Má zmena vzhľadu v puberte vplyv na život?
Poznate pripad (alebo stalo sa aj vam ), ze ste z atraktivnej sa zmenili na neatraktivnu? nemyslim tym, ze ste zacali mat v 40 vrasky alebo ze ste pribrali, myslim tym, ze v mladom veku (napr. pocas puberty) sa vam zmenili crty a okolie sa k vam zacalo na zaklade toho horsie spravat a celkovo to, co ste vnimali ako vasu silnu stranku (nepiste mi, ze nemam stavat na vzhlade, kedze ten je velmi dolezity ) sa zrazu zmenilo? alebo poznate pripad niekoho komu sa nieco podobne stalo? kludne dieta/velmi mlady clovek na zaciatku puberty a zrazu vyzeral uplne inak- v tom nie dobrom zmysle slova?
Ci pozname pripad? Kazdy sa zmeni ked prejde z puberty do dospelosti. Co chces cely zivot vyzerat ako 15r.? To lem AI dokaze. Predpokladam,ze si v puberte a mas depky z toho,ze sa menis. Ale to je zivot. Treba zit realitu,nie vyumelkovany IG.
Minule sme s muzom pozerali stare fotky a konstatovali sme, ze v puberte bol snad kazdy skaredy. Neviem, v puberte ma vacsina ludi take divne crty tvare, ako sa z decka meni na dospelaka. Potom po puberte uz vyzeraju normalne.
Minule sme s muzom pozerali stare fotky a konstatovali sme, ze v puberte bol snad kazdy skaredy. Neviem, v puberte ma vacsina ludi take divne crty tvare, ako sa z decka meni na dospelaka. Potom po puberte uz vyzeraju normalne.
@anonym_1aeab1 uz mam po puberte a tie divne crty mi ostali, tiez som dufala ze z toho este vyrastiem a budem opat pekna ako som bola predtym...
@anonym_1aeab1 uz mam po puberte a tie divne crty mi ostali, tiez som dufala ze z toho este vyrastiem a budem opat pekna ako som bola predtym...
@anonym_autor a myslia si to aj ostatni alebo len ty?
A kolko mas rokov? Mne sa zda, ze som ako tak k svetu zacala vyzerat po 30tke 🙈😂
Ale je to mozno aj nastavenim cloveka, ako sa citi, co ma oblecene, ako a ci vie pouzit nejaky MU, ake ma hormonalne nastavenie, ako spi a tak.. niekedy zmsna ucesu urobi vela, pripadne farba vlasov, tvar obocia, take detaily
A este, mozno by som si tak neidealizovala seba spred x rokov, ako pises, ze si bola pekna.. ako mohla si byt, to neberiem, len neidealizuj si ten svet vtedy.. mozno teraz tiez prehanas, myslim sucasny stav
@anonym_autor a myslia si to aj ostatni alebo len ty?
@anonym_1aeab1 no par hlupych poznamok na mna bolo povedanych
A kolko mas rokov? Mne sa zda, ze som ako tak k svetu zacala vyzerat po 30tke 🙈😂
Ale je to mozno aj nastavenim cloveka, ako sa citi, co ma oblecene, ako a ci vie pouzit nejaky MU, ake ma hormonalne nastavenie, ako spi a tak.. niekedy zmsna ucesu urobi vela, pripadne farba vlasov, tvar obocia, take detaily
A este, mozno by som si tak neidealizovala seba spred x rokov, ako pises, ze si bola pekna.. ako mohla si byt, to neberiem, len neidealizuj si ten svet vtedy.. mozno teraz tiez prehanas, myslim sucasny stav
@anonym_4a2af5 s tou idealizaciou mas pravdu, tie detaily co spominas mam v poriadku, mne vadi moja tvar...
Ja som mala neter, co bola nadherne, dievca, s modrymi velkymi ocami a blond dlhymi krasnymi vlnitymi vlasmi. Taka bola si do 13 rokov. Potom sa jej zmenili crty, zhrubli jej, aj nos, aj brada, vlasy zmenili farbu na popolavosivu, zuby ma pomerne velke ku tvari. No nase krasne dievcatko je prec.
