icon

Dcéra sa prezlieka ako chlap

22. feb 2025

Ahojte, neviem, či ste sa s tým u dievčat, či žien stretli, ale moja dcéra sa prezlieka ako chlap. Myslím tým, že keď si vyzlieka tričko alebo sveter, tak to nechytí zo spodu alebo pri krku, ako to robia chlapi. Taktisto obliekanie, dá si hlavu do trička a dá si ho cez hlavu, až potom ruky.
Mne to príde trochu čudné, pretože som nikdy nijaké dievča/ženu nevidela takto sa prezliekať. Neviem, či to je tým, že má len dvoch bratov a troch bratrancov susedov a s nimi trávi väčšinu času, čiže akoby už zvyk.
Ona mi aj spomínala, že keď sa vyzlieka takto, že je to lepšie pretože tá vec potom nie je naruby. Nechce sa jej to znova prevracať.

Strana
z3
autor
22. feb 2025

ale pri krku*

freepalestine
22. feb 2025

Problem je kde 🧐?

pribinak
22. feb 2025

Prosím tá, pre svoje vlastne dobro a dobro svojej rodiny vyhľadaj odbornú pomoc
Hrabe ti v palici

kitycat
22. feb 2025

@pribinak tu sa zhodneme 😌

zobaka
22. feb 2025

ja som myslela, ze nosi trenky

pribinak
22. feb 2025
martinmmartin
22. feb 2025

Ak jej povies ze ti to vadi tak tym urychlis neodvratitelny moment ked si dcera uvedomi ze ma matku so psychyckym problemom. Skor ci neskor sa to stane
Od toho momentu sa ale z gruntu zmeni vas vztah.

klementinka58
22. feb 2025

ja sa tiez tak prezliekam a som zena

n3la
22. feb 2025

@zobaka presne, aj ja som čakala niečo také 😂

jessx
22. feb 2025

Podľa nadpisu som očakávala, že sa prezlieka ako chlap -teda že preferuje chlapčenské oblečenie. Som žena, cítim sa ako žena a cely život sa obliekam v štýle najskôr hlava potom ruky, podprsenku si neviem zapnúť inak ako na bruchu vpredu a až potom hore 😃

stellarstar
22. feb 2025

Ja teraz akože nechápem kde je problém?

minenkaa
22. feb 2025

Tak vyhrávaš dnes 🥇🏆🏅🎖️🏵️

vanilkovazmrzka
22. feb 2025

Ty si normalna? Chod radsej varit.

mareka49
22. feb 2025

Som nevedela že existuje "mužský a ženský" spôsob obliekania.
Asi som polomuz.

taktotedanie
22. feb 2025

Paneboze
Neviem co je vacsi bizar, ci babka co pise na mk ze sa jej vnuk zasekol na preliezke a co ma rpbit lebo visi dole hlavou a nevie ho odtial vytiahnut alebo toto

olimuc
22. feb 2025

Predstavovala som si hocico … ale urcovanie pohlavia podla stylu obliekania je bizar dna. My sme vsetci nejaky bezpohlavny vyzliekame sa ako zeny a obliekame ako muzi … poniektori ako hadi

biancarv
22. feb 2025

Toto musí byť vymyslená téma. Neverím tomu, že niekto toto reálne rieši.

thereisabear
22. feb 2025

Tak to aj ja sa prezliekam ako chlap, dobre vedieť.

nana8989
22. feb 2025

Tak už som videla asi všetko 😂

ivik4
22. feb 2025

Tieto vymyslene temy su uz tak nemozne trapne ze az

lenka567899
22. feb 2025

Fuha a takýto ľudia vychovávajú deti

jana_eyre_2
22. feb 2025

Aj ja si obliekam tričko tak, že si dám najprv hlavu a potom ruky.. aby som si nemusela stále naprávať vlasy a nezaspinila si ho od deodorantu.. aký je vlastne iný spôsob 🤔 dodnes som nevedela že som muž a to mám tri deti 😅

sevrin
22. feb 2025

To som zas mal čo za tému objaviť 😂

marca12
22. feb 2025

Ja ze mas doma trans a nie toto. Ani som netusila,ze existuje muzske a zenske vyzliekanie. A s polutovanim musim konstatovat,ze podla tvojho pohladu sa tiez vyzliekam ako muz. Snad ti to prida na pokoji v dusi,lebo inak som uplne normalna. Az na to prezliekanie 😂

januska12323
22. feb 2025

Trápne. Aj ja som potom muž.

gypsomilka
22. feb 2025

Teraz premyslam ze ako sa obliekam ja. Som nevedela ze je muzska a zenska verzia obliekania.

bessie12
22. feb 2025

Toto je tvoj najväčší problém?? Tak to ti je potom sveta žiť.

vroni
22. feb 2025

No dnes sa to tu len tak hemží chlapmi. Aj ja som jeden, evidentne.

maciatkoe
22. feb 2025

Ani som doteraz nevedela, ze sa obliekam ako chlap 😀. Tiez vopcham hlavu do tricka a az potom ruky do rukavov

evcagabi
22. feb 2025

Ty si nevidela ziadnu zenu sa takto obliekat a ja som zase, az dodnes, nevidela taku, co by riesila takuto kravinu

Strana
z3