Je vhodné dávať tínedžerom pod stromček kondómy?
Zaujimalo by ma, ako to vnimaju osatní rodicia. Mam synov 16 a 17 rokov. Rozmyslam nad sos balickom pod stromcek. Vyprostovak, nejake rehydr.roztoky a kondomy. O sexe sme sa uz bavili, ked boli o dost mladsi,m tiez o alkohole. Synovia su zodpovedni, brigaduju. Same sa to vo mne bije, ci ano ci nie. Nerobim si iluzie a viem, ze uz maju skusenost s alkoholom.
Prosim bez blbych narazok, osocovania. Len diskusia matiek o pubertalnom veku vasich deti....
Pod stromček nie...my sme sa tiež bavili a kúpia si to sami
Nevravim ze nedat chlapcom kondomy ale preco pod stromcek? To si davaju partneri take darceky ale od matky si rozbalit kondomy pod stromcekom..naco.. daj im len tak.
@anonym_autor jezis tak to by mi bolo mega trapne aj za teba aj za syna. Keby naopak tebe daju napr pradlo? Rataj s tym ze sa ocitnes na slonikovi v kategorii hrozne darceky.
celkom si predstavujem tých chalanov ako rozbalia darček od mamy - kondómy 😂😂 ako ti len toto mohlo napadnúť 😂 dáš im na krabičku aj mašličku?
A teda moji nepotrebuju ani žiadne dehydratacne roztoky, vyprostovak.....
Pod stromček ako darček nie. Vieš si predstaviť že to budú pred vami rodičmi rozbaľovať a tam kondómy ? Hanbou by sa prepadli až do pivnice.
To im daj len tak, inokedy.
Tak mu dáš tichý súhlas, ze sex a chlast je v jeho veku OK. Za mňa nie.
Pod stromcek urcite nie. Nehodi sa to. Tam ma byt nieco co ich potesi, nie nieco co potrebuju k zivotu alebo nieco na zachranu ked ked urobia chybu.
Ty by si tie znechcela gel na pranie ci sodu bikarbonu
Ak k tomu dáš poukážku do hodinového hotelu tak to bude super darček, sen každého teens 😅
@anonym_autor pod stromcek?? Preboha zvys im vreckove, nech si kupia ked budu potrebovat a pod stromcek im kup nieco, po com tuzia. Ak chces nieco zmysluplne pre “zachranu”, tak kvalitny kurz prvej pomoci a nie kondomy a vyprostovak 🙈
@anonym_autor nie nie a este raz nie.
Mám 18 a 17 ročné, nič s toho čo si písala nedostali ani nikdy nedostanu pod 🌲
Či len vášne rozduchavame.....
Pod stromček?, ty kokos dobrý trapas dostať kondómy, to by ma teda ani vo sne nenapadlo, však si vedia kúpiť sami, keď potrebujú, bože tu už zlyháva aj rozum
no ja som akoze dost "pokrokova" matka, nemam problem sa bavit s detmi o vsetkom a nemame njjake tabu medzi sebou ( deti 13, 15 a 17r) ale nic z toho co si napisala nepovazujem za vhodne pod stromcek...ale asi moje deti su ine ako tvoje...normalne si zelali veci ako mikina, sluchadla, PC hra, peniaze na vodicak...
Ale tak kazda sme ina...moj vzdialeny pribuzny svojej dcere daroval poukaz na platisku prs k jej 18tke...takze s kludom do toho ak si myslis ze je to to prave orechove pre tvojich synov - inac mozes im kupit i nejaku uvodnu "jazdu" v cervenej izbe ak ju doteraz neabsolvovali v ramci nejakej osvety aby sa netrapili a zaucila ich proficka
Kazdy den clovek caka amu sprostost ti zas troll napise😄
neosočujem ťa, len otváram oči nad tým nezmyslom, aj keď sa s nimi zhováraš o tejto téme, je to stále ich osobná, intímna záležitosť, nestaraj sa im do toho, nechci byť cool, vtipná, nad vecou, lebo táto myšlienka je viac, než trápna. Ako by si sa cítila, keby si si ako darček od detí našla vložky alebo lubrikačný gél ako balíček záchrany?
@anonym_autor iste nie pod stromček. Kondom dajte cez všedné dni
Toto mi dnes spravilo deň 🤣🤣🤣 keď už pod stromček, aspoň za paletu z každého.
@anonym_autor tak teraz som už videla naozaj všetko 🤦♀️ Môžem ísť spokojne piecť 🙏
😂...sorry, ale musím sa smiať...16 a 17 ročným synom sos balíček s kondomami...síce nič nového pod slnkom, ale takéto darčeky si dávajú kamoši z recensie...
jasné, že treba tých tínedžerov "vychovávať", ale skôr rodičovským pokecom... btw ...a aký vyprosťovák?, veď nemajú 18 rokov...
Nemám deti v tvojom veku ale kondómy určite moj syn nikdy v živote pod ako darček nedostane.
Kondomy nie je vhodné davať na vianoce nikomu. Je to naximalne nevhodne a trapne aj počas inych dni v roku, nieto ešte na vianoce. Nech sa otec s chlapcami porozprava a tieto zalezitosti by som už nechala vylučne na nich.
Radšej to pošli kdesi do osady
Ako predavacka som radila jednej pani s kondomamy. Chcela vediet aky je v nich rozdiel, ktore su vrubkovane, ktore su tenke, ci treba aj lubrikant kupit.. atd.. nakoniec povedala, ze to chce ako darcek pod stromcek pre frajera jej dcery.. odpalilo mi dekel..
Ako predavacka som radila jednej pani s kondomamy. Chcela vediet aky je v nich rozdiel, ktore su vrubkovane, ktore su tenke, ci treba aj lubrikant kupit.. atd.. nakoniec povedala, ze to chce ako darcek pod stromcek pre frajera jej dcery.. odpalilo mi dekel..
@leuska0910 Tak, vieš niektorí ĺudia sú fakt ako rezne, klepnutí z oboch strán. Len keď pracuješ s ĺuďmi, tak zistíš, kam až móže siahať, ĺudská debilita.
@anonym_autor nieeeee!!!! Pod stromček určite nie. To im daj len tak.
je to dost nevhodne a blbe 😀 ako napad dobre, ale istotne pomimo a s kratkym pokecom k tomu 😀 takyto darcek asi nechce dostat nikto.
Synom kondomy kup kludne,ale dat ich pod stromcek je z tvojej strany ubohe a pre nich maximalne zahanbujuce.
Väčšiu sprostosť som teda už dávno nečítala,a to tu pribúdajú každý deň rôzne duchaplné témy 🤦🏻♀️

@anonym_autor to im daj len tak ale isto nie pod stromcek. To sa podla mna absolutne nehodi.