icon

Je normálne mať v puberte plyšáky a lego?

9. aug 2025

Ahojte, pride vám divné keď 15 ročná ma doma plyšové hračky a lego? Plyšáky má ako spomienky väčšinou a lego ma na výstave ma to z advetneho kalendára. Chcela by som počuť aj iný názor ako je môj, podľa mňa nech to ma v izbe keď chce ja ju nebudem nútiť vyhadzovať to. Ale trápi ma postoj mojej sestry, nech má názor, že to má vyhodiť a keď nechce tak ja jej to mam vyhodiť. Hovorila som jej, že ja jej to nebudem vyhadzovať a keď to chce mať v izbe nech má a nech jej vždy pri každej návšteve nehovorí, že to má vyhodiť a už jej chce aj tiež veci zobrať. Vždy po jej odchode je dcéra smutná a pýta sa ma prečo chce od nej moja sestra nech to vyhodí, že ona to časom sama vyhodi ale teraz nechce teraz to chce mať. Ako by ste to brali keby vaše 15 dceri alebo aj synovia mali ,,detské hračky" v izbe? A čo povedať sestre? Ja som to sestre vysvetľovala ale ona to neberie ako ospravedlnenie.

lucylaw
9. aug 2025

Mám 39,minulý rok som si od rodičov na meniny aj na Vianoce vypýtala lego,mám zbierku Harry Potter Lega a mám ho pekne na výstavke rovno v obývačke a všetci ľudia sú mi úplne u prdele,ale absolútne to nikto nerieši,takisto mojich plysakov 🙂 takže tvoja sestra nech sa strčí do riti a byť tvojou dcérou,tak už ju ani nepustím do svojej izby,prípadne by som išla radšej von vtedy,keď by jej úžasná tetuška prišla na návštevu..Postav sa za svoju dcéru a ukáž svojej sestre,kde je jej miesto..

natalka13
9. aug 2025

1. Sestra nech sa stara o svoje deti
2. Lego sa nevyhadzuje, ale dedi.
3. Preco asi dizajneri vymyslaju lega pre teens, adult?🤔
4. Zastan sa pred sestrou dcery☝️ !!!

pasomnica
9. aug 2025

Tvoja sestra je riadne divná, že potrebuje chodiť snoriť do izby tvojej dcéry, treba jej to zakázať a nech sa stará o seba alebo nech si spraví svoje deti a neotravuje. Ja keby mám 15 a niekto mi chodí takto do izby tak som riadne nasratá a by som si ju zamykala.

mamutka
9. aug 2025

@anonym_autor tvoja sestra je zatrpknutá a pre dobro svojej dcéry jej zavri zobák nabudúce. A tak aby to dcéra počula. Je normálne nechať si pamiatky, aj hračky. Môj muž ma 45 a bežne si s deťmi navzájom kupujú autíčka. Keby ta tvoja zatrpknuta zlostna sestra navštívila kdejakeho chlapa čo zbiera vláčiky alebo lietadielka, asi by sa zbesnela. Jedna vec je trápiť sa že nemá deti napr a dusiť to v sebe a druha vec je vyvršovať sa na iných deťoch. Je to zlý človek a u mňa by si už viac na tuto tému usta neotvorila. Bud bude k môjmu dieťaťu slušná a bude ho rešpektovať, alebo pôjde dverami.

pikachu999
9. aug 2025

@anonym_autor sestra nech sa stará o seba .ja mám po 20tke a mám aj Lego aj plysakov

zenae
9. aug 2025

Koľko dospelákov má takúto kabelku? Áno, áno... ženy aj muži...

saxana000
9. aug 2025

A co tam.ma.mat podla.nej vystavene? Zbierku vibratorov?

eleanora666
9. aug 2025

Nepoznam nikoho dospeleho - zenu, ktora nema doma plysaka. Asi tak.

