icon

Láska mladých v štádiu chodenia

skvelemanzelstvo
25. dec 2013

Aby sa predišlo sklamaniam v manželstve, treba si vytvoriť kvalitný vzťah v štádiu chodenia. Ako na to? Treba si odpovedať na dve nasledujúce otázky. Čo buduje vzťah? Čo ničí vzťah? Takže vzťah, láska v štádiu chodenia sa buduje vtedy, ak zamilovaní nežijú sexuálne, snažia sa žiť čisto - iba kamarátsky,bez sexuálneho styku. Iba vzťah, ktorý sa nežije sexuálne sa môže prehĺbiť na naozajstný a kvalitný vzťah a takýto kvalitný vzťah vytvorí nádherný základ pre budúcnosť manželov. Jednoducho povedané, že zachovať si panenstvo v štádiu chodenia, je to najlepšie ako sa môže mladá a zamilovaná dvojica vo vzťahu upevniť, vzťah skvalitniť. Zachovať si panenstvo je vysoko-inteligentné rozhodnutie. Aj štatistiky ukazujú, že iba tí, ktorí v štádiu chodenia, čiže pred manželstvom žili bez sexuálneho styku, majú kvalitný život v manželstve. Keď už vieme čo buduje vzťah, budeme si vedieť odpovedať na otázku, že čo ničí vzťah. Takže vztah v štádiu chodenia ničia sexuálne styky.

zuzkat1
27. dec 2013

@zuzkaanicka povoleny smer myslenia bol jasne dany v uvodnom prispevku. Ziadny sex pred manzelstvom. A ak som spravne pochopila dalsie prispevky @skvelemanzelstvo (neviem lebo mi neodpoveda) tak by bolo idealne nemat sex vobec lebo to uplne meni/kazi vztah.

zuzkaanicka
27. dec 2013

@zita19 a mozem mysliet Tvojou hlavou? 😅

zita19
27. dec 2013

@zuzkaanicka No povolim Ti sharovar moje volne kapacity na procesore, len musime dohodnut konekciu a aj ostatne parametre na session... 😉

aduskatt
27. dec 2013

tu to este zije?🙂

zuzkaanicka
27. dec 2013

@zita19 😅 ... dohodneme, dohodneme ... len sa bojim, ze Tvoja hlava nebude ten najlepsi procesor, zisla by sa taka trochu viac od mojej odlisna 😅 ... no, ale aby nam po nich neklepli 😅

zuzkaanicka
27. dec 2013

@zuzkat1 pozri, na plodenie deti to povoluje snad aj @skvelemanzelstvo 😉 ... a tym padom, ja uz to mam vsetko odmakane a uz mozem len na nete po veceroch vysedavat 😅

zita19
27. dec 2013

@zuzkaanicka no zaujimave myslienka... To my co uz mame utrum za ovulaciami, mozme alebo nemozme?
@skvelemanzelstvo poprosim o odpoved na otazku: Ako je to so sexom v manzelstvach, kde uz manzelka neovuluje? Je povoleny alebo nie?

zuzkaanicka
27. dec 2013

@zita19 a manzel moze? 😅

zita19
27. dec 2013

@zuzkaanicka Neviem aktualny stav... pred casom este mohol... 😀 😀 😀 😀

zuzkaanicka
27. dec 2013

@zita19 aj tak si myslim, ze @skvelemanzelstvo Ti neodpovie ... nehladis ho svojimi otazkami a zase to vyslo z Tvojej hlavy a sotva na to niekde vygoogli odpoved ... ono, pre niektorych ludi je pohnut mozgom horsie ako pohnut horou 😉

zuzkaanicka
27. dec 2013

@zita19 😀 no, ale nas tu o chvilu fakt stopnu, len som zvedava z akeho dovodu 😅

edita56
Autor odpoveď zmazal
zuzkaanicka
27. dec 2013

@zita19 inak, rozmyslam, ci tato tema neaspiruje uz na tu najzabavnejsiu-myslim na tu temu, co si nedavno otvorila (teda, neviem, ci ju uz nezmazali 😅 ) ... len asi viac zabavy by bolo, keby @skvelemanzelstvo viac prispievalo ... to by hned nabralo iny rozmer ... takto to tu musia roztacat stare korcule 😅

