icon

Dcéra sa prezlieka ako chlap

22. feb 2025

Ahojte, neviem, či ste sa s tým u dievčat, či žien stretli, ale moja dcéra sa prezlieka ako chlap. Myslím tým, že keď si vyzlieka tričko alebo sveter, tak to nechytí zo spodu alebo pri krku, ako to robia chlapi. Taktisto obliekanie, dá si hlavu do trička a dá si ho cez hlavu, až potom ruky.
Mne to príde trochu čudné, pretože som nikdy nijaké dievča/ženu nevidela takto sa prezliekať. Neviem, či to je tým, že má len dvoch bratov a troch bratrancov susedov a s nimi trávi väčšinu času, čiže akoby už zvyk.
Ona mi aj spomínala, že keď sa vyzlieka takto, že je to lepšie pretože tá vec potom nie je naruby. Nechce sa jej to znova prevracať.

michaela789
22. feb 2025

W
T
F

alickapusinka
22. feb 2025

Ja som si z nadpisu myslela že sa prezlieka zo ženy na chlapa a ty napíšeš že vyzlieka sa ako chlap.No a čo veľa chlapov ma spôsobi ženy.Ty fakt vyhľadaj pomoc lebo toto nie je podľa mňa žiaden problém.Prečo TI to prekaža.AK by som mala takýto nie problém sveta mi je žiť.

lucia13022023
22. feb 2025

Počkať co?
Ja si obliekam šaty nie cez hlavu ale zo spodu..zo mňa to robí čo?

mmoonna
22. feb 2025

No do kelu. V 45 rokoch a po dvoch deťoch sa dozviem, že som vlastne chlap. 😮🙈

hajducarmen87
22. feb 2025

Moderná doba - vyrábať problémy aj tam kde nie sú😬 Mne je normálne ľúto už aj tých detí a mladých ľudí

sulejmanka
22. feb 2025

Dcera musí byt nadšená že ma takúto mater. Lebo ak toto riešiš s cudzími ľuďmi, ktovie aké K0k0tiny riešiš s ňou.

elli333
22. feb 2025

Ako sa maju zeny obliekat? Teraz to potrebujem vediet 😀 lebo ja sa nadtym nikdy nezamyslam, ale tusim, ze pri obliekani mi najprv ide do tricka hlava a tak jedna ruka a druha ruka a teraz normalne, ze neviem ci najprv prava alebo lava...aj to o niecom svedci? Trebars, ze niesom zena len som si to o sebe celych 40rokov myslela? Obratila si teraz moj svet naruby ako tvoja dcera to tricko 🤣

petrofka
22. feb 2025

počuj... Otvor si víno a kašli na to..

veltraud
22. feb 2025

Aky je iny sposob? Ako to maju robit zeny?

nevenka
22. feb 2025

@zobaka aj ja 🤭🤣
Vsak aj ja sa vyzliekam ako pride a presne, nechce sa mi to obracat, tak to vyzleciem tak. Ale ako kedy a ako co. Mam uplne u prdele, ako si syn alebo dcera oblieka tricko. Len nechto potom poskladaju, nie ako krave z pysku.

sevrin
22. feb 2025

@petrofka ja by som to víno na jej mieste skôr odporučil zavrieť 😂

jananovotna88
22. feb 2025

Chalani aspoň u mňa doma si vyzlečú mikinu s tričkom naraz😁 potom to drobnú do koša na bielizeň. A športovec keď príde zo zápasu tak obsah vrecka so špinavým vecami je tiež vychytávka.

tiana080
22. feb 2025

🤣

viestta
22. feb 2025

ja sa tak vyzliekam a obliekam cely zivot. Ani som netusila, ze je nejaky chlapsky a zensky sposob obliekania a vyzliekania. Vdaka MK som zas o cosi mudrejsia, ale nemienom svoj sposob obliekania a vyzliekania menit, pretoze mne to tak vyhovuje

katulienkax
22. feb 2025

A ešte to bude svokra roka keď jej dcéra bude mat chlapa a dieťa

siska53
22. feb 2025

Prave som zistila, ze vyzliekam sa sice ako zena, ale obliekam sa ako chlap 🤣🤣

misienka123
22. feb 2025

Mať tvoje problémy a prezidentov plat,to by sa žilo 😂

svetlonos
22. feb 2025

A ešte napis, ze dcera ma aspom 18 rokov a si uplne jasná...

tiezjedna
22. feb 2025

@lucia13022023 praktickú ženu, ktorá si nechce posrať účes ani make-up👍😂 Ale autorka by ťa možno vyhodnotila ako lietadlo😂

jomarch
22. feb 2025

normalne teraz sedim a rozmyslam ako sa obliekam a vyzliekam 😂😂😂 ja davam prve von ruky, co som?

mamamasama
22. feb 2025

Ja sa tak obliekam ak mam make up a nechcem si zadrbkat oblecenie. Si ty ok?

mima172
22. feb 2025

Práve som zistila, že som zjavne chlap, keďže sa prezliekam tak isto ako popisuješ 🤣 Ale žena, buď šťastná, lebo ak riešiš toto, tak to môže znamenať len jediné - máš úžasný život bez naozajstných starostí, keďže si schopná riešiť toto.

tramtada31
22. feb 2025

Syn si oblieka bundu tak, že si dá najprv kapucu a potom prevlieka ruky do rukávov. Keďže sa takto neobliekaju ani muži ani ženy, nebude nahodou slimák? Skusim s ním navstivit veterinara 🤔

viestta
22. feb 2025

@tramtada31 moj to robi rovnako, takze asi aj my pojdeme k veterinarovi. Pre istotu

vesimelonimarsista
22. feb 2025

To bude tym, ze kycha ako chlap. Ked ju naucis kychat ako korytnacku, zozensti sa jej technika navliekania odevov na telo.

gubcikova
22. feb 2025

Ja som to tušila že som chlap

danica2711
22. feb 2025

chúďa dievča, keď si predstavím, že by ma moja matka sledovala, ako si vyzliekam či obliekam tričko a potom to rozpitvávala, tak by som sa asi nevedela dočkať, kedy budem môcť vypadnúť z domu a nemusieť sa prezliekať pred matkou... Si si istá, že z vás dvoch je divná tvoja dcéra?

rozculena
22. feb 2025

ČO??

ivett1
22. feb 2025

Jaaaj, šak prázdniny.....

ghoul_
24. feb 2025

@klementinka58 ja tiež