Čo poviete na vzťah 15 ročnej s 18 ročným?
:O
Ja mám 16 a chodim s 23ročným, dnes mam s nim krásnych 8mesiacov.
Rodičia najprv že ma veľa rokov a všetci, prišiel hned deň kedy som mu zoznamila mojich rodicov, teraz si moja rodina s nim strašne krásne rozumie,ako ja s jeho rodinov !
Tiez rodičia boli proti spolu spávať, a teraz je to uz všetko v poriadku a milujeme sa, a chystame spolu budúcnosť !! <3 🙂
Ja si myslím že je to úplne v pohode. ja som mala 15 keď som spolznala muža môjho života. chodila som ešte na základnú a on mal 19 a maturoval. záleží aj ako je dievča vychované. ja som si spravila strednú, tu sme sa dvakrát rozišli ale aj tak sme sa k sebe vrátili. Potom som išla na výšku a úspešne ju skončila. potom sme sa vzali a teraz máme krásneho dvojmesačného synčeka. Nehovorím, že aj tento prípad skončí ako ten môj, záleží aj na tom aké má dievča priority, ale určite by som doporučovala antikoncepciu
Suhlasim so Sue, tiez som mala vztahy v tomto veku ale neboli to sexualne vztahy. Islo o krasne randenie, chodenie do kina, pusy, drzanie sa za ruku, prechadzky, atd.
Sex tu podla mna nema miesto. Vedeli by sa dvaja ludia v tomto veku postarat o dieta? Odpoved je nie tak potom ziadny sex. Ked su si sudeni a vydrzi im to tak ten sex si este uziju. Ked nie tak lepsie takto.
Ta dnesna doba. Ze antikoncepcia v 16 😀 😒 Nemam slov.
Ja som mala prvý vážny vzťah v 16tich, boli sme spolu 9 rokov
Ako odpadavam z niektorým komentov. Normálny vekový rozdiel. Ak si rozumejú. Ak sa nezhorsila v skole. Neviem co furt máte s tým comenim do kníh. Keď sa bude chcieť flakat tak jej áno frajera nebude treba. Určite by som sa s dcerom kamarátsky prozpravala. Sex môže a nemusí byť ale je dobré nech je informovaná. Určite nezavesi máme na nos ze mala či nemala sex. Tiež by som chcela poznať toho chlapca. Ak majú spoločné záujmy prečo nie. Randenie patrí ku mladosti. Len nech si dávajú pozor a nič nepredbiehaju
Kriste Pane, dobre, že nedovolíte 15 ročnej aj deti rodiť... a potom sa čudujú, že majú totálne pokazený život. Nech sexujú keď im dovolíte! Celý svet je postavený na hlavu. Mali by sa radšej učiť a dívať sa do učebníc a nie sex riešiť. Bože, to je ale chorý svet....a bude to ešte aj horšie. Ľudia o pár rokov budú verejne sexovať na ulici. Sodoma Gomorra....
Ja som mala cca 15 a pol, ked som zacala chodit s mojim uz teraz manzelom, on mal 18 😉 (brali sme sa po 9 rokoch chodenia 🙂 ) Ked si na nase "zaciatky" teraz spomeniem, mam na tvari siroky usmev 🙂 Motyliky v bruchu predtym, nez mal prist, randenie, drzanie sa za ruky, kino, bozkavanie..proste prva laska (u mna predovsetkym a tiez vlastne poslena 😀 ) Rodicia z oboch stran boli o nasom vztahu "informovani". A ja som teda v puberte nikdy nejak "nevyvadzala", skor by som sa mohla oznacit za zodpovednu pubertacku, takze zo strany mojich rodicov nebol vobec ziadny problem. Dokonca som nedostala ani ziadnu prednasku o sexe a pod. 😀 Len take klasicke upozornenie "neponahlaj sa, nic ti neujde" 😉 A neponahlali sme sme sa vobec, co sa tyka sex.vztahu 🙂 Ale samozrejme, kazdy je iny. Takze ak by moja dcera prisla v 15 tich s tym, ze ma o kusok starsieho priatela, ok, budem ho chciet spoznat, o pripadnom sexe a ochrane sa s nou porozpravam, ale tajne budem dufat, ze v tomto sa poda na mna a zacne s tymito aktivitami, az ked bude skutocne psychicky a (nielen) fyzicky pripravena 🙂 A dovtedy si uzije krasy takeho nevinneho randenia 🙂
pODľA MňA JE NORMáLNE CHODIť S O 3 ROKY STARSIM MUžOM 🙂 LEBO CHLAPCI DOSPIAVAJU CCA O 2 ROKY NESKOR AKO DIEVCATA
celkom bezne....i ked no vztahom by som to nenazvala....nazvime to pobluznenie spojene s velkou pravdepodnostou so sexom (teraz vychadzam z reality, nie z toho, co ako by to malo byt)
nejaky vazny vztah v 15 rokoch.....nemyslim....i ked konkretnej osobe sa to moze zdat ako mega laska, ktoru moze brat dokonca smrtelne vazne....ale v tom veku sa o vztahu hovorit neda...myslim, ze velmi velmi malemu percentu to vydrzi
@mircalla Aj keď s tebou súhlasím, ale niekde som čítala, že práve vzťahy mladých sú tie najčistejšie a tá láska je naozaj tá pravá. Keď vyrastieme tak je ten vzťah veľa krát o niečom úplne inom a veľa ľudí kalkuluje... 😉 Zas tak veľmi by som to nezatracovala, že nejde o lásku...
v poho..ja som ako 15 rocna chodila s 28 rocnym 😝
Ja som sa v 16tich spoznala so svojim manželom. Vtedy mal 21 rokov a moji rodičia boli šťastní, že má iba toľko rokov 😀
Úplne super vekový rozdiel. Optimum je vraj 4 roky. 3 roky sú lahoda... hlavne záleží na tom ako vyspelé je to 15 ročné dievča. Čo sa týka sexu - aj to som tu zahliadla pre istotu by som sa s dievčaťom porozprávala ako mama a povedala, že ak budeš chcieť sex - prosím povedz mi to a vymyslíme nejaké riešenie aby bol bezpečný. Ja užívam antikoncepciu od 17 rokov a žiadna nehoda sa mi nestala. A som max. spokojná. 🙂
Zaráža ma, že tu hneď niektoré píšu o sexe... 😕

Myslim ze je to uplne v norme co si ma najst trinastrocneho 😀 len dala by som jej rady ako matka a jemnu poucku o sexe a jej nasledkoch pripadne navsteva gynekologa a predpisanie antikoncepcie ak by bolo potrebne. Dnes ide ta doba vemi rychlo tiez sa niak s tym neviem zmierit ale nase deti coraz skorej dospievaju aj po takejto stranke bohuzial najviac by som myslela na jej ochranu