misicka31
9. aug 2025

Povec sestre,že môj 40-rocny muž má lego formuly 😃jedine čo by som vyhodila z izby by bola tá sestra😃ju je do vašich veci 💩

anonym_56d6d8
9. aug 2025

Preco by to mala vyhodit?? Moj 14r.spava s plysakom a hrava sa s legom,nie ze ho ma vystavene☝️To je nejaka vada? Hlavne,ze dospele zeny si zavesia labubu na kabelku🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

pralinka25
9. aug 2025

Ja mam odlozenych par svojich plysakov ktorych nedam ani mojim detom. Su moje a basta 😀 mam 44 rokov
A moj muz mi minule kupil legovy vw autobus a on si kupil formulu a motorku 😀 ma tiez 44.

januska12323
9. aug 2025

Pri najbližšej návšteve sa jej nasáčkujte všetci do spálne a okomentujte všetky skrine.

simonka1304
9. aug 2025
@anonym_autor

Ste ma utvrdili v mojom názore ďakujem. Moja sestra nemá deti. Ja som hovorila mojej sestre, že je to jedno a aj niektorý dospelý majú plyšáky aj lego a nikto sa do toho nestará. Ona je takej ťažkej povahy a rada sedí moja sestra v dcerinej izbe aj s mojou druhou sestrou (mam 2 setry) a ta najstaršia stále sa stará do toho a aj keď ma dcéra zavreté dvere do izby keď je napríklad oslava a už jej tam vojde brat tak už krstná zachviľu tam ide tiež

@anonym_autor moj 17 rocny syn ma v izbe tiez vystavené lega, nikdy som sa nad tym nepozastavovala..praveze som rada,ze ich nevyhodil,lebo boli drahé.

miroslava21
9. aug 2025

Moj 17rocny syn dostal od priatelky plysaka, normalne ho ma v izbe, nehanbi sa zan a neskryva ho 🙂
Takze nech si ma kazdy co chce vo svojom
A sestre povedz to iste

rozculena
9. aug 2025
@anonym_autor

Ste ma utvrdili v mojom názore ďakujem. Moja sestra nemá deti. Ja som hovorila mojej sestre, že je to jedno a aj niektorý dospelý majú plyšáky aj lego a nikto sa do toho nestará. Ona je takej ťažkej povahy a rada sedí moja sestra v dcerinej izbe aj s mojou druhou sestrou (mam 2 setry) a ta najstaršia stále sa stará do toho a aj keď ma dcéra zavreté dvere do izby keď je napríklad oslava a už jej tam vojde brat tak už krstná zachviľu tam ide tiež

@anonym_autor ja sama by som zamkla tú izbu,aby tam nelozili tetky

anonym_c0699b
9. aug 2025

@anonym_autor Plysaky som mala, az kym som sa neodstahovala.od nasich v 35tke. A doteraz niektore moje plysaky maju moje deti u nas. A strasne radi sme sa hravali s legom( ano, aj ja a uzivala som si to a hoc mam 50, hojdavam sa aj na hojdackach), tak na jedny moje narodeniny som dostala lego domcek aj s 3 panacikmi.
Mama mala.kolegynu, ktora s muzom spavala s plysakmi. Uz nie su v kontakte, ale nemyslim si, ze by na tom nieco zmenili.
Takze .nic sa mi na tom nezda divne..

svetlonos
9. aug 2025

Sloboda prejavu konci tam, kde sa nim obmedzuje osobná sloboda druhého.
Ked vie dráha sestra "rozdávať" nech aj prijma...
Povedala by som - zato ze nemáš deti ani chlapa si nebudeš h...ť ego na tých mojich!
Bud sa sprac do koze a chovaj sa primerane svojmu veku alebo palce domov a vyhadzuje si svoje veci!
A ked chces niekoho drilovst - kup si papagája a nauc ho rozpravat, čau nazdar!

