icon

Čo so správaním manželovho 14 ročného syna?

miselka206
6. feb 2015

Uz neviem co dalej, muzov 14rocny syn robi vsetko opacne ako ma.neuci sa, nezaujimaju ho ani mladsi surodenci.dokonca 3-rocneho lea vystrasil tak, ze sa neskutocne zacal bat tmy! Urobila som mu izbu, a on si dovolil na mna dvihnut ruku.najhorsie je, ze mne nikto neveri.Vsetci veria iba jemu alebo sa ho snazia za kazdu cenu ospravedlnit.ma trojky na vysvecku, s nikym sa nebavi.co s tym???

janinah
6. feb 2015

a jeho otec je kde? čo nekoná?

libka1
6. feb 2015

ocividne sa s tym chalanom neznasate. to srsi z tvojho prispevku. tu je tazko radit. ked to nebude riesit jeho otec, ty nezmozes nic 😅 vopred prehraty boj...

bonaqa2013
6. feb 2015

Len sa nesťažuj starým rodičom - otcovým rodičom, pretože podľa nich je to isto naj chlapček pod slnkom. Niečo podobné som mala s vlastným synom.

bonaqa2013
6. feb 2015

@miselka206 A to býva s vami stále? Alebo má ocinko striedavku? Ak stále tak koniec. Chalanisko je v puberte a teba asi za veľa nemá. Ja by som sa ku nemu správala len tak odmeranejšie, nesnažila by som sa mu tisnúť do zadku - aj tak to nik neocení a on už vonkoncom nie. Ale biť sa nenechaj. Skúša čo si môže dovoliť. Ak ti dá jednu facku, po čase čakaj ďalšie.....To je nejaký lacný fajer..... Zaúradovať by mal ocinko.

miselka206
autor
7. feb 2015

Zije s nami od malicka.Ale do vychovy sa miesa kazdy.Hlavne svokra a svagrina.A otecko neriesi.Ma z toho zabavu,alebo neviem co.Vsetko len zlahcuje. Ach jo

timea7
7. feb 2015

@miselka206 máš problém s manželom, nie s jeho synom

07022007
7. feb 2015

Sama som vyrastala v takej rodine .... ty si musíš uvedomiť jedno . Nie si jeho mama ! Má otca, ktorý to ma riešiť .... A viem, že aj ja ako pubertáčka som macoche robila zle.... Prečo ? Lebo ona pociťovala voči mne nenávisť akú pociťuješ ty ( prepáč, ale vyznie to tak z tvojho príspevku ) a mňa to bavilo .... Neskutočne som ju dokázala vytočiť a to pre mňa bol ten naj pocit...... Riešenie, nerieš veci ktoré nemáš ... (známky, poriadok v izbe, vychádzky atď .... ) na to je otec ... ty môžeš riešiť akurát tak správanie sa voči mladším súrodencom 🙂 a ak jeho otec všetko zľahčuje tak možno má názor ako jeho syn ..... potom by som popremýšľala nad zmenou partnera

nyusika
3. mar 2015

@miselka206 jer to presne tak, ako pise @07022007, neries absolutne nic, co sa netyka jeho vztahov s tvojimi detmi.