Je vhodné dávať tínedžerom pod stromček kondómy?
Zaujimalo by ma, ako to vnimaju osatní rodicia. Mam synov 16 a 17 rokov. Rozmyslam nad sos balickom pod stromcek. Vyprostovak, nejake rehydr.roztoky a kondomy. O sexe sme sa uz bavili, ked boli o dost mladsi,m tiez o alkohole. Synovia su zodpovedni, brigaduju. Same sa to vo mne bije, ci ano ci nie. Nerobim si iluzie a viem, ze uz maju skusenost s alkoholom.
Prosim bez blbych narazok, osocovania. Len diskusia matiek o pubertalnom veku vasich deti....
@anonym_autor ak nemas viac eur na lepsi darcek lepsie ako drotom do oka.
Teraz vazne. Vacsiu sprostost sa neda dat. Normalne by som sa chytil za hlavu ze ci mam ok rodicov ci su mentalne zdravi alebo ci ma chcu strapnit.
@leuska0910 Tak, vieš niektorí ĺudia sú fakt ako rezne, klepnutí z oboch strán. Len keď pracuješ s ĺuďmi, tak zistíš, kam až móže siahať, ĺudská debilita.
@anna777115 uplne suhlasim👍
Tieto anonymne temy by mali zrusit/ zakazat!!!
Sprostost nad sprostost.
@anonym_autor Trochu mimo témy, ale predsa súvis s témou. Náš syn raz išiel do tábora k moru v 17-tich. Zbalili sme mu balíček prvej pomoci, že trochu srandy aby tam mal. Boli v ňom kondómy, tuším malá fľaška rumu, nejaké keksy, čokoláda, pár euro, niečo na opicu (tuším vyprosťovák) a ešte pár vecí, čo by mohol v prípade "núdze" potrebovať.
A on trubka to celý čas ani neotvoril, on si fakt myslel, že tam má lieky a obväzy. 🙄😲😂
@anonym_autor určite nie…
Keby taký "funny" balíček dostali od spolužiakov ako tajného Santu - fajn. Od mamy je to divné - aj keď máte neviem aké dobré vzťahy.
Tieto anonymne temy by mali zrusit/ zakazat!!!
Sprostost nad sprostost.
@maryetta no stacilo by ich davat do podskupiny smetisko. Kto chce tam pojde pisatva kto nie neuvidi to v hlavnych temach
Mne príde vhodnejšie skôr dať inokedy ako na vianoce, ale pokiaľ si dávate vtipné darčeky pod stromček, tak prečo nie 😂
Keby to bol vtip,že si to dáju kamoši medzi sebou,alebo oni sami ako bratia navzájom..tak ešte ok, možno recesia, možno "trápny humor"ale ešte by sa to dalo pochopiť.
No od teba ako od matky by to bolo LEN maximálne trápne.
Podľa mňa je to také isté, ako dať dievčaťu pod stromček vložky. Ja by som sa určite nepotešila, asi by som sa cítila trápne. Také veci sú tabu, radšej nejake dezodoranty, šampóny...ale určite nie kondómy.
@anonym_autor A to prečo si vôbec dostala takýto šialený nápad? Toto pod stromček?
Väčšiu sprostosť ste nevedeli vymyslieť?
Určite nie
@anonym_autor kondómy? Vyprostovak? Sibe ti?
Považujem sa za veľmi otvoreného rodiča, ale toto je priveľa aj na mňa.
Teda nemyslím si, že by som mala problém synovi kondómy dať, ale nie ako darček.
Osobne sa snažím deťom vsepit, že nemusia so sexuálnym životom začínať skoro, že je fajn počkať, takže bez impulzu z jeho strany by som mu kondómy fakt nedávala. (Áno, deti mám pod 15r, uvidíme, ako to dopadne)
A vyprostovak? To je akoby si 16r decku hovorila - je uuuplne v pohode sa ožrat, nech sa páči. Nie, nie a nie.
Chces byť pre synov cool, ale budeš skôr za trapnú..
@anonym_autor Trochu mimo témy, ale predsa súvis s témou. Náš syn raz išiel do tábora k moru v 17-tich. Zbalili sme mu balíček prvej pomoci, že trochu srandy aby tam mal. Boli v ňom kondómy, tuším malá fľaška rumu, nejaké keksy, čokoláda, pár euro, niečo na opicu (tuším vyprosťovák) a ešte pár vecí, čo by mohol v prípade "núdze" potrebovať.
