icon

Hodia sa biele šaty na stužkovú?

29. jan 2023

ahojte, plánuje sa stužková a moja dcéra chce mať biele šaty, ale tie, ktoré si vybrala sú originál svadobné šaty, sú pekné ale, na stužkovú sa mi akosi nehodia .
Neviem, chcem aby sa dobre cítila ale, zase svadobné šaty na stužkovú?

petamich
29. jan 2023

ja by som ju silou mocou nepresviedcala, maximalne by som jej skusila povedat, aby si doplnky k tomu zvolila nejake vyraznejsie farebne a topanky tiez 🙂 ak takto chcie ist a tuzi po takychto satach, preco nie

autor
29. jan 2023

@zuzka102 že? aj by mohla mať také ozdoby do vlasov ako elfka :D ale tak ako sa rozhodne tak sa rozhodne ❤

terezka1947
29. jan 2023

Vieš,kto si chce niečo o niekom šuškať,tak bude.
To farbou siat nezmenis.

sono2
29. jan 2023

Ako tie modré? V reále nebudú určite takto vyzerát lebo by boli poriadne drahé. Tieto tak na ples niekde medzi smotánku a mne prídu moc

autor
29. jan 2023

@sono2 o vulgárnosť nejde, sú krásne ale zase je pravda, že biele asi mať nikto iný nebude

autor
29. jan 2023

@petamich možno niečo zlaté ? alebo zelené...neviem niečo popozeráme

autor
29. jan 2023

@sono2 nemysleli sme uplne ako na obrázku len niečo na taký štýl, farba, strih a rukávy

petamich
29. jan 2023

kralovska modra, fuchsiovo ruzova, ruzova, ...zlate by som napr. zrovna nedavala 🙂

hlavne nech je ona spokojna a citi sa krasna

terezka1947
29. jan 2023

Tak farba šiat sa má vyberať k tónu pokožky,farbe vlasov,veku.....zase strieľať farbu z brucha,či podľa toho,čo je momentálne in je dosť nešťastná voľba.

autor
29. jan 2023

@terezka1947 my obe sme skoro uplne rovnaké na vzhľad :D aj ton pleti čiže jej sa to aj hodí :D kráľovská modrá alebo smaragdovo zelená alebo červená alebo fialová alebo aj taká jemná modrá a ja popravde neviem čo je teraz IN za farby na šaty na stužkovu 🙈

mistymay33
29. jan 2023

Dcera je asi dospela, urcite pocita s tym, ze nie kazdemu sa moze ten vyber siat pacit. Ale to nie je dolezite. Ona je dolezita, jej pocit jej rozhodnutie. Nechaj ju rozhodnut o tom samu a ty ju podpor a povedz jej, ze akokolvek sa rozhodne, ty to budes respektovat a tebe sa bude pacit najviac zo vsetkych.

fadama
29. jan 2023

Nech si najde iné, svadobné nech nechá na ten správny cas na veľký deň D

terezka1947
29. jan 2023

In farby nerieš. Ries to,v čom vynikne postava,tvár,atď.
Ono si stačí pozrieť nejaké foto z plesov,či si pospominat na tie,na kt.sme boli. Vždy tam bol niekto,kto mal nádherné šaty,podľa naj módy,no absolútne sa mu nehodili. Čiže ako celok to nepôsobilo tak "vaaaauuu" ako malo.
A potom boli ľudia neskutočne dobre vyzerajúci a šaty mali klasické,možno nenápadne,možno elegantné...no rozhodne pristali k ich výške,postave,atď.

slavkajurko
29. jan 2023

Naši boli na stužkovej kde bola aj ,,nevesta,, 😀
Viacerí rodicia si robili srandu

autor
29. jan 2023

@terezka1947 ved ani neriešim kedže neviem :D čo je in za farby jediné čo viem , že ružovú nechcem lebo vraj v škole sa bavia kamošky o tom že už das 5 dievčat chce ružovú 🙈

nelca0510
29. jan 2023

Moja študentka tak mala. Originál svadobné. Že danej páčili,tak čo

autor
29. jan 2023

@slavkajurko 😝 mohlo byť zaujímavé ❤

autor
29. jan 2023
terezka1947
29. jan 2023

Ono ťa biela farba je a vždy bola debutantska farba.
Biele šaty nie sú automaticky svadobné.
Čiže smiať sa z mladého dievčaťa,kt.ma na stužkovej,či prvom plese,resp.plese biele klasické saty-napr.ako tie na prvej fotke je trošku hlúpe.

lindous
29. jan 2023

Ja som mala 7 rokov dozadu až 3 spolužiačky v bielych šatách na stužkovej a nikto si nič nešuškal...asi neboli originál svadobné ani jedny, ale vedela by som si ich predstaviť aj na neveste, ale teda farba šiat ktorejkoľvek z dievčat bolo to úplne posledné čo sa riešilo 😅 a ak by to niekto mal chuť riešiť, hovorí to viac o ňom...

rachel36a
29. jan 2023

Za mna kludne mozu byt tie biele, vobec mi nepridu ze su svadobne

tykat
29. jan 2023

Dcera mala napr. jemnu mentolovu.
Tie saty co si dala by boli fajn ale v nejakej lahkej farbe. Lebo takto posobia "svadobne".

gertrudaosem
29. jan 2023

Chce si dať svadobné šaty?? Vážne???

autor
29. jan 2023

@gertrudaosem ano, veľmi sa jej páčia a sú originál svadobné , je to na tej stránke

autor
29. jan 2023

@terezka1947 to suhlasím komentovať šaty dievčat na stužkovej je dosť od veci ale tak ľudia su hnusný niektorý

kaktusik007
29. jan 2023

nechapem co riesis - tie saty su jemne, decentne. Za mna super volba.

a ak ti vadi ze boli v kolonke svadobne - zapracuj na svojich predsudkoch.

terezka1947
29. jan 2023

Nerieš kategóriu šiat na stránke. Lebo už ako svadobné sa nosí hocičo.
Ries predstavu dcéry,svoju....joooj,v dobrom závidím také "dievčenské" starosti. Ja mám chlapcov 🤣

autor
29. jan 2023

@terezka1947 a nevieš poradiť čo k tomu ? :D za šperky lebo ja sa do takýchto kombinácii nevyznám :D že čo sa hodí k tým bielym

laurika554
29. jan 2023

A keby ste jej dali usit presne take, ale v inej farbe?

autor
29. jan 2023

@laurika554 no ona sa usadila na bielej o inej nechce ani počuť