Koľko peňazí dávate 12-ročným dcéram ako vreckové?
Kolko dávate 12 ročným dcéram?Samozrejme.davam jej aj úlohy doma.ako upratať izbu,vybrať riad,utriet prach....
@lily14 dúfam, že kým tie moje budú "velke" nebude štandardom zlata kreditka a auto so šoférom k tomu 🤦♀️ pokial mu platím všetko ja, nevidím dôvod na nejake pravidelné vreckové. Samozrejme na zmrzlinu alebo podobne drobnosti, ok, ale tiež nevidím na to dôvod denno denne.
@okseen nezarába dostáva peniaze od babiek a na sviatky,vždy si to tam vloží a peniaze mu zarábajú. Od nás čo dostane si míňa na to čo chce/potrebuje. Učí sa finančnej gramotnosti inak ako dostať peniaze od rodičov. Ale vie že prísť môže kedykoľvek a peniaze mu dáme či die von alebo len na zmrzku. Vždy musí mať pri sebe hotovosť pre istotu,nabitý kredit na mobile a kartu na autobus. Nejde sa obhajovať.nam to funguje a myslím že mladý je spokojný🤣
@veronicka88 12 ročný ani nemôže mať účet ale všetko musí byť cez rodičov, 12 ročne deti nemôžu obchodovať na burzách 😂
@veronicka88 12 ročný ani nemôže mať účet ale všetko musí byť cez rodičov, 12 ročne deti nemôžu obchodovať na burzách 😂
@okseen si predstav že má na svoje meno a svoj pas registrovaný účet cez portu.sk,kde som ja ako účastník ktorý mu to spravuje ako zákonný zástupca. treba vyjsť z ulity nielen Bitcoin existuje🙈
@okseen si predstav že má na svoje meno a svoj pas registrovaný účet cez portu.sk,kde som ja ako účastník ktorý mu to spravuje ako zákonný zástupca. treba vyjsť z ulity nielen Bitcoin existuje🙈
@veronicka88 sak to isté tvrdím ja, ze dieťa nemôže nič bez rodičov ani účet mat 😂😂😂😂😂
@veronicka88 a pointa bola niekde ind celý čas, že decko bez tých rodičov a babiek a neviem koho nemá. IC a nemoze absolútne nič. Sa mi páči ako maminy malých detí si hovoria, že majú veľkacov. Veľké decko je vtedy, dokým si komplet samo zarába, platí nájom, účty a stravu. Dovtedy je to malé decko, za ktoré sú rodičia plne zodpovedni
Moja dostava 15e, ale niekedy hned aj musi vratit,co si popoziciavala od nas na nejaku hlupost,co som jej ja odmietla kupit a ona si ju kupila,alebo musi vratit podlznosti kamoske. Tak razom je z 15e polovica na mesiac. Byvame v meste vedla McDonaldu, dvoch OC,takze ich to tam taha denne nakupovat hluposti. Už bolo aj take,ze 1.dostala 20e od babky a 4. v mesiaci nemala nic. Toto ja nepodporujem. Peniaze na strome nepestujem,ani ich nemame bezne niekde polozene,lebo by sme ich nestihli doplnat. Takze hold,musi sa naucit setrit a ked si napoziciava,splatit dlhy🤷♀️

@veronicka88 to je super ze už 12 ročný zarába. To sú aké brigády pre 12 ročných daj typ
Btw ty si ma chcela natahovat aby to malo zmysel 😂😂😂😂😂😂😂😂
@okseen nezarába dostáva peniaze od babiek a na sviatky,vždy si to tam vloží a peniaze mu zarábajú. Od nás čo dostane si míňa na to čo chce/potrebuje. Učí sa finančnej gramotnosti inak ako dostať peniaze od rodičov. Ale vie že prísť môže kedykoľvek a peniaze mu dáme či die von alebo len na zmrzku. Vždy musí mať pri sebe hotovosť pre istotu,nabitý kredit na mobile a kartu na autobus. Nejde sa obhajovať.nam to funguje a myslím že mladý je spokojný🤣