Je do mňa?
Ahoj, volám sa Timo, mám 12 rokov a som siedmak. Potrebujem jednu radu. Jedna 12 ročná žiačka je siedmačka a mám veľký pocit, že či je do mňa alebo nie. A stále keď idem okolo nej, či je to v škole alebo vonku tak mi pokaždé hovorí že „Timkoooooo, Timkoooooo!”. Hovorí takým hlasom, ako keby bola do mňa, hovorí takým príjemným a ako keby zaľúbeným hlasom🤔.
Poraďte mi, či je do mňa zaľúbená alebo nie. Za každé info ďakujem.
Zacni sa s nou bavit o nejakych spolocnych zalubach (ak poznas tie jej). A uvidis.
Ak sa s tebou bude normalne bavit, tak najskor je.
Ak nebude mat zaujem, alebo vycitis, ze si robi z toho srandu, tak len robila divadlo pred kamoskami, aby bola vtipna.
Nie, nie je ... zrejme je na Tebe vidieť, že Ty si do nej ... robí si z Teba srandu ... zamilované kočky sa takto nesprávajú.
To je zlate 😊🥰

Potahaj ju za vlasy, keď ti strelí, je to teba 😄
@dzulli1980 aj deti bývajú rozdielne a tak aj rozdielne prejavujú náklonnosť.😉
Nie, podľa mňa nie je keby si mal 5 alebo na prvom stupni ZŠ "Timkooo" by bolo zlaté ale tak osloviť 12r chlapca v puberte mi príde ako sranda z jej strany.
@mamina0078 Dobre, takže už viem ze si ona robí len srandu😀. Ale vyhýbať sa jej budem aj tak lebo mi nedá pokoj😕
Zavolaj ju niekam von a uvidíš.
Ako siedmacka som mala dva dlhé pletené copy a stále má jeden chlapec za ne potahoval...ja som ho za to nemala rada a on, bohvie 🙂
hmm nemozem sa ubranit pocitu, ze by sem normalny siedmak a este aj chlapec vobec zabludil
nie,nie je do teba,keby bola,hanbila by sa ta
@jarinka33 uz tu nema ani ucet... Nuda cez prazdniny robi svoje a to zatial len jeden kraj ich ma(l)...
@timotej9 som v podobnom veku ako ty.. ak by som bola do chlapca určite by som na neho takto nevolala. ale no každé dievca je ine. aj keď si myslím že si z teba skôr uťahuje a potom sa na tom smeje s kamoškami lol
@timotej9 nie je. To robím 90 percent chalanom v mojej škole aj keď sú sumni
Podľa mňa nie je, možno si len uťahuje alebo chce byť dobrá kamarátka ale určite ťa má rada
@dzulli1980 ale spravaju sa aj takto. Ja som ako 10 rocna pokrikovala po chlapcovi,ktori sa mi pacil 🤣🤣🤣🤣 az neskor som ostala hanbliva pri napadnikoch
@timotej9 NIE JE.

Je.