anonym_9824c4
9. aug 2025

@anonym_autor Mám synov v puberte od 16-19 rokov a každý má svojho obľúbeného plyšaka, síce v skrini ale nechcú ho vyhodiť. A syn rád skladá lego tak ,tiež má na poličke vystavené. Sestra nech sa stará do seba.

senta_sofia
9. aug 2025

@anonym_autor je to normalne, povedz jej, ze lego ma investicne a ze ked to raz preda, bude v baliku 😀 mozno sestra sklapne. Plysaky su uplne normalne tiez, ved casto su to dary od prvych lasok, takze ich maju aj starsi. Nedovolila by som, aby tvoja sestra dceru takto zhadzovala a vysmievala sa jej. Kedze ona sa jej asi nepostavi, musis jej to vysvetlit ty, nech jej neublizuje.

sense
9. aug 2025

Je to normálne, môj má 43 a má.vystavene lego, a dokonca aj dvoch plysakov vedľa postele, ktoré kúpil ako dekoráciu .

sense
9. aug 2025

Inak ukáž dcere túto tému že pre z ďalších je to úplne normálne a nech si tetkine reči nevšíma.

beronsche
9. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor rada vysedava v dcerinej izbe? Čo na to dcéra?
Ak jej to nie je po vôli, čo asi nie je, nedovolila by som to, nech je "ťažká" povaha, aká chce!
Do hračiek nech sa nestará, to tiež nie je jej vec!

anonym_ecc93d
9. aug 2025

Sestre dôrazne povec nech sa stará o svoje deti a nie o tvoje.
Tvoja sestra nemá v detskej izbe tvojej dcéry čo robiť.
Je to súkromný priestor tvojej dcéry.
Aj keby to lego a plyšákou mala celý život,nič natom nieje .
Niekto celý život zbiera známky,niekto modely autíčok alebo traktorov,niekto plyšákou alebo lego.

zuzubb007
9. aug 2025

Sestra je ináč normálna? Mohla by sa starať o seba alebo si založiť rodinu aby mala iné problémy, ja by som si aj ako dospelá nechala lego a hračky, dokonca také mám

ivangeline
9. aug 2025

???… tiež som mala plysaky od kadekoho a boli mi vzácne celú pubertu. ;D

viestta
9. aug 2025

@anonym_autor tvoja sestra je krepa? Vsak aj dospelaci maju plysaky (spomienkove) a hraju sa s legom.

chrobak7
9. aug 2025

@anonym_autor Vyhoď sestru.

anonym_eb02a1
9. aug 2025

@anonym_autor Pane bože ako uz toto ťa môže trápiť Tak vidieť, že iné starosti asi nemáte. Nech si má každý čo chce. Môjmu synovi prerábala detská na študentskú až tesne pred 16tkou a mal plno plysakov,aj legá.On má 17 a stále si kupuje aj skladá legá.Aj keď väčšinou z filmov. Absolútne ma netrápilo, kto si co myslí.
Urobilo sa keď bol nato čas.

sszuzu8
10. aug 2025

Lego sú aj 18+ veľké stavebnice s mini kúskami. Aj mňa by to bavilo ale dat cez 100 eur za hračku pre seba keď som sama s deťmi to asi nie, skôr odložím a niekam pôjdeme a mame zážitok všetky tri. Drobné veci si kupujem stále puzzle atď 😃 len nie je veľa času na takú parádu. Moja dcéra má 11 už je pubertiacka na maximum ale s medvedíkom spi. Ja som mala medvedíka aj ako staršia.

anonym_9fd54a
10. aug 2025

Jasne, ze nechat. Moja bude mat 18 a este s plysakmi spi , ako aj 16.rocna. minule si kupila a ziadala na vianoce dalsieho. A lego tiez maju vystavene a navzajom kamaratky si kupuju ma narodky.
Ja som stara a plysaka mam tiez. Tvoja sestra nema co do toho zasahovat. Radsej nech ma lego a plysakov ako niekde drogy.