, tie chokere (obojkove nahrdelniky) s ostnami a srdieckami, crop topy (u nas v skole s tym problem nemaju nosia to tam vsetky baby), velke boty, vacsinou vsetko chalanske kupovane v panskom oddeleni. same retaze naopak otocene siltovky rukavice take tie bez prstov dvesto naramkov 😅 a vela nahrdelnikov samozrejme. mne sa to paci je to pekny styl

Strana
z2