Čo robiť, keď máte 17 a malé prsia?
Ahojte, mám 17 a som úplne plochá, nemám prsia. Menštruáciu som už mala v 12 ale prsia my nerastú stále. Ochlpenie už mám aj všetky aj všetky tieto veci. Naozaj my to vadí lebo všetky kamarátky majú prsia a ja nie. Keď si dám podprsenku z vypchavkami tak my to cele plantá. Čo mám robiť???
Vopred ďakujem ❤️.
no neurobis nic, bud ti prsia narastu, alebo nie, telo sa ti este stale vyvija, to ze mas mensie prsia, resp. ziadne, ako pises z teba nerobi o nic menej zenu. aj ked chapem, ze v takom veku ta to moze trapit. nie je dolezita velkost, ale aby si ich mala zdrave, hoci to znie ako strasne klise, vekom uvidis/zistis, ze je to pravda 🙂
Mozes si zvyknut 🙂 inak asi nic.
začni šetriť a môžeš ísť na plastiku ak ta to naozaj tak obmedzuje
ale úprimne viac ako prsia by som riešila gramatiku
Nedávaj si vypchávky vyzerá to smiešne. Môžeš sa s tým akurát zmieriť, skúsiť pribrať, alebo šetriť na plastiku. A ešte ti môžu narásťaj neskôr.
@meno5513 mi - mne, my - my všetci
malé sú lepšie ako veľké. a hlavne, že sú zdravé. lebo ani to nie je samozrejmosť. ale to v 17tich človek nerieši.
@thereisabear není to jedno? 🤦🏻♀️
@meno5513 ja mam 40 a tiež som plocha. Teraz mi to už je jedno. Výhoda je, že po kojeni mi prsia neovisli, lebo nemajú ako. Muž je s tým v pohode, že jedno do ruky, druhé do huby 😁😁😁
Nezalezi na tom, ver mi. Ja viem, ze sa preto mozno necitis dobre, aj mne dost dlho trvalo, kym som pochopila, ze su aj dolezitejsie veci a proste sa treba mat rada taku, aka si. ♥ 🙂
@meno5513 este skym/s cim a z koho/z coho...
Zamestnavatels bude viac zaujimat gramatika v motivacnom liste ako tvoj dekolt, ak teda nechces robit luxusnu spolocnicku. Nie kazdy chlap si potrpi na velke kozy...
A navyse tvoje kamaratky mozu mat kazde prso inak velke, inak vykrutene, spicate, mlandrave... mne stoja bradavky az terqz v 35kw odkedy som kojila... inak to bolo take rozliate nic.
Prsia si mozes dat urobit ale v 17ke mas casu vazne
@meno5513 bože čo by som dala za malé prsia 😂 buď rada závidím 😁♥️
Mozno vekom este porastu. Ja som zacala po 30tke priberat a aj prsia narastli.

@meno5513 Mam 31 a som uplne plocha stale 🤷 😅.
Treba sa s tym zmierit a mat rada svoje telo take, ake je resp. neviem, mne to nikdy nevadilo.