icon

Dávate dieťaťu s ADHD vreckové?

pati6396
5. okt 2020

Ahojte,
chcem sa spýtať, či dávate dieťaťu s adhd vreckové. Syn má 12rokov, dysgrafiu, dyslexiu, dyzortografiu, tiky, ADHD. Ďakujem za odpoveď. Patrícia

Strana
z2
simca06022011
8. sep 2021

@vanda323 no tak keby rozdaval peniaze kamaratom dostal by poza usi aj s babkou. A ja napr. peniaze co dostava od kadekoho dcera beriem. Akurat dnes sme riesili ucet a peniaze jej pojdu tam. Ziadne kupovanie somarin. Tiez mala dcera tendencie kupovat veci kamaratkam, lebo "chceli". Nasla som zdroj financii a stopla.
Problem nie je syn, ale aj babka/dedko a kazdy kto sa do tohto stara. Ved nemoze dieta peniaze rozdavat kamaratom a minat na blbosti :D Nie nebude si ich vazit, ved dostava kopec penazi, ktore mu padnu z neba a on ich rozda. A ani hospodarit sa nenauci.
Ja som napr. pred cca 2r aj viac.. prestala malej kupvoat hracky a akekolvek blbosti, ci chce kupi si, nasetri si, dolozi sa jej ak uznam za vhodne a ide si to kupit. A teda zabijem dve muchy jednou ranou, peniaze nemina na somariny, a hracky co si kupi, aj naozaj chce a pouziva, lebo si ich kupila a uz aj rozmysla, ci nieco potrebuje alebo nepotrebuje.

simca06022011
8. sep 2021

@vanda323 a inak, pizza nestoji 20eur, cize ja by som mu ich nedala :DDD

vanda323
8. sep 2021

@jana_eyre_2 Dobre to máte nastavené....

lundus
5. jún 2023

Naša 8 ročná dcéra má ADHD, od prvého dňa v škole dostáva za každý deň v škole 0,01 eur. Všetky korunky si odkladá do prasiatka aj všetko čo dostane k sviatkom. Doteraz si ani raz z neho koruny nevybrala, aj vreckové co dostane na školský výlet s vždy niečo kúpi ale neminie všetko lebo vie ze si zvyšok môže odložiť. Myslím že to nie je ani tak od diagnózy ako od typu dieťaťa. Ona si aj sladkosti odjakživa odklada na neskôr, taka bola od malinka. Zatiaľ čo 5 ročná ktorá je OK, tak všetko napcha do pusy a bude ešte pýtať od staršej. A keď dostane nejaké korunky od babky tak si ich chce hneď minút na sprostosti 🙂

Strana
z2