icon

Doučovanie pred prijímačkami na strednú školu

4. sep 2025

Ak áno, kedy začali chodiť na doučovanie? Na začiatku deviatky ci skôr? Kto ich doucoval? Pomohlo im to zlepšiť sa v predmetoch mat,sj?

jarmila2010
4. sep 2025

sukromne nemal,ale v skole sa im venovali na +hodinach poobede(mali to,ako kruzok priprava na testovanie)...1x mt ,1x sj...bolo to dostacujuce...

autor
4. sep 2025
@jarmila2010

sukromne nemal,ale v skole sa im venovali na +hodinach poobede(mali to,ako kruzok priprava na testovanie)...1x mt ,1x sj...bolo to dostacujuce...

@jarmila2010 ďakujem. To mali v deviatke či už od osmičky? A kedy sa robí monitor, tiež v deviatke?

pribinak
4. sep 2025

Monitor sa robí v 9.roc.

Synovi sme na jeho želanie kúpili taký balík - semináre. Bola to príprava na prijimacky priamo na tej škole kde sa syn hlásil

anonym_008924
4. sep 2025

“Doucovali” sme my doma. Slovencinu som sa s nim ucila ja, matiku muz. Cca od februara pravidelne.

autor
4. sep 2025
@pribinak

Monitor sa robí v 9.roc.

Synovi sme na jeho želanie kúpili taký balík - semináre. Bola to príprava na prijimacky priamo na tej škole kde sa syn hlásil

@pribinak aha, takže vlastne od začiatku roka nejaké doučovanie by bolo super. Ak nie v škole,tak súkromné.

autor
4. sep 2025
@anonym_008924

“Doucovali” sme my doma. Slovencinu som sa s nim ucila ja, matiku muz. Cca od februara pravidelne.

@anonym_008924 prosím ťa a podľa akých kníh ste sli?

anonym_008924
4. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_008924 prosím ťa a podľa akých kníh ste sli?

@anonym_autor toto sme mali, plus sme stahovali z netu vzorove prijimackove testy a tie sme robili.

anonym_0489aa
4. sep 2025

Vzhľadom na gymko na ktoré tak chcela, tak už od 7tr z anj, výsledok monitor zo všetkých predmetov nad 95,% a príjmačky spravené na 4 v druhom na 6 mieste

biba_18
4. sep 2025

moje add multidys dieťa malo “doučovanie” od 6-ho ročníka 🤷‍♀️

jarmila2010
4. sep 2025
@anonym_autor

@jarmila2010 ďakujem. To mali v deviatke či už od osmičky? A kedy sa robí monitor, tiež v deviatke?

@anonym_autor 9.rocnik od zaciatku sk.roka

jarmila2010
4. sep 2025

nasi mali tieto ucebnice

jarmila2010
4. sep 2025
autor
4. sep 2025
@anonym_008924

@anonym_autor toto sme mali, plus sme stahovali z netu vzorove prijimackove testy a tie sme robili.

@anonym_008924 ďakujem moc. Kúpim ich. A tie testy ste sťahovali z takého druhu školy, kde chcelo dieťa ísť,áno?

autor
4. sep 2025
@anonym_0489aa

Vzhľadom na gymko na ktoré tak chcela, tak už od 7tr z anj, výsledok monitor zo všetkých predmetov nad 95,% a príjmačky spravené na 4 v druhom na 6 mieste

@anonym_0489aa zo všetkých? Robí sa z matiky a Sloviny monitor či este z niečoho?

autor
4. sep 2025
@jarmila2010

@jarmila2010 dakujem

autor
4. sep 2025
@biba_18

@biba_18 súkromné ste ku platili? Videla som pokrok?

autor
4. sep 2025
@biba_18

@biba_18 *si

anonym_0489aa
4. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_0489aa zo všetkých? Robí sa z matiky a Sloviny monitor či este z niečoho?

@anonym_autor na školách ktoré na ktoré nemajú vyučovací jazyk slovenčinu aj z materinského jaz.

andrejka1974
4. sep 2025

@anonym_autor u nás to fungolo v rámci vyučovania počas celého druhého polroku robili testy na monitor aj zo sj aj z matiky

matkahelka
4. sep 2025

@anonym_autor sjl a anj sme neriesili, to dcera vedela. na matiku chodila na doucovanie od zaciatku oktobra do prijimaciek 2x do tyzdna po 1.5 hod. mali na ZS velmi slabu ucitelku, casto bola PN a stara, vyhorena, celkovo ucivo extremne flakala. vsetky deti, kt. planovali gymnazia na doucko z matiky chodili. doucko nas stalo sice brutalne prachy, ale dcera urobila prijimacky na obidve gymnazia takmer na plny pocet.

biba_18
4. sep 2025

áno súkromne a áno, malo to zmysel…

anonym_008924
4. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_008924 ďakujem moc. Kúpim ich. A tie testy ste sťahovali z takého druhu školy, kde chcelo dieťa ísť,áno?

@anonym_autor rad radom som stahovala vsetko a postupne sme prechadzali.

autor
4. sep 2025
@biba_18

áno súkromne a áno, malo to zmysel…

@matkahelka
@biba_18 baby s kto ich doucoval? Našli ste nejaku učiteľku?

dorota57
4. sep 2025

Syn mava 1,2 na vysvedceni,ale diktaty mu robili vzdy problem,maval 4,5,preto ked si skusal testy z monitoru a zistil,ze je tam aj cvicenie na doplnenie i/y,vylakal sa,ci to zvladne,preto v devine asi v novembri zacal chodit jednej starsej pani učiteľke na doucovanie raz do tyzdna,pred monitormi dva krat. Odvtedy diktaty za 2. Tiez stredna skola kam sa hlasil robi kazdy rok doucovanie zo slovenciny a matematiky k primackam,tak sme ho tam prihlasili. Podobne temy co tam preberali boli aj na primackach. Matematika mu nikdy nerobila problem,ale napriek tomu tam chodil. Nakoniec ho na tu skolu zobrali,skoncil ako 4. Takze urcite treba riesit co najskor. Doucovanie nikdy nie je na skodu.

matkahelka
4. sep 2025
@anonym_autor

@matkahelka
@biba_18 baby s kto ich doucoval? Našli ste nejaku učiteľku?

@anonym_autor pani docentka, ktora uci matematiku na VS. dostali sme na nu odporucanie a boli sme max spokojni. nielen po pedagogickej stranke, ale aj po takej tej ludskej, kvazi psychologickej.

biba_18
4. sep 2025

@anonym_autor áno, normálne doučovateľky… niektoré boli učiteľky, niektoré nie…

salsa26
5. sep 2025

Ahoj, moja dcéra šla z 8r. na bilingválne gym. a doučovanie mala mat. celý rok - ( zlá učiteľka matematiky..) a SJ pol roka príprava na skúšky... . Veľmi jej to pomohlo... Vzali ju... Doučovania mala online...

autor
5. sep 2025

Dakujem

kaktusik007
5. sep 2025

ja som si synov pripravovala sama, mladsi siel na osemrocne, necele 3 mesiace pred prijimackami sme zacali slovencinu, a sem - tam si robil matematiku... starsi siel na bilingval, tam mal testy vseobecnych predpokladov, kedze odmietal byt na zakladke a mal by sialene stresy v devine zo vsetkeho, tak sa zacal intenzivnejsie pripravovat uz od januara (on mal prijimacky este april / maj) a zakupila som mu aj nejake testy, pretoze na nete toho na tieto vseobecne predpoklady moc teda nie je...