Kam vziať tínedžerov, ktorí nemajú radi kúpaliská?
Ahojte,
kam vziať 16-ročných chalanov, ktorých nezaujímajú kúpaliska a nemajú záujem o túry?
Ďakujem
Motokary?
Ak maju vobec o nieco zaujem .. ako sa hore spomina motokari, alebo iný adrenalínový zažitok
Lunapark, motokary, skanzeny, plavby pltou, zjazd kolobezkou... zalezi od toho, co ich zaujima.
@earlgrey niektori rodicia by radi stravili par dni dovolenky aj s pubertakmi 😉
na huby? aj keď lepšie rastú v jeseni.
Išla by som k moru, k jazeru a keď sa chce nudit, tak nech sa nudí.
Hádam si nemysli že mu budem zháňať animatorku
Ako 16 ročný si nevie vymyslieť nejakú zábavku? Tak to je už rozmaznanost
K vode, kde sa dačo deje, kde je hudba, vodné bicykle, možnosť zahrať stolný futbal, pingpong. ..
Lezecká stena, motokáry, jazerá kde sa dajú robiť rôzne športy a môžu sa pol dňa aj sami preflakat. Nepíšeš odkiaľ si. Možno by sme ti lepšie poradili keby si to upresnila.
Vziať ich k moru. Tam sa im isto páčiť bude.
Čo ich baví? Motokáry, štvorkolky, ryby, stanovacka, ferraty, lezecké steny, bowling, kino, paintball, lasergame, únikova hra, Team Up, nočné prehliadky hradov, zip line.... Je toho hromada len aký štýl ich baví
A o co majú záujem okrem telefonov
Moja pubertacka ma rada bud drenalin alebo escape room, laser game
Záleží na tom, čo majú radi. Mojich stačí vyhodiť na futbalové ihrisko. Ešte aj tenisové kurty znesú.
Laser arena, motokary, horolezecka stena,
Moj vtedy este 16rocny syn bol so mnou pri mori a hoci ist chcel, bavilo ho to cca 2-3 dni.. Mrzelo ma to, co ja by som za to dala kedysi. Tak si robi odvtedy sam program alebo s kamosmi, to uz je presne ten vek.
My sme boli 3 týždne pri mori a majú 14,16 rokov a bolo to fajn, boli sme aj na výletoch na lodi, kúpanie v jaskyniach, gastronomicky turizmus (to majú po nás )
Momentálne vymyslame: motokáry, splav, paddleboard kúpanie, jump arena, Escape Room, dobré jedlo v reštaurácii ocenia vždy, nemusia len hamburger jesť 🙂, rýchle kolobežky, bowling
trampolinove centrum
To budeš mať 16 ročných na návšteve? Alebo synom chceš robiť program?
Ako ďaleko si ochotná zájsť a koľko si ochotná do toho investovať?
Dať peniaze do ruky a poslať ich von.Najlepsi program si urobia sami.
@doriiis niektore deti a rodičia radi trávia spolu čas, áno aj pubertaci boli s nami na dovolenke a teraz vymyslíme aj spoločný program, nie sú len inventár domácnosti, ale členovia rodiny ..dať peniaze a poslať preč je najľahšie, ale tak spolu s nimi nezazijes zážitky
Ak sú financie tak poznávanie miest mimo SR...tie mesta nemajú len katedrály.ale aj technické múzea.muzea moderného umenia a kadečo iná zaujímavé.
Nás asi 15 r.bol celkom unesený z Dukly a jej histórie.Naposlwdy sa mu páčila Valencia v španielsku.
Do kina
Do energylandie
Rybačka, stanovacka, opalove bane, Krásnohorská jaskyňa, jazda na motokárach, jazda na minitankoch, Escape Room, laser game, painball....
Naši aj pomáhajú u babky pri zavarani, oberanie ovocia, čistenie...a celkom radi
Tak snáď taký uz sami vedia čo chcú robiť a co majú radi.
Tarzania 🔛🔝 aj 17 ročný si to užili

Nikam, sú v puberte, nech behajú po vonku s kamarátmi 🙂