Je plánovanie mojej dcéry normálne?
Toto som našla v plánovači dcéry, je normálne takto si naplánovať kedy sa naje kedy ide spať kedy co robiť? Toto je už choré veď keď náhodou nestihne niečo tak co? Načo si toto robiť?

Aj ja si planujem. Nepotrebujem na to papier.
Skor...co ak nevychadza nieco podla planu? Ako sa citi? Co robi? To je podla mna dolezitejsie ako plany. :D
pisat si denny rozvrh je normálne.... skor ma napada otazka ci je normalne ak mama odfoti cast z mojho planovaca a zavesi to na net s otazkou ci je to normalne... dcera ma17 a na tom dennom plane nie je nic cudne .... mne osobne by to teda sakra vadilo, to co si spravila ty, keby som na mieste tvojej dcéry...
Ja som si také písala, keď som mala 14 a začala som chodiť na strednú školu. A keby len písala! Ja som si to aj nakreslila. Prisahám, že je to pravda. A k otázke, čo sa stane, keď to nedodrží: vôbec nič. Hádam si nemyslíš, že som to aj dodržiavala. 😄
Je to normálne a super. Ja si napríklad plánujem aj dovolenky. Proste to mam v povahe. Som typ človeka, ktorý má rada nastavene veci aspoň potom nemusím riešiť co teraz.
Naša má 16 a takisto mala takéto plánovanie. Mimochodom, prečo sa jej hrabete vo veciach? Nepatrí sa to. Ospravedlnenie iba v prípade, že máte pocit, že sa deje niečo vážne. Inak striktne nie.
Robim to tiež takto celý život a som úplne v poriadku
Aj my sme si to takto zapisovali cez prazdniny so sestrou. Aj s kamoskou ked sme sli niekde na kupko. Este sme si aj presne pisali co si berieme, pobalime. Aj syn 9 rocny si cez vianocne prazdniny takto zapisoval.
Uplne v poriadku..Ja si odjakziva planujem vsetko, ale len v hlave. Rozratavam si aj obycajne, nepodstatne cinnosti ako dlho budu trvat. Za mna je to super👍
Vidim tu zodpovedne a disciplinovane dievca...a velmi zvedavu maminu co si cita osobne veci v planovaci 🙂)
Za mňa super. Kým som nemala dieťa, tiež som si robievala takéto zoznamy. Po dieťati už žiadne zoznamy nemajú zmysel 🙂. Mne to pomáhala v tom, že som nedržala niektoré veci v hlave a kukla sa na papier + cením to, že tvoja dcéra tam má aj čas na oddych. Tvoja dcéra chce niečo v živote dosiahnuť a preto je na seba prísna, ako si to napísala ty. Ale ja by som to nebrala ako "prísna na seba" a rozdeľujem si deň podľa svojej predstavy a plánujem si to..... ja som počas výšky a ďalšieho vzdelávania po VS, mala aj vždy naplánovaný čas na učenie, dokonca presne čo sa budem učiť. Napríklad dnes prejdem otázky od 1 do 30, zajtra od 31-45 atď., o koľkej prestávka, na ako dlho prestávka atď.. Inak sa to nedalo, keďže som od 3. ročníka pracovala na TPP. Iba vďaka presným rozvrhom som dokázala aj pracovať aj študovať. Teraz majú moji chalani 9 rokov a snažím sa ich postupne učiť aby si časovo naplánovali veci, že prídem zo školy, hodina pauza, potom učenie, krúžok, večera, spať. Ale zatiaľ bez šance, verím tomu, že keď budú starší a budú mať toho viac, tak si spomenú, že čo to mama hovorila ?! ideme si naplánovať deň.
Super, potlesk. Keď chce byť policajtka mala by mať zmysel pre disciplínu...a to aj má. Držím palce. Nevadí, keď nestihne 100%, ale s plánom je vždy vyšší výkon.
Daily routine je teraz moderana. Su na to appky aj. Odporuca sa to pri ashd, uzkostiach, depresii..
Je to super, ja sa chystám plánovať si veci uz niekoľko rokov a stale sa mi to nedarí( niwsom ten typ pisat si na papier,) , ale ak sa mi náhodou podari tak som fakt spokojnejšia, lebo cas stravim efektívne. Takze za mna velky palec hore
Chyba jej tam večera, ale má to super páči sa mi také plánovanie aj denný režim v takomto zložení aj sa učí, športuje, ide von, upratuje palec hore, keď to všetko dodrziava
Práveže je to úplne super, vie si naplánovať čas a je produktívna, vie si zariadiť povinnosti aj zabavu. bola by som rada že sa snaží a niečo robí a nehrabala sa jej vo veciach 🙂
Aj ja si plánujem deň, oveľa viac vecí postíham a mám pocit že som viac efektívna.

Ja som to tiez robila. Ako motivacia. Samozrejme mi to nevychadzalo ale nevadilo mi to 😂😂