icon

Kedy ste boli prvýkrát na chate s kamarátmi?

11. sep 2021

V akom veku ste boli prvý krát na chate s kamarátmi a ako to dopadlo?

Strana
z2
danulicek
12. sep 2021

@spadnutaslivka neboj, aj ja, ale viem, aký stres to bol pre mna, keď ma rodičia nechceli pustit a pritom ja som fakt nemala búrlivú pubertu 😂 uvidim, aka budem, keď budú mat chalani 16-17 a budú chciet ísť na chatu 😂

thoughtfulweirdo
12. sep 2021

Asi 16, so spolužiakmi. Nedopadlo to nijak hrozne, ale ani to nebolo nič špeciálne, väčšina sa opila a nebola s nimi žiadna zábava, ja s pár kamarátkami sme si s pohárom vínka posedeli pod hviezdami, bolo to fajn, ale lepšie by to bolo bez toho hučiaceho a grcajúceho zvyšku 😄 pre mňa ale alkohol a ani ľudia pod vplyvom nie sú zábavní, takže sa vyhýbam akciám, kde viem, že je niekto, kto nepozná mieru. Pokiaľ si všetci vedia dať tak akurát, aby zostali len trošku veselší, vtedy je to zábava.

lienka9
12. sep 2021

V 18ke ,dozvuky po stuzkovej tusim-nic moc akcia :D ..potom dlho nic ,ma to nelakalo.a potom tak okolo 20tky sme zacali chodit s kamosmi z vysky a to boli super chaty.popili,pojedli,hrali spolocenske hry,isli sa prejst na turu.. 🙂 na chatu treba mat dobru partiu,pri ktorej vies ze po prehyrenej noci nebudete davat chatu dalsie dva dni dokopy :D to by ma potom nebavilo.

gleep1
12. sep 2021

@spadnutaslivka zabiť sa asi nechcel kvôli ganji ale kvôli psychickým problémom ktorými trpel. Áno ganja u niekoho vyvolá paranoje, väčšinou ked sa človek boji že je na ňom vidno že je zhuleny- teda v prostredí kde môže byt ganja teoreticky odsudzovana. A ak človek považuje G za extra super druhu a nie je o jej konzumácii presvedčený a tlakom okolia povolí tak sa tak isto po jej užiti mize cítiť strašne.

Videla som v živote doslova stovky zhulenych ľudí. Sama som hulila s minimálne tridsiatimi. A na základe tejto skúsenosti som dospela k záveru akému som dospela a to že radšej ganja než alkohol.

A ja tu nič neobhajujem, tiež mi netlac do ust niečo co som nepovedala prosím ta. Podľa mna je alkohol nechutná droga a vôbec neuznávam ani obcastne si vypitie deci vínka. Tak isto nehovorím že hulit je nejakým spôsobom okej. Tak isto si nemyslím že decka idu na chatu piť šumivé šampanské- a teda by som bola radšej keby moje dieťa hulilo než pilo. Opité ženy sú nechutne, vravia a robia veci za ktoré sa neskôr musia hanbiť. Zhulene toto určite nerobia- nie sú povoľné, netepu hovadiny, nevracajú…

konikkon
12. sep 2021

@tncka preco by to nebol skvelý nápad. Ja som bola s kamarátmi takto len raz a stačilo mi. O nič som neprišla. Nie každého nadchne takýto druh trávenia voľného času.

katym77
12. sep 2021

Na konci 8 triedy čo bol aj zároveň posledný ročník ZŠ a bolo super. Strážila nás 1 dospelá osoba.

nelinka888
13. sep 2021

asi keď sme mali zo strednej dozvuky 🙂

leskovael
13. sep 2021

Bola som 9tačka myslím ked sme išli prvý x

Strana
z2