Mám 13 rokov a nechcem ísť vystupovať
Ahojte mam 13 rokov v utorok musim ísť vystupovať pre mojimi rodičmi ale hanbím sa chodím na tanečnú. Prosím pomôžte mi ďakujem
@viktoria2009 ved sa porozpravaj s rodicmi, ze tam chodis rada, ale ze mas z toho vystupenia velky stres, ze tam ist nechces.
@viestta ďakujem držte palce
@iritka no hej len oni hovoria že na čo to platili keď im ani nechcem ukázať čo som sa naučila
@viktoria2009 samozrejme. Kedy to bude?
@viestta teraz v utorok 13.12
@viktoria2009 a ešte horšie je že ja som nebola na poslednej hodine tanečnej lebo mám problémy s kolenom a neviem čo robili naposledy. A mama hovorí že jednu hodinu zvládnem aj s tým kolenom.
@viktoria2009 budem na teba mysliet 😉 Ja som bola tiez tremistka, viem co prezivas.
@viestta ďakujem
@anita1978 ďakujem veľmi pekne
to je normalne, ze mas pred vystupenim stres, neboj sa dobre to dopadne a budes potom na seba hrda, ze si to zvladla a dalsie vystupenie uz bude pre Teba hracka, drzim palce a isto sa ozvi ako bolo 😉
@viktoria2009 tak povedz ze tam chodis pre svoje potesenie, nie aby si zabavala inych, ze to nemas v povahe a bola by si rada keby to respektovali
@viky173 ozvem
@viktoria2009 Tak som sa rozhodla že tam normalne pôjdem a budem myslieť na niečo iné. Ďakujem vam za pomoc. Veľmi ste mi pomohli. Ešte raz ďakujem
@viktoria2009 ozvem sa ako dopadlo
@viktoria2009 predstav si ze všetci diváci seru nahý na záchode
@wwpela 😂😂😂
A dozvedela som sa od trénerky že vystúpenie bude až 20.12.2022 dúfam že to dopadne dobre.
@viktoria2009 ahoj ako si dopadla? 🌞

Divak ako divak, akurat mama mozno slzu uroni. Nic to nie je