icon

Mám 14 rokov a som príliš vysoká

lenka181818
1. aug 2017

Ahojte mám 14 rokov a pred mesiacom som dostala prvý menzes.. chcem sa spýtat ci este budem rást do výšky lebo už nechcem byt vyššia :( meriam 173 cm

lenka181818
autor
2. aug 2017

dakujem všetkym za odpovede 🙂 ja len pre to lebo mam pocit že sa mužom páčia skor nizke ženy.. no tak dufam že budem mat max 175 :/

ema234
2. aug 2017

@janula12345 to uz prehanas 🙂 pekne zeny su nizke.

myskahryzka
2. aug 2017

@ema234 Na to si ako prisla?

ema234
2. aug 2017

@janula12345 vacsinou ti co nemaju nic v tej hlavke si nepovedia svoj nazor, ja nikomu do oci by som nepovedala ze je skaredy je mi to ukradnute, ale vyska 190 je uz naozaj prehnana, samozrejme ze za to clovek nemoze a je to na zenu abnormalne. Ci je ta zena stihla alebo viac pri sebe, stale to vyzera komicky, ja proste som z toho nizsieho sveta, ale urazat naozaj nechcem nikoho, to len nazor ako mi pripadaju vysoky ludia.

diablikovci
2. aug 2017

@ema234 ja mám 160cma chcela by som mat aspoň 175 :(. Lebo všetko musia prispôsobovať kmojej výške či už v kúpeľni veci alebo v kuchyni a čo sa vymyká štandardu je za príplatok.. :(

dai
2. aug 2017

@lenka181818 osobne sa mi tiez nepacia vysoke zeny - mne to nepride zenske - to je moj pocit... fakt je ze svoju vysku nikto neovplyvni a tak ako male zeny sa s tym musia vyrovnat tak takisto vysoke... buchat si tu do prs a vyhlasovat aka som super lebo mam 2metre ci preto lebo mam 150 mi pride rovnako chore... :-/
Ja patrim k nizsim po menstruacii som uz nenarastla nic... vzdy napriek tomu ma balili chlapy vysoky - myslim tym nad 185cm, moj muz je tiez vyssi ako 190... moja skusenost je ze tie vysoke zas balia skor mensi muzi, nevirm cim to je...
V kazdom pripade vyska okolo 175cm mne pride ako idealna - v nicom ta neobmedzuje😉 jasne ale ze krasa zena s jej vyskou nema az tak vela spolocne- sarm, sebavedomie, mudrost, charizma - to je to co ju spravi pritazlivou - ci so 150timi ci 190cm😉

mischelin89
2. aug 2017

@lenka181818 ja mam 176 a je to super 🙂 v tvojom veku som z toho tiez bola trosku nervozna, ale hlavne preto, ze som mala okolo seba kamosky malinke a chuducke a ja vysoka, aj prsia, aj boky a zadok. Citila som sa pri nich ako Hulk. :D

Ako dospela som so svojou vyskou uplne spokojna. A nosim este 10 centimetrove stekle...a vtedy je malo chlapov na ulici vyssich 🙂 a moj muz bol od zaciatku uchvateny, ze ako k nemu vyskovo pasujem (ma o 10 cm viac), ze som uplne akurat. A ze ho neboli krk, ked sa so mnou bozkava. A zase mam kopec znamych, kedy je zena aj o 30 cm nizsia.
Kazdemu muzovi sa ine paci, takze netreba zovseobecnovat. Nikto na teba nevytiahne meter predtym, nez sa do teba zalubi 🙂

lienka959
2. aug 2017

ja mám 173 cm a chcela by som byť ešte kusok vyššia, no nevadí, veľa kamarátok mám aj o hlavu nižších odomňa... a jedna kamarátka má 183 cm .. je pravda, že asi nikdy nemala chlapa, ktorý by bol od nej viditeľne vyšší.. ale zas kamoška čo je cca rovnako vysoká ako ja ma muža čo ma cez 195 cm a to je na mužoch pekné, ked su vysokí...moj má 189 a tiež o nom hovoria že aký je vysoký,... to mi príde ideál na chlapa mať aspon 180cm ...no poznám aj maličkých...a zväčš& maju aj maličké ženy

