icon

Je v poriadku pustiť 17-ročnú na prespávačku?

misov
5. aug 2024

Ahojte, rada by som sa opýtala, či je OK pustiť 17-ročnú dcéru na stanovačku - prespávačku s kamošmi. Chcú ísť ku neďalekému jazeru lebo rodina jedného jej kamaráta tam má pozemok. Od koľkých rokov púšťate svoje dcéry vy? A je OK, že tam bude s chlapcami? Verím jej ale aj sa bojím a chcem vedieť aj názor niekoho iného lebo doma je kvôli tomu vojna.

Strana
z3
saxana000
6. aug 2024

@ina2405 preco.nie?ja som chodila od 15 IBA s chalanmi chaty festivaly stanovacky opekacky zabavy.. boli to moji najlepsi kamarati 5 chalanov a ja sama baba medzi nimi.. boli ako moji bratia.vzdy som spala sama v stane vzdy sama v izbe ajnked sa oni tlacili 3 na posteli vo vedlajsej kiestnosti nikdy som neisla domov sama z diskoteky nikdy si na mna na zabave nikto nedovolil lebo by ho roztrhali.. chranili ma starali sa o mna a ja zase o nich.. na chate bol vzdy poriadok a nezomreli od hladu 😀 ked si bude chciet šuchnut na to nepotrebuje stanovacku s partiou.. ja som stastna ze ma rodicia pustali mame krasne spomienky a zazitky na ktore dodnes spominame..

alenkatt
6. aug 2024

@misov Ja som bola v 17 na festivale , chate s kamarátmi ,stanovačke a dokonca aj v Bulharsku s priateľom autobusom. Priateľ je teraz mojim manželom a máme spolu takmer 2 ročnú dcérku, mám 30 rokov. Takže za mňa áno.

ina2405
6. aug 2024

@saxana000 kvôli kombinácii voda+alkohol+mladí chalani.

lolitka25
6. aug 2024

@misov pustila. Mna nasi nepustali nikdy nikde. Ani cez den na vylet na chatu priatelovho (teraz uz manzelovho) kamarata s inymi kamaratmi- brala som to vtedy ako velku nedoveru a krivdu. hned po VS som odisla do zahranicia a ostala tu zit.

vanilka83
6. aug 2024

@misov veľa žien tu píše ako dôverujú svojim dcéram a ako s nimi otvorené komunikujú o rizikách...ale či dôverujú sexu chtivých 17 ročným cudzím chalanom,keď budu mat vypité, žiadny dospelý v dohľade to je vec druhá. Nas s kamoškou skoro znásilnili susedia,ktorých sme roky poznali v lese na opekacke za bieleho dňa, lebo nám čosi nasypali do vína. Aj takéto veci sa stávajú a nie len vo filme.

majarumm
6. aug 2024

O koľkých veciach ani neviete, že Vaše deti robia, toto tu riešiť mi príde fakt taká banalita 😀 v jej veku som už mala priateľa a svoj život , nikoho som sa nič nepýtala, ak je správne vychovaná, múdra, vie čo a ako 👍🏻

michellemary
6. aug 2024

Sedemnástka už sa ťa pýtať nebude...

sherynkamalinka
6. aug 2024

Mna by netrapil ani tak mozny sex v opilosti ako to jazero...

tamitamitami
6. aug 2024

Jasne že pustila veď už je skoro dospelá....ale teda veľmi dôrazne by som ju upozornila nech opitá nechodí do vody a aj by som jej ukázala pár videí aké ľahké je sa utopiť. Tohto jediného by som sa ja v tomto prípade bála.

michaela329
6. aug 2024

Tak snáď vieš, ako si ju vychovala 🤷 Ja som chodila od 16. Pila som mierne-bola som tá, čo strážila ostatných, moja mama ma mala v 17, takže som mala takú sexuálnu výchovu, že ma chalani málokedy mohli vôbec pobozkať 😃 Boli sme fajn partie a rada na tie časy spomínam.

barbora6602
6. aug 2024

@misov Samozrejme že ju máš pustiť! Takéto zážitky sú veľmi dôležité a keď jej túto skúsenosť teraz odoberieš, mozno už nikdy nepríde, ver tomu že ti už len ten cirkus kolo toho nezabudne dokonca tvojho života. 🙂

vanilka83
6. aug 2024

@barbora6602 zážitky budú aj v 20tke aj v 22ke aj v 25tke...

kristiii
7. aug 2024

@misov tiež sa pridávam k tým, ktorým by viac vadilo jazero než chlapci. Hlavne, keď čítam celé leto príspevky o tom ako sa utopili kade tade aj skvelí plavci. Ak by mala dcéra záujem, s chalanom si zasexuje bárskde, nepotrebuje ísť na to na stanovacku.

cacianka
9. aug 2024

ja som bola už od 14r na internáte, a keby sme chceli, tak stíhame čo chceme, a ani stanovačku netreba, ani nočné akcie. takže nechápem "pustiť 17ročnú "...
chcete ju doma držať na reťazi ? a dokedy ? myslíš že v deň 18. narodenín sa všetko zmení, že práve tento deň a dni potom budú iné ?
Ved hádam vieš čo ste si vychovali a ako

cukroska
10. aug 2024

@misov samozrejme. Raz to musí prísť a sedemnásťročná už nie je malé dieťa. Ale je to o dôvere..

cukroska
10. aug 2024

@cacianka yeees

casavina
18. aug 2024

Ľudia mňa by na stanovačku nepresvedčil nikto ani za milión...bojím sa medveďa, líšky, diviaka a kadejakých hávedí...a k otázke... Ty musíš poznať dcéru, či je zodpovedná...
@misov

zzzzza
11. nov 2024

@misov nie

Strana
z3