Je plánovanie mojej dcéry normálne?
Toto som našla v plánovači dcéry, je normálne takto si naplánovať kedy sa naje kedy ide spať kedy co robiť? Toto je už choré veď keď náhodou nestihne niečo tak co? Načo si toto robiť?

Nevidím na tom nič zlé. Niekde dokonca odporúčajú naplánovať si deň, potom vraj človek viac stihne 🙂
koľko rokov má dcéra?
inak píšu si to aj moje baby cez prázdniny... ja na tom nič zlé nevidím a aj tak ich to po pár dňoch prejde...
To som nevedela, ďakujem. Len som sa s tým nestretla, ja žijem tak ze keď som hladná najem sa 😃 ked ma zavolajú niekam a mam cas tak idem a hotovo 😃
toto vyzera, ze chce schudnut...kolko ma rokov?
a keby si sa tak radšej opýtala dcéry?
závidím, že dokáže fungovať so 6 hodinami spánku 😀
Super to je 😂
Má 17, pripravuje sa na policajnú akadémiu podľa toho čo mi hovorila
@janai1 no dosť málo spánku vzhľadom na to koľko energie dá von počas dňa
Olovrant o 10h? To byva poobede, nie?
Nic zle na tom nevidim. Skor mi je divne ze sa jej hrabes v planovaci. A vraj pripravuje sa na PA podla toho co hovorila… smutny vztah mama dcera. Akoby bola v striedavej starostlivosti
@mk1111111111 zrejme myslela desiatu, ani večeru tam nemá tak neviem 😃
Niektori ludia to potrebuju, Ja mam tiez prisny scheduling. Mam rada veci na poriadku
@kiki68 ďakujem toto som nevedela keďže ja fungujem práve naopak, mám stres keď mám niečo naplánované a musím presne dodržiavať režim
Wau, neviem teda ci to vie aj dodrzat, ale ak ano tak by som chcela mat jej disciplinu 🙂 nevidim na tom vobec nic zle, skor by som si povedala ze je to obdivuhodne
A, prosim, DS je co?
Inak, celkom dobre, zapaja sa do domacich prac, uci sa, cvici, aj von ide, tak ok, ked jej to tak vyhovuje, asi ma rada poriadok v zivote
@mk1111111111 mesto, nejaké papiere si ide vybaviť. Dodržiava musím podotknúť, že sa na ňu nemôžem sťažovať vo všetkom pomáha. Len nechcem aby sa pretazila alebo si na seba vzala moc veľa stresu a starosti
@v_alika12 nieje v striedavej, som na ňu sama manžel zomrel pred par rokmi. Ja som pravý opak, toto ma po otcovi. On bol tiež neustále aktívny, všetko naplánované a išiel ako robot, bohužiaľ ho to stalo život. A áno v tom máš pravdu, že nemáme to mama dcéra puto, vždy si rozumela lepšie s otcom
Jasné, ja si TO DO LIST píšem odjakživa...na strednej som si plánovala aj jedlo, keď som chcela schudnúť, že presne, čo budem jesť, takže aj každú horalku a jablko som si tam zapísala. 😂 Je to úplne v poriadku, má rada veci naplánované, mimochodom, veľmi sa mi páči jej písmo, chce ísť na VŠ, má plány, buď rada, že je organizovaná a nepresedí celý deň na sociálnych sieťach. Mne sa to veľmi páči, možno jej len prízvukuj, že občas nejaké plány nevýjdu, niečo sa nestihne a pod. a je to ok. Mne tiež trvalo, kým som pochopila, že plánovať je super, ale niekedy to úplne nejde.
Je to normalne. Mna maju v robote tiez za divnu. Ja si hadzem adresy mojich pacientov do mapy, aby som cim menej cestovala. Odzrala to baterka na auto.
Podla mna to je v pohode henten harmonogram.
Má 17 - ona nechodí do školy, že dopoludnia varí a upratuje?
Nič zle na tom nieje, ja si tiež píšem podobne, mám potom prehľad v tom čo chcem a musím stihnúť. Práveže je to možno aj lepšie ako mať vo všetkom chaos
To co Teba nervaci, to by zas nervacilo ju skrz domnely neporiadok a chaos bez systemu.
Je to úplne v poriadku, naplánovať si deň. Tiež to zvyknem robiť,ma v tom systém a nechce zahadzovať zbytočne svoj voľný čas.
a co je na tom zle? ja si take tiez pisem (az na to jedlo) uplne odjakziva lebo mam rada veci naplanovane a mam rada, ked mam vo veciach/cinnostiach prehlad. Vsetko si zapisujem organizujem a keby Ti ukazem kolko mam roznych To Do listov v mobile (sukromne) a este potom kolko pracovnych, tak pozeras na mna ako na debila 😀 Proste su typy ludi, ktori si radi vsetko rozplanuju.
Na zozname nie je nič zlé, niektorí ľudia musia mať všetko naplánované. Len tam má príliš málo spánku, pre mladých ľudí je ideálne späť 8-9 hodín. Hlavne spánok pred polnocou je dôležitý. Ak máte dobrý vzťah a nespraví presný opak toho čo vraví mama porozprávaj sa s ňou aby chodila skôr spávať.

A nie nieje to vymyslená téma. Jednoducho mi príde príliš prísna na seba. Naplánovať si kedy sa najem, kedy idem do sprchy, spať?