alaguema
2. aug 2017

@lenka181818 myslím, že mužom na výške apriori nezáleží. Čo sa týka fyzickej stránky, pozerajú sa na postavu (akú má formu a aký je pomer bokov a pásu), tvár, vlasy, pery. To sú faktory, ktoré určujú ženskú krásu, nie výška. Je pravda, že dlhé nohy sú pekné, ale ak nie je pekný aj zvyšok, z estetickej stránky nič nezachránia. Aj nižšie ženy môžu mať krásne nohy, pokiaľ sú v správnom pomere k zvyšku postavy. Takže všetko je to o proporciách, nie o tom, koľko cm meriaš. Vyššia, alebo nižšia, nájdeš toho správneho. Zatiaľ je tvoja výška úplne v pohode. Čo sa týka názoru mužov, ten sa rôzni. Poznám takých, ktorým sa páčia drobné ženy, ale aj takých, ktorým imponujú vysoké baby. Jediné obmedzenie pri výške nad 180cm u ženy je to, že ak chceš viditeľne vyššieho muža, tá množina na výber je menšia. Ja osobne mám rada, ak je muž o dosť vyšší, pri mojej výške to nie je žiadny problém. Mm má 190cm a cítim sa pri ňom taká akurát, on je z tých, ktorí tvrdia, že dobrého veľa nenarastie 😉 Ale som si istá, že sa mu páčia aj vysoké ženy, ak sú pekné. Proste na tom až tak nezáleží. Hlavne nie mužom, ktorí sú sami vysokí.

marusia12
2. aug 2017

@lenka181818 Nádherná výška.... buď rada.... Osobne som tiež vysoká a teda malá by som nechcela byť ani zadarmo.

marusia12
2. aug 2017

@ema234 to si zas hodila perlu😀 to je to isté, akoby si povedala, že malé ženy sú nechutné 😀 Och jeeeej, ale čo v apatike nekúpiš....
Pre mńa osobne, ja mám skoro 180 cm je zvyčajne komplexom rozprávať z nižšou ženou... a ak je ešte aj bloncka, tak som stratená. Jednoducho malé osoby nemusím... a nedajbože ak má chlap 160, tak to nezvládam už vôbec. Vysoký ľudia sú tak nejak viac cool do tejto doby... bohužiaľ. Ale zas kto nedorástol, ešte vždy môže používať názor, že dobrého nie je veľa 😀 že jo 😀

dai
2. aug 2017

@marusia12 prepac ale tvoj prispevok je este urazlivejsi ako ten od emy - ona len napisala ze jej sa zdaju velke zeny ako obry - no , asi ano, ked si nizsia tak sa ti hold velke zeny zdaju mohutne... ale vypisovat tu to co ty... ako sorry:-/ mas komplex rozpravat sa s nizsou??? to ako preco? a ked je blondyna? to ako ty posudzujes ludi? podla coho preboha? vysoky ludia su viac cool... ako prepac, nazory ako pubertacka☹

marusia12
2. aug 2017

@dai presne taaaak... mám z toho komplex a napísala som to verejne.... a čo? Hodíš po mne kameňom? Jednoducho moje životné skúsenosti sú také, že ak je bloncka malá, tak je to trúba... a ty sa môžeš hnevať koľko chceš, ešte preto svoj názor nezmením.... čau

eeffka
2. aug 2017

@marusia12 tak na toto sa da napisat len ze ak je mal bloncka truba tak je ta truba mala, ale ty si velka bezohladu na vysku 😅

dai
2. aug 2017

@marusia12 hm... tych komplexov mas asi viac... a vyzera to ze prave zo svojej vysky - ktore sa tu tym buchanim do prs ake je vsetko super snazis akoze odstranit... fakt ale je ze to posobi presne tak ako pises - mas komplex zo svojej vysky☹

kiwi3
2. aug 2017

cele velmi subjektivne. nech si je kazdy spokojny s tym, co ma. nic ine mu ani nezostava 🙂. ci pride ostatnym atraktivny a najde si partnera je skor o zivotaschopnosti, ktora suvisi so sebahodnotenim. ja mam 162 a tiez ked sa porovnam so zenou, co ma 195 cm, tak sa mozem citit ako hