icon

Kam vziať tínedžerov, ktorí nemajú radi kúpaliská?

26. júl 2024

Ahojte,

kam vziať 16-ročných chalanov, ktorých nezaujímajú kúpaliska a nemajú záujem o túry?

Ďakujem

earlgrey
26. júl 2024

Nikam, sú v puberte, nech behajú po vonku s kamarátmi 🙂

tundra
26. júl 2024

Motokary?

dadka1997
26. júl 2024

Ak maju vobec o nieco zaujem .. ako sa hore spomina motokari, alebo iný adrenalínový zažitok

simsalabim
26. júl 2024

Lunapark, motokary, skanzeny, plavby pltou, zjazd kolobezkou... zalezi od toho, co ich zaujima.
@earlgrey niektori rodicia by radi stravili par dni dovolenky aj s pubertakmi 😉

deti95060810
26. júl 2024

na huby? aj keď lepšie rastú v jeseni.

pribinak
26. júl 2024

Išla by som k moru, k jazeru a keď sa chce nudit, tak nech sa nudí.
Hádam si nemysli že mu budem zháňať animatorku
Ako 16 ročný si nevie vymyslieť nejakú zábavku? Tak to je už rozmaznanost

7miriam77
26. júl 2024

K vode, kde sa dačo deje, kde je hudba, vodné bicykle, možnosť zahrať stolný futbal, pingpong. ..

sandra49
26. júl 2024

Lezecká stena, motokáry, jazerá kde sa dajú robiť rôzne športy a môžu sa pol dňa aj sami preflakat. Nepíšeš odkiaľ si. Možno by sme ti lepšie poradili keby si to upresnila.

ssimusska
26. júl 2024

Vziať ich k moru. Tam sa im isto páčiť bude.

veronikavaneska
26. júl 2024

Čo ich baví? Motokáry, štvorkolky, ryby, stanovacka, ferraty, lezecké steny, bowling, kino, paintball, lasergame, únikova hra, Team Up, nočné prehliadky hradov, zip line.... Je toho hromada len aký štýl ich baví

sense
26. júl 2024

A o co majú záujem okrem telefonov

14petulka88
26. júl 2024

Moja pubertacka ma rada bud drenalin alebo escape room, laser game

tilly
26. júl 2024

Záleží na tom, čo majú radi. Mojich stačí vyhodiť na futbalové ihrisko. Ešte aj tenisové kurty znesú.

kvietok2012
26. júl 2024

Laser arena, motokary, horolezecka stena,

la_dolce_vita
26. júl 2024

Moj vtedy este 16rocny syn bol so mnou pri mori a hoci ist chcel, bavilo ho to cca 2-3 dni.. Mrzelo ma to, co ja by som za to dala kedysi. Tak si robi odvtedy sam program alebo s kamosmi, to uz je presne ten vek.

marcellka32
26. júl 2024

My sme boli 3 týždne pri mori a majú 14,16 rokov a bolo to fajn, boli sme aj na výletoch na lodi, kúpanie v jaskyniach, gastronomicky turizmus (to majú po nás )
Momentálne vymyslame: motokáry, splav, paddleboard kúpanie, jump arena, Escape Room, dobré jedlo v reštaurácii ocenia vždy, nemusia len hamburger jesť 🙂, rýchle kolobežky, bowling

lilitela
26. júl 2024

trampolinove centrum

tilly
26. júl 2024

To budeš mať 16 ročných na návšteve? Alebo synom chceš robiť program?

tanyan
26. júl 2024

Ako ďaleko si ochotná zájsť a koľko si ochotná do toho investovať?

doriiis
26. júl 2024

Dať peniaze do ruky a poslať ich von.Najlepsi program si urobia sami.

marcellka32
26. júl 2024

@doriiis niektore deti a rodičia radi trávia spolu čas, áno aj pubertaci boli s nami na dovolenke a teraz vymyslíme aj spoločný program, nie sú len inventár domácnosti, ale členovia rodiny ..dať peniaze a poslať preč je najľahšie, ale tak spolu s nimi nezazijes zážitky

janinah
26. júl 2024

Ak sú financie tak poznávanie miest mimo SR...tie mesta nemajú len katedrály.ale aj technické múzea.muzea moderného umenia a kadečo iná zaujímavé.
Nás asi 15 r.bol celkom unesený z Dukly a jej histórie.Naposlwdy sa mu páčila Valencia v španielsku.

adka176
26. júl 2024

Do kina

jaja1979
26. júl 2024

Do energylandie

janaspa
26. júl 2024

Rybačka, stanovacka, opalove bane, Krásnohorská jaskyňa, jazda na motokárach, jazda na minitankoch, Escape Room, laser game, painball....

marcellka32
26. júl 2024

Naši aj pomáhajú u babky pri zavarani, oberanie ovocia, čistenie...a celkom radi

cukroska
10. aug 2024

Tak snáď taký uz sami vedia čo chcú robiť a co majú radi.

mkorinkova
11. aug 2024

Tarzania 🔛🔝 aj 17 ročný si to užili