icon

Dovolili by ste svojmu dospievajúcemu synovi bradu?

21. nov 2025

Keby si vás dospievajúci syn (povedzme 18 ročný) chcel nechať narásť bradu, povolili by ste mu to alebo by ste kategoricky trvali na Tom, aby sa holil?

Strana
z3
parvinka0001
21. nov 2025

Ved má skoro 18 . Nech si robí čo chce s bradou . To ako keby si dievčaťu si zakázala oholiť nohy a neviem čo ešte .čo si diktátor ?

anonym_1a102b
21. nov 2025

@anonym_autor 18 ročný je dospelý, nevšimla si si? Keď sa rozhodne mať bradu, bude mať bradu, keď dredy, bude mať dredy. Čo ho treba vyhodiť z domu kvôli brade? To čo je za tupé zmýšľanie?

earlgrey
21. nov 2025

Aj sex by som mu zakázala 😁

parvinka0001
21. nov 2025

Nechápem ako toto môže napadnúť dospelú osobu

jaskolka
21. nov 2025

Veď nech si ju nechá narásť,čo je na tom? Je dospelý,jeho vec. Hlavne aby sa vedel o bradu aj starať, upravovať si ju,to je podstatné.

zuzinka888
21. nov 2025

Mna sa moj ani nepytal. Raz prisiel z intraku domov a bolo

ik70
21. nov 2025

Nie nedovolila, lebo to vyzerá hrozne a hlavne na tých mladých chalanoch, neupravené ako bezdomovci, ešte keby to mal tak jemne decentne tak možno by som prižmúrila oči.

o__o
21. nov 2025

Ved je to len brada.. nejde o zivot

piece
21. nov 2025

Samozrejme, veď je dospelý a ak by sa mu to páčilo, tak by som mu to isto nezakazovala

tundra
21. nov 2025

Ak chces dospievajucemu synovi nieco zakazovat,je to velmi zle rozhodnutie.Môzes mu v klude povedat, svoj nazor,ale rozhodnutie, urcite nechaj na nom.

parvinka0001
21. nov 2025
@ik70

Nie nedovolila, lebo to vyzerá hrozne a hlavne na tých mladých chalanoch, neupravené ako bezdomovci, ešte keby to mal tak jemne decentne tak možno by som prižmúrila oči.

@ik70 a čo by si ho oholila keď by spal . Vám ženy fakt dobre kuruje na tie hlavy

marcinka44
21. nov 2025

@anonym_autor jednoznačne by som nezakazovala a už vôbec nie, keď je dospelý. Presne ako tu je už spomenuté, môžeš mu maximálne povedať svoj názor ale nie mu niečo zakazovať, to by nerobilo dobre a naštrbilo by to aj vaše vzťahy, on je predsa už dospelý

ivik4
21. nov 2025

Bolo by mi to jedno ako prd vo vetre. Je to LEN brada 😄
Boze, niektorym Vam vadi fakt vsetko...

maca1984
21. nov 2025

Preboha, je to len brada.
A zakázať mu to chceš ako, oholíš ho v noci ? Zakážeš mu mobil ?

anonym_b84119
21. nov 2025

Ked ta brada bude vyzerat dobre a nie ako vypelichany holub, tak nech ju ma. Keby vyzerala zle, snazila by som sa mu to vyhovorit. Ale urcite by som nezakazovala. Ved je takmer dospely, ak chce bradu, nech ju ma. Nebudem mu hucat este do toho, kedy sa ma holit.

sissy27
21. nov 2025
@ik70

@ik70 prosim ta, mam dceru, tak sa nevyznam 😆 ako presne sa nieco taketo nedovoluje ? Pytam sa pre kamosku 🤣

prasiatko30
21. nov 2025

Zamknut do izby a kluc zahodit 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

tetapetra
21. nov 2025
@prasiatko30

@anonym_autor plne podporujem @prasiatko30💪🏻

sissy27
21. nov 2025
@prasiatko30

@prasiatko30 no to by len bola prekvapena, aky zarasteny vyjde z tej izby po rokoch 🤣🤣🤣

parvinka0001
21. nov 2025
@sissy27

@prasiatko30 no to by len bola prekvapena, aky zarasteny vyjde z tej izby po rokoch 🤣🤣🤣

@sissy27 bude ho chodiť holiť 😁

parvinka0001
21. nov 2025
@prasiatko30

@prasiatko30 ak bývajú v dome pre istotu okná zadebnit aby nemohol ujsť .

minenkaa
21. nov 2025

Ludom už fakt drbe

katica06
21. nov 2025

@anonym_autor máš stanovené ako dlho ti musí sedieť doma na sukni?

prasiatko30
21. nov 2025
@sissy27

@sissy27 ale ho nebude nikto vidiet a bude ho mat pod kontrolou 😅

bielasovicka
21. nov 2025

@anonym_autor tebe sa zrejme vôbec nepáčia bradaty chlapi však? Asi preto ti to vadí. Ale jemu sa brada paci, tak to musíš tolerovať.

anonym_817d76
21. nov 2025

@anonym_autor si robis srandu vsak?

anonym_5253ac
21. nov 2025

@anonym_autor Syn má 19 a má bradu už druhý rok. Mňa sa ani nepýtal, iba som mu povedala, že keď ju chcete mať tak nech si ju pravidelne zastrihava.

rachel36a
21. nov 2025

To ako keby si povedala ci sa mozd ostrihať...alebo dievča upraviť obocie q pod...je to jeho telo, skoro dospely, je to ken jeho rozhodnutie...rodyc mu nemá čo zakazovat/povolovat

mandzula
21. nov 2025

Nie, ani jest nebude moct to, co ja nedovolim. Je to predsa moje dieta, bude ma posluchat az do mojej smrti a potom ho budem chodit strasit.

sevrin
21. nov 2025

Koník opäť nesklamal, po včerajšej téme o tabletke po ako vianočnom darčeku tu dnes máme tému, ktorá prináša hlboké filozofické zamyslenie. Čo príde zajtra?

Strana
z3