icon

Mám 13 a páči sa mi chlapec

20. mar 2023

Prajem všetkým pekný deň! V prvom rade by som bola veľmi rada keby sa zdržíme komentárov ako napr. že sa mám o tom porozprávať doma, s rodičmi sa pravidelne doma rozprávam a nemám s nimi žiadne konflikty, no asi aj sami viete že človek sa musí niekedy porozprávať aj s niekým kto mu pri danej situácii nebude nejak nadržiavať ako reči typu : Ty si fešanda! Určite sa mu páčiš tiež… Chlapec ktorý sa mi páči je odomňa starší a vôbec sa s ním nerozprávam (nechodíme spolu do triedy) prehodila som s ním možno 2 slová v živote. Niesom typ dievčat ktoré sa chce za každú cenu zapáčiť a ktorému sa chlapec zapáči podľa výzoru. Vyžaruje z neho pozitívna energia, zbožňujem jeho oči a úsmev-je iný ako chlapci v jeho veku skrátka je taký gentleman. Dosť sa ho bojím osloviť a povedať mu čo si o ňom myslím a preto potrebujem pomoc, ako sa mu zapáčiť? Ako by ste to riešili vy? Budem rada za každú odozvu.

Strana
z2
bessie12
20. mar 2023

radsej sa venuj skole a nie chlapcom. Na tych mas este casu habadej 😉

autor
20. mar 2023

@bessie12 V škole je všetko v poriadku, mám samé jednotky a aj keby som si s chlapcom niečo začala nebolo by to nič čo sa na môj vek nemá. Len by som chcela s ním chodiť von a objímať sa s ním ale škola bude pre mňa prvoradá nikdy by som si nenechala pokaziť moje známky kvôli chlapcovi, záleží mi na ňom ale známky sú budúcnosť 🙂

bessie12
20. mar 2023

to je pekne, ze mas same jednotky. Urcite nezanedbaj skolu kvoli nejakemu chlapcovi.
To je taka ta prva tvoja zalubenost, ale nikam sa neponahlaj. Nechaj vsetko plynut spontanne. Co ma prist pride. 🙂
kolko ma rokov ten chlapec ?

autor
20. mar 2023
pralinka25
20. mar 2023

vies o tom vhlapcovi nieco? myslim ake ma konicky, z akej je rodiny, ako sa uci, akych ma kamaratov....
darmo ti budu dospelaci hovorit ako to mas nechat plynut. to sa lahko povie ale tazko urobi a obzvlast v tomto veku.

bessie12
20. mar 2023

v takom veku su to este nevyzrete deti a na vztah nie su vobec pripraveni. Pockaj este par rokov.

autor
20. mar 2023

@pralinka25 viem o ňom skoro všetko, jedna kamarátka mi o ňom všetko zisťuje 😅

heln
20. mar 2023

mile bravicko.... prepac, ale neverim, ze si ozaj 13 rocne dievca, ktore prislo na modreho konika po radu.

ak je to real, tak mu urcite nehovor hned co k nemu citis, moze byt v blbej nalade, alebo nemat zaujem a zosmiesnit pred celou skolou. zisti ake ma zaluby, sporty, ako travi volny cas, pridaj sa a lepsie ho spoznaj.

pralinka25
20. mar 2023

tak hlavne na neho hned nevybal srdiecka. skus sa s nim skamosit.

autor
20. mar 2023

@heln Ďakujem pekne! Veľmi ste mi pomohli 😊. Prečo mi neveríte že mám 13? 😅

jana_eyre_2
20. mar 2023

Ženy, vy ste snáď nikdy nemali 13st a nikdy sa vám nikto nepáčil.. samozrejme všetky ste si zhodnotili, mám na chlapcov dosť času a budem sa len učiť.. 🤪
@heln modrý koník je úplne bežná stránka a 13r mladi ľudia vedia písať a čítať tak nie je problém sem napísať..

