Čo so správaním manželovho 14 ročného syna?
Uz neviem co dalej, muzov 14rocny syn robi vsetko opacne ako ma.neuci sa, nezaujimaju ho ani mladsi surodenci.dokonca 3-rocneho lea vystrasil tak, ze sa neskutocne zacal bat tmy! Urobila som mu izbu, a on si dovolil na mna dvihnut ruku.najhorsie je, ze mne nikto neveri.Vsetci veria iba jemu alebo sa ho snazia za kazdu cenu ospravedlnit.ma trojky na vysvecku, s nikym sa nebavi.co s tym???
ocividne sa s tym chalanom neznasate. to srsi z tvojho prispevku. tu je tazko radit. ked to nebude riesit jeho otec, ty nezmozes nic 😅 vopred prehraty boj...
Len sa nesťažuj starým rodičom - otcovým rodičom, pretože podľa nich je to isto naj chlapček pod slnkom. Niečo podobné som mala s vlastným synom.
@miselka206 A to býva s vami stále? Alebo má ocinko striedavku? Ak stále tak koniec. Chalanisko je v puberte a teba asi za veľa nemá. Ja by som sa ku nemu správala len tak odmeranejšie, nesnažila by som sa mu tisnúť do zadku - aj tak to nik neocení a on už vonkoncom nie. Ale biť sa nenechaj. Skúša čo si môže dovoliť. Ak ti dá jednu facku, po čase čakaj ďalšie.....To je nejaký lacný fajer..... Zaúradovať by mal ocinko.
Zije s nami od malicka.Ale do vychovy sa miesa kazdy.Hlavne svokra a svagrina.A otecko neriesi.Ma z toho zabavu,alebo neviem co.Vsetko len zlahcuje. Ach jo
@miselka206 máš problém s manželom, nie s jeho synom
Sama som vyrastala v takej rodine .... ty si musíš uvedomiť jedno . Nie si jeho mama ! Má otca, ktorý to ma riešiť .... A viem, že aj ja ako pubertáčka som macoche robila zle.... Prečo ? Lebo ona pociťovala voči mne nenávisť akú pociťuješ ty ( prepáč, ale vyznie to tak z tvojho príspevku ) a mňa to bavilo .... Neskutočne som ju dokázala vytočiť a to pre mňa bol ten naj pocit...... Riešenie, nerieš veci ktoré nemáš ... (známky, poriadok v izbe, vychádzky atď .... ) na to je otec ... ty môžeš riešiť akurát tak správanie sa voči mladším súrodencom 🙂 a ak jeho otec všetko zľahčuje tak možno má názor ako jeho syn ..... potom by som popremýšľala nad zmenou partnera
@miselka206 jer to presne tak, ako pise @07022007, neries absolutne nic, co sa netyka jeho vztahov s tvojimi detmi.

a jeho otec je kde? čo nekoná?