Hodia sa biele šaty na stužkovú?
ahojte, plánuje sa stužková a moja dcéra chce mať biele šaty, ale tie, ktoré si vybrala sú originál svadobné šaty, sú pekné ale, na stužkovú sa mi akosi nehodia .
Neviem, chcem aby sa dobre cítila ale, zase svadobné šaty na stužkovú?
@zuzka102 že? aj by mohla mať také ozdoby do vlasov ako elfka :D ale tak ako sa rozhodne tak sa rozhodne ❤
Vieš,kto si chce niečo o niekom šuškať,tak bude.
To farbou siat nezmenis.
Ako tie modré? V reále nebudú určite takto vyzerát lebo by boli poriadne drahé. Tieto tak na ples niekde medzi smotánku a mne prídu moc
@sono2 o vulgárnosť nejde, sú krásne ale zase je pravda, že biele asi mať nikto iný nebude
@petamich možno niečo zlaté ? alebo zelené...neviem niečo popozeráme
@sono2 nemysleli sme uplne ako na obrázku len niečo na taký štýl, farba, strih a rukávy
kralovska modra, fuchsiovo ruzova, ruzova, ...zlate by som napr. zrovna nedavala 🙂
hlavne nech je ona spokojna a citi sa krasna
Tak farba šiat sa má vyberať k tónu pokožky,farbe vlasov,veku.....zase strieľať farbu z brucha,či podľa toho,čo je momentálne in je dosť nešťastná voľba.
@terezka1947 my obe sme skoro uplne rovnaké na vzhľad :D aj ton pleti čiže jej sa to aj hodí :D kráľovská modrá alebo smaragdovo zelená alebo červená alebo fialová alebo aj taká jemná modrá a ja popravde neviem čo je teraz IN za farby na šaty na stužkovu 🙈
Dcera je asi dospela, urcite pocita s tym, ze nie kazdemu sa moze ten vyber siat pacit. Ale to nie je dolezite. Ona je dolezita, jej pocit jej rozhodnutie. Nechaj ju rozhodnut o tom samu a ty ju podpor a povedz jej, ze akokolvek sa rozhodne, ty to budes respektovat a tebe sa bude pacit najviac zo vsetkych.
Nech si najde iné, svadobné nech nechá na ten správny cas na veľký deň D
In farby nerieš. Ries to,v čom vynikne postava,tvár,atď.
Ono si stačí pozrieť nejaké foto z plesov,či si pospominat na tie,na kt.sme boli. Vždy tam bol niekto,kto mal nádherné šaty,podľa naj módy,no absolútne sa mu nehodili. Čiže ako celok to nepôsobilo tak "vaaaauuu" ako malo.
A potom boli ľudia neskutočne dobre vyzerajúci a šaty mali klasické,možno nenápadne,možno elegantné...no rozhodne pristali k ich výške,postave,atď.
Naši boli na stužkovej kde bola aj ,,nevesta,, 😀
Viacerí rodicia si robili srandu
@terezka1947 ved ani neriešim kedže neviem :D čo je in za farby jediné čo viem , že ružovú nechcem lebo vraj v škole sa bavia kamošky o tom že už das 5 dievčat chce ružovú 🙈
Moja študentka tak mala. Originál svadobné. Že danej páčili,tak čo
@slavkajurko 😝 mohlo byť zaujímavé ❤
@mistymay33 ❤
Ono ťa biela farba je a vždy bola debutantska farba.
Biele šaty nie sú automaticky svadobné.
Čiže smiať sa z mladého dievčaťa,kt.ma na stužkovej,či prvom plese,resp.plese biele klasické saty-napr.ako tie na prvej fotke je trošku hlúpe.
Ja som mala 7 rokov dozadu až 3 spolužiačky v bielych šatách na stužkovej a nikto si nič nešuškal...asi neboli originál svadobné ani jedny, ale vedela by som si ich predstaviť aj na neveste, ale teda farba šiat ktorejkoľvek z dievčat bolo to úplne posledné čo sa riešilo 😅 a ak by to niekto mal chuť riešiť, hovorí to viac o ňom...
Za mna kludne mozu byt tie biele, vobec mi nepridu ze su svadobne
Dcera mala napr. jemnu mentolovu.
Tie saty co si dala by boli fajn ale v nejakej lahkej farbe. Lebo takto posobia "svadobne".
Chce si dať svadobné šaty?? Vážne???
@gertrudaosem ano, veľmi sa jej páčia a sú originál svadobné , je to na tej stránke
@terezka1947 to suhlasím komentovať šaty dievčat na stužkovej je dosť od veci ale tak ľudia su hnusný niektorý
nechapem co riesis - tie saty su jemne, decentne. Za mna super volba.
a ak ti vadi ze boli v kolonke svadobne - zapracuj na svojich predsudkoch.
Nerieš kategóriu šiat na stránke. Lebo už ako svadobné sa nosí hocičo.
Ries predstavu dcéry,svoju....joooj,v dobrom závidím také "dievčenské" starosti. Ja mám chlapcov 🤣
@terezka1947 a nevieš poradiť čo k tomu ? :D za šperky lebo ja sa do takýchto kombinácii nevyznám :D že čo sa hodí k tým bielym
A keby ste jej dali usit presne take, ale v inej farbe?
@laurika554 no ona sa usadila na bielej o inej nechce ani počuť

ja by som ju silou mocou nepresviedcala, maximalne by som jej skusila povedat, aby si doplnky k tomu zvolila nejake vyraznejsie farebne a topanky tiez 🙂 ak takto chcie ist a tuzi po takychto satach, preco nie