Ja som mala neter, co bola nadherne, dievca, s modrymi velkymi ocami a blond dlhymi krasnymi vlnitymi vlasmi. Taka bola si do 13 rokov. Potom sa jej zmenili crty, zhrubli jej, aj nos, aj brada, vlasy zmenili farbu na popolavosivu, zuby ma pomerne velke ku tvari. No nase krasne dievcatko je prec.
@anonym_7ef66d ja som to mala taktiez este aj ten vek presne sedi, je to vacsia naloz na psychiku ako byt od mala nepekna...urcite si to aj ona uvedomuje , poznacilo ju to nejak? aspon tak z tvojho pohladu? a kolko ma rokov ? mozno naozaj sa este opat moze zmenit kym je v puberte...
@anonym_7ef66d ja som to mala taktiez este aj ten vek presne sedi, je to vacsia naloz na psychiku ako byt od mala nepekna...urcite si to aj ona uvedomuje , poznacilo ju to nejak? aspon tak z tvojho pohladu? a kolko ma rokov ? mozno naozaj sa este opat moze zmenit kym je v puberte...
@anonym_autor myslim, ze ju poznacilo viac veci, ma psychicke problemy. A je uz dospela.
@anonym_4a2af5 no ja som po 30 už stratila svoju iskru a úplne som vyhorela. 😒 Uz 2 roky to tak je
@anonym_4a2af5 no ja som po 30 už stratila svoju iskru a úplne som vyhorela. 😒 Uz 2 roky to tak je
@anonym_f5aa2f takze tu to nie je len o vyzore.. ten je nasledok.. tu je cosi viac a hlbsie..
Ci pozname pripad? Kazdy sa zmeni ked prejde z puberty do dospelosti. Co chces cely zivot vyzerat ako 15r.? To lem AI dokaze. Predpokladam,ze si v puberte a mas depky z toho,ze sa menis. Ale to je zivot. Treba zit realitu,nie vyumelkovany IG.
@iwesska ano ale vacsinou je to tak, ze ked niekto je pekny/skaredy/priemerny tak taly ostava cely zivot...
Z mojej skúsenosti, väčšina tých typický krásnych spolužiačok zo ZŠ vyzerá v dospelosti horšie a lepšie vyzerajú práve tie, čo až také pekné neboli.
Macaulay Culkin.
Ak sa chceš prihlásiť na miss tak ries svoj výzor, ak nie tak psychiku. Keď sa budeš mat rada, bude to vidno aj na vonok, keby si hneď vyzerala ako ježibaba.
Macaulay Culkin.
@anonym_0a64bf tak toho znicili skor drogy...
Ak sa chceš prihlásiť na miss tak ries svoj výzor, ak nie tak psychiku. Keď sa budeš mat rada, bude to vidno aj na vonok, keby si hneď vyzerala ako ježibaba.
@domak2 nie na miss sa prihlasit nechcem, skor ide len o to, ze sa necitim dobre s tym vyzorom ktory mam a mam pocit, ze vela ludi mi to dava najavo a neviem byt ani autenticka (skor naopak, som prilis hanbliva), uz toho riesim ale mam pocit, ze je to zacarovany kruh...
@anonym_autor poznam deti, co nejako extra krasne nikdy nevyzerali, ale nakoniec z nich vyrastli krasni ludia. Tvar sa v puberte zmeni. Treba pockat min.do 20r.

ano, je to uplne normalne, ze sa to v puberte casto stava. Ale napravi sa to o par rokov. Ked si pozriem aj moje ci muzove fotky z toho obdobia, tak sa ani necudujem, ze sme mali zo seba depky :D Ale vyrastli sme z toho. Niekedy mam pocit, ze ked pozeram na fotky kde som 15 a 18 rocna, tak akoby to boli dvaja rozni ludia :D