Láska mladých v štádiu chodenia
Aby sa predišlo sklamaniam v manželstve, treba si vytvoriť kvalitný vzťah v štádiu chodenia. Ako na to? Treba si odpovedať na dve nasledujúce otázky. Čo buduje vzťah? Čo ničí vzťah? Takže vzťah, láska v štádiu chodenia sa buduje vtedy, ak zamilovaní nežijú sexuálne, snažia sa žiť čisto - iba kamarátsky,bez sexuálneho styku. Iba vzťah, ktorý sa nežije sexuálne sa môže prehĺbiť na naozajstný a kvalitný vzťah a takýto kvalitný vzťah vytvorí nádherný základ pre budúcnosť manželov. Jednoducho povedané, že zachovať si panenstvo v štádiu chodenia, je to najlepšie ako sa môže mladá a zamilovaná dvojica vo vzťahu upevniť, vzťah skvalitniť. Zachovať si panenstvo je vysoko-inteligentné rozhodnutie. Aj štatistiky ukazujú, že iba tí, ktorí v štádiu chodenia, čiže pred manželstvom žili bez sexuálneho styku, majú kvalitný život v manželstve. Keď už vieme čo buduje vzťah, budeme si vedieť odpovedať na otázku, že čo ničí vzťah. Takže vztah v štádiu chodenia ničia sexuálne styky.
@zita19 ale cim to je, ze sa smejeme viac ako tie mlade? 😕 ... to je uz demencia, alebo vyzretost? 😅
@zuzkaanicka Asi vyzretost. My uz vieme, ze ked nejde o zivot, nejdo o nic. Ja som v mladosti bola urcite nenej zabavna a vyskerena ako dnes. Ale hovorim, menej zabavna, nie vazna ako lajno v trave 😀 😀 😀 😀 Proste geny neoj*b*s 😀 😀 😀 😀
@zita19 k tym genom asi tolko-mna potom v porodnici museli vymenit 😅
@zuzkaanicka Musis hladat hlbsie v monulosti... To moj dedo z otcovej strany bol taky "bystry" a moj syn, to uz je uplne iny level... Ako mi chyba, ze si uz nemozme nahravat ne smece. On teraz srsi vtipom v CR. 😖
@zita19 to hej, treba aspon ob-generaciu omrknut 😉 ... mne sa najviac paci, ked si s manzelom zacneme robit srandu z pubertalnej dcery ... ona sice dokaze druhych vtipne odpalkovat, ale s nami jej musi mala dcera pomoct 😅 ... a syn sa uz v CR usadil, alebo je sanca navratu na rodnu hrudu?
Stare korcule, cakam vas:
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/chodite-sa-obcas-von-zabavit-bez-manzelov/
toto je taka primitivna tema ako cele nabozenstvo
@skvelemanzelstvo plne suhlasim! Ja mam v okoli zopar takych manzelstiev,ktorr zili cisto pred svadbou...ale samozrejme su aj take co to nepovazovali za dolezite 🤷

@czechzuzanaba To nie je o veku, to je o tom vtipnom creve co nas spaja. Pocet hviezdiciek nie je rozhodujuci 😉 😉