icon

Darček pre 17-ročného frajera

13. jún 2022

Dobrý deň, ja by som sa chcela inšpirovať aký darček kúpiť môjmu frajerovi. Narodeniny bude mať v Júli a chcela by som vedieť že čo by som mu mohla kúpiť. Za chvíľu to budú 2 mesiace čo sme spolu a viem že je to málo ale chodíme spolu do školy a do triedy a boli sme najlepší kamaráti. Píšem to sem preto aby ste vedeli ako na tom s ním som. Ja cca viem co by som mu chcela kúpiť napríklad nejaký náramok pre pár alebo niečo s našimi fotkami len zdá sa mi že je to málo mohli by ste mi nejako pomôcť? Ďakujem

Strana
z2
tenkratpodruhe
Odpoveď bola odstránená
lintu
13. jún 2022

Náramky sa dajú predsa aj vyrobiť. Stačí, ak doma máte na to určené napríklad nitky. Mamina by ti snáď vedela poradiť. Handmade práca ešte k tomu z lásky je pre niekoho viac, ako čosi kupované. Druhá vec, takéto jednoduché náramky nestoja ani v obchode zas nejako veľa. Pozerám predražené sashe a do 10€ je tam toho kopa na výber.

autor
13. jún 2022

@tenkratpodruhe ďakujem pekne za takéto pozitívne komentáre a aj ja dúfam ze nám to vydrží dlho a ďakujem

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
13. jún 2022

@elizabet173 áno na toto som ho presvedčila

oli18
13. jún 2022

Na to, ze si na strednej skole, mas gramatiku slabu.

autor
13. jún 2022

@oli18 tomuto nerozumiem lebo gramatika cez správy sa posúdiť nedá a ja mam autokorektor a kazdy kto ho má tak vie že sa mýli ale dobre nepoznáte ma tak si myslite čo chcete

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
13. jún 2022

@elizabet173 ďakujem tento nápad sa mi celkom páči

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
13. jún 2022

@elizabet173 som som len ja chodím na strojnícku školu a tu začíname o 7:25

raja95
Odpoveď bola odstránená
xena0
13. jún 2022

Už 30€ mi príde investovať veľa 😁😁 úplne nejaká pozornosť tak Max do 15€ ...

misinka0611
13. jún 2022

Ono nemusíte hneď ísť na nejaký pobyt s prespatím. Pozri na Zľavu dňa alebo Zlavomat. Sú tam rôzne kupony aj na zážitky ako napr. paintball a pod.

surama
13. jún 2022

Naramok bude pekny darcek a k tomu napr. tie male dezerty Milka s napisom 🙂

misinka0611
13. jún 2022

lezecká stena, bowling, jednoduchí na tento štýl, nezruinuje ta to budete mať zážitok strávite čas spolu.

struhanka
13. jún 2022

Zbaľte si košík, príbory, deku, jedlo, pitie a choďte spolu na piknik. Je to zážitok, budete spolu a je to tiež darček, na ktorý si aj po rokoch spomenie. K narodeninám mu upiecť/kúpiť malý koláčik, zapichnúť sviečku, nech je sfúkne a niečo si želá.

zazrak1991
13. jún 2022

No ja by som zas nespravila že mu nedám ani len drobnosť 😁 aj s kamarátkami sme si dávali nejaký malý darček a frajerovi by som nedala ani maličkosť ? Aj keď sú spolu 2 mesiace . Keď sa už poznáte nejakú tú dobu tak asi vieš čo ho baví ,možno by som skúsila nejakú kľúčenku s určitou témou (napr.futbalistovi kľúčenku v tvare lopty ,ak má rád auta tak niečo také ) , je to maličkosť ,ukážeš mu tým že ho poznáš a vieš čo má rád a nestojí to veľa 🙂 k tomu čokoládu ktorú má rád a darček je na svete 🙂 lebo ak má teda oslavu aj doma s kamarátmi tak neverím že mu nikto nič nedoniesie ,aby si sa potom necítila trápne že ty ako frajerka pre neho nemáš ani len drobnosť . Prípadne ak vieš piecť ,alebo by ti mamina pomohla ,skús mu na tú oslavu upiecť tortu ,alebo nejaký zákusok 🎂

katkine_terapie
13. jún 2022

Kup bonbomieru v tvare srdiecka (Milka alebo Ferero tusim take ma) a max spolocnu fotku (napriklad z vyletu) v ramiku. Uplne to bude stacit 🙂

jana005
13. jún 2022

Ja by som mu na tvojom mieste kúpila nejaký náramok, za desať, dvadsať eur kúpiš

Strana
z2