Dcéra si myslí, že je zviera. Ako pokračovať?
18. jún 2024
Moja dcéra 13 rokov si myslí že je zviera.
Včera zo školy prišla v tom že sa narodila ako pes.
Brala som to ako vtip ale v izbe som našla masky podobné našemu Dunčovi . Boli vytlačené a v očiach boli vystrihnuté dierky.
Dnes ráno na mňa štekala pretože som jej nedala sa najesť psieho jedla a aby toho nebolo málo keď som včera prekazila plán . Totiž chcela spať vonku.
Každopádne na moje “nie!” odišla z domu a ráno spala pod oknom. Ráno si obliekla masku s chvostom a mojim huňatým kabátom. Nechcem ju takto pustiť do školy . Prosím poraďte mi.
Áno, je to teraz trend nazýva sa to "therian" alebo "furry"

@yelena159 nie je to žart, žiaľ aj toto prináša dnešná doba. Aj moja dcéra vyrába doma masky maciek a lisiek a jej spoluziacky tiež. Z temu objednávajú čisté masky aj hunate chvosty, našťastie tá moja ho nepripina na zadok ale na ruksak ako ozdobu. V škole sa tak neprezentuju ( majú 12 ) ale škola to rieši, lebo sa zistilo že na malej ZS sa takto zábava mimo školy okolo 40 dievčat ☹ a žiaľ niektoré sú tým priam posadnuté. Ja sa o tom s dcérou často rozprávam, aj celkovo o nástrahách internetu, mali to ako zábavku, možno aj celkom kreatívnu lebo tie masky povyrabali naozaj krásne. Cca pred pol rokom to letelo, trénovali skoky,... už ich to prechádza, už namiesto zdobenia masiek zas letia u nás obrazy z kamienkov, maľovanie podľa čísel a náramky.