@autorka takmer každá bola v podobnom veku do niekoho zamilovaná.. základ je do vzťahu nikoho netlacit a snažiť sa nedať najavo že sa ti páči, chalani v takom veku často nevedia s takými informáciami pracovať tak aby ťa to nezranilo.. skús sa s ním pri nejakej príležitosti skamarátit, ale viac by som neskúšala.. ak sa mu páčiš, tak sa aj on posnaží, ak nie tak sa nič nedeje, uvidíš že coskoro sa budeš niekomu veľmi páčiť zase ty.. držím palce.. 🙂

autor
20. mar 2023

@jana_eyre_2 Ďakujem 😊 Táto správa mi zveselila deň. Ale pri akej príležitosti napríklad? Keď sa vôbec nebavíme. Aj viem, veľa ľudí hovorí že sa budem páčiť veľa chlapcom ale verte či neverte, radšej by som sa páčila len jemu a nikomu inému ako všetkým okrem neho 😅

ninusa221
20. mar 2023

Spoločný kamaráti ? Sociálne siete? My sme sa tak zoznamovaní hlavne cez kamarátov teda a potom už také zamilované veci cez fb.😂

autor
20. mar 2023

@ninusa221 to som skúšala, má súkromné účty a nikde ma nepustí :( Má na to aj dobrý dôvod, spravila som chybu

bessie12
20. mar 2023

@jana_eyre_2 pacil ci nepacil, take to prve chodenie som zazila az ked som mala 16. A aj to bolo skor take nechodenie ako chodenie. Takze ano, na chlapcov ma este casu dost.
Co sa tyka tejto stranky, tak v jej veku som nevdela, ze nieco take ako Modry konik existuje. Dokonca sme ani nemali vtedy internet 🤷‍♀️

autor
20. mar 2023
pralinka25
20. mar 2023

aku chybu si urobila.
najlepsie cez spolocnych znamych. alebo spolocnu zalubu. ale tak o zalezi aj od toho co si uz vyviedla. to je dost podstatna info

ivangeline
20. mar 2023

Hmm,ak sa nejak stretavate,tak sa len prihovorit... Zvysok musi on. :D Ak sa vidite tak na chodbe a inac nezdielate spolocny priestor,tak to bude zlozite.

autor
20. mar 2023

@ivangeline práveže len to :( nejaké rady?

jana_eyre_2
20. mar 2023

@bessie12 no vidíš, ja som v 13tich "chodila" s chlapcom a viedli sme sa max za ruky.. tak či tak, keď sa ti nejaký páčil nikdy si nepremýšľala nad tým že aj ty by si sa páčila jemu a ako by ti vyznal lásku? Nikdy ťa nič také nenapadlo až v 16tich pri prvom priateľovi? 😉 A myslíš že dnes keby si mala 13st tak by si nepoznala stránky? To je asi také akoby som ja povedala že v 13tich som nepísala smsky.. lebo jasne že som ich nepísala keď v mojich 13tich sme mali vytacaciu pevnú linku.. 😉

@autorka akú chybu si spravila? Ja neviem odkiaľ ho poznáš a kde ho stretávas, takze príležitosť neviem pomenovať.. ak tá však nechce pustiť do svojich profilov tak ťa asi nejako pozná?

autor
20. mar 2023

@jana_eyre_2 nechcem to tu rozoberať, skrátka som spravila niečo čo ľutujem

autor
20. mar 2023

@pralinka25 nechcem to rozoberať, skrátka som spravila niečo čo ľutujem

pralinka25
20. mar 2023

no lenze je to podstatna info a bez nej tazko radit.

jana_eyre_2
20. mar 2023

Tak bez toho naozaj ťažko radiť.. v každom prípade keď si urobila chybu, tak ho nechaj pár mesiacov vychladnúť a vôbec si ho nevšímaj a nerieš.. mozno neskôr ho prejde nahnevanie na teba a skamaratite sa..

autor
20. mar 2023

@jana_eyre_2 To bolo ešte v Septembri, skrátka som bola asi moc vtieravá, no nemám pocit že sa hnevá keď sa na mňa stále usmieva. Bola som trápna a ľutujem to.

jana_eyre_2
20. mar 2023

A ty sa na neho tiež usmejes?

bessie12
20. mar 2023

@jana_eyre_2 tak samozrejme, ze som snivala o tom, ale som rada, ze som s tym zacala az neskor. A mohla som zacat este neskor, pretoze o nic by som neprisla. Aj co sa tyka internetu, tak som rada, ze som ho nemala. Niekedy mam 100 chuti odist niekam na pusty ostrov, kde nie je nic. Aspon na tyzden alebo aj viac a zit ako zili nasi predkovia. Nevravim, ze internet je zly, ale svojim sposobom je nebezpecny. 🙂

autor
20. mar 2023

@jana_eyre_2 bojím sa na neho usmievať, väčšinou sa tak uškrniem a pozriem sa inde

mikitilik29
20. mar 2023

Nepríde mi autorkine vyjadrovanie ako 13r

autor
20. mar 2023

@mikitilik29 kvôli čomu?

Strana
z2