zita19
27. dec 2013

@zuzkaanicka musime to tu udrzat. Na ten dovod som zvedava 😀 😀 😀 @skvelemanzelstvo ani netusila, ze aj bez nej sa to dohrabe na 18 stran 😀 😀
Len ci sa jaj z tolkych notifikacii uz nezakrutlia hlava...
Ak nie tak studuje na googli ako sa robi PrtScr aby to mohla svojmu guru vydokladoavat aka ona je sikovnica 😀 😀 😀

zuzkaanicka
27. dec 2013

@edita56 tak toto bola snad telepatia, ty jedna stara korculka 😅

zita19
27. dec 2013

@zuzkaanicka Aj ty mas @skvelemanzelstvo temporary.TXT aby si nemusela listovat?
A tam nejak ludia prestali hlasovat. Musim sa dolistovat a nominujucim dat na vedomie poradie.

edita56
Autor odpoveď zmazal
zuzkaanicka
27. dec 2013

@zita19 ja tu temu pohladam, ja som tam este neprispela, tak to tam este pripisem 😅

zita19
27. dec 2013

@edita56 Vsal este po Novom roku niekohu ukecame aby zalozil temu 😀 😀 😀

zita19
27. dec 2013

@zuzkaanicka Dakujem za nominaciu 😀 😀

zuzkaanicka
27. dec 2013

@zita19 inak, ja som uz asi na hlavu, ale ked si pozries ten nazov-laska mladych v stadiu chodenia ... nemalo by byt pokracovanie napr. laska mladych v stadiu lezania? 😅

zita19
27. dec 2013

@zuzkaanicka a posladna kapitola by bola Laska starych bez postavenia 😀 😀 😀 😀

zuzkaanicka
27. dec 2013

@zita19 😅 😅 😅 Ty si fakt dobra 😅 ... ja takto tu ciapku skor vyparam ako ustrikujem 😅

zita19
27. dec 2013

@zuzkaanicka Ja sa mesiac chystam ustrikovat pulover pre vnuka aby ho mali v com doniest z porodnice... Ale ked na MK je taka zabava kazdy vecer. Uz mi je to jasne, ze to budem robit poslednu noc pred jeho prepravou domov 😀 😀 😀 Alebo dalsia moznost zobrat do roboty a strikovat pokial zbehnu procedury 😀 😀

zuzkaanicka
27. dec 2013

@zita19 no, ja strikujem rychlo, ale odkedy takto vypisujem na MK, tak nejako sa tie ihlice asi zleniveli, alebo co 😅 ... a teraz som sa tak nasmiala na tej poslednej kapitole, ze mi aj slzy vybehli a aj nejake ocko mi spadlo z ihlice-nastastie som ho zachranila 😅 ... a veru, zober do prace, ja sa obcas smejem, ze si tam tiez nieco taketo donesiem-bolo by to urcite efektivne riesenie 😅

edita56
Autor odpoveď zmazal
zuzkaanicka
27. dec 2013

@edita56 to vies, vela ludi pouziva vlastnu hlavu na prezentaciu a nie na premyslanie 😅

zita19
27. dec 2013

@zuzkaanicka Hej, hlavne ked nekoncne cakam na odozvy, patkrat mi to refrshuje a nakoniec spadne... Joj aky ja vtedy slovnik mam!!!

zuzkaanicka
27. dec 2013

@zita19 vidis, tak potom to strikovanie bude ako vhodny relax 😅

zuzkaanicka
27. dec 2013

@zita19 a neviem, ci uz nie je cas na tu sukromnu temu pre stare korcule, tam by sme mohli poklebetit, postrikovat a dokonca by nikomu nevadilo, keby sme aj vlastnu mozgovnu pouzivali ... aj ked je zarazajuce, ze v teme pre mladych sa neodporuca mysliet 😕 😅