A on trubka to celý čas ani neotvoril, on si fakt myslel, že tam má lieky a obväzy. 🙄😲😂
@chrobak7 nerobím si ilúzie, že 17r nepijú, ale pribaliť alkohol decku pod 18r určite porušovalo pravidlá tábora.
Ako rodičia by ste mali mať viac rozumu ako 17r pubertiaci..
A potom je tu moj 17 rocny, ktory dostane budik Stranger things😄
@anonym_autor Jedine ak si ty od nich dostala minulé Vianoce vibrátor, tak vtedy by to bolo ok, ale inak veľký trapas. Ty by si sa ako cítila, keby si si rozbalovala pred celou rodinou krabičku s vibrátorom?
@anonym_autor Tak toto je poriadne uchylne. Morálne kaziť synov počas oslavy narodenín nášho Pána Ježiša Krista. Čo dáš mužovi? Poukaz na vazektomiu? Zbláznili ste sa už a od dobroty už neviete, čo so sebou?
Nie, pod stromček určite nie.
@anonym_autor kľudne. Hlavne daruj vhodnú veľkosť a rodinnè balenie. Ešte pred Vyprošťovákom by si im mohla pribaliť fľašu Hradnej sviece alebo Um-u nech majú s tými kondómami aj veselšiu náladu. Na oplátku, ja by som tebe kúpila balík maxi menštruačných hygienických potrieb, Pesar , Španielske mušky a Zoborské perlivé, Ibalgin.
to ešte tak na narodeniny, OK, srandička. Ale na Vianoce...?
Synom kondomy kup kludne,ale dat ich pod stromcek je z tvojej strany ubohe a pre nich maximalne zahanbujuce.
@anonym_autor ak to nebude jediný darček, tak by som im to pokojne pod stromček dala 😉 Ak sú rozumní, pochopia a aj sa zasmejete👍
Tie prudérne názory o hanbe a podobné nezmysly vôbec neber do úvahy, to sú strašne úbohé kecy 😎 Ty si poznáš synov najlepšie👍
Za mňa nevhodné.
a teraz si predstav, ze ty od muza dostanes pod stromcek vibrator velky ako slon, a aby bola zabava, tak cierny. K tomu latexovy oblecek, bicik.
No ako by tebe bolo to rozbalovat to pod stromom pred celou rodinou.
Asi riadne trapne, ze?
Tak presne tak sa budu citit tvoji synovia, rozbalit si pod stromom na vianoce kondomy...
🙄
Záleží na vzťahu medzi rodičmi a deťmi - ak ste vtipná família ktorá nemá problém sa o týchto veciach rozprávať, tak za mňa určite áno. Mňa by to ako teenagera rozosmialo omnoho viac než ďalšie balenie ponožiek a rovnako beriem do úvahy že pre teenagerov môže byť stále "trápne" si takéto veci kupovať osobne niekde v drogérií. Bonusové body ak na to napíšete ešte nejaký vtipný odkaz.
@anonym_autor ak to nebude jediný darček, tak by som im to pokojne pod stromček dala 😉 Ak sú rozumní, pochopia a aj sa zasmejete👍
Tie prudérne názory o hanbe a podobné nezmysly vôbec neber do úvahy, to sú strašne úbohé kecy 😎 Ty si poznáš synov najlepšie👍
@tiezjedna ze pruderne. To je skor o tom ze mam urcitu uroven a nesavam druhym darceky ktore by ich mohli uviest do rozpakov. Ale ak ty sa potesis antikoncepcii na vianoce tak sa tak obdaruvajte.
Ja pevne verím, že si si z nás vystrelila 😀 Už vidím, ten rozhovor v škole so spolužiakmi, kámošmi...čo si dostal pod stromček...kondómy 😀 Super, cool mama 😀DDD
@anonym_autor vyprostovak sa dava ked to s alkoholom niekto prezenie,ja by som synov ucila,ze by bolo fajn sa do toho stavu nedostat ,nie ze tu mas ked sa opijes pod obraz prvu pomoc. Kondomy super,ale nie pod stromcek,bude im to trapne.
@anonym_autor Nie je to vhodné. To sa ťa netýka a oni keď budú niečo také chcieť, sami si to zabezpečia bez toho, aby si o tom musela vedieť.

@anonym_autor a oni ti dávajú pesar? Ešte k nejakým meninám ako tak. Ale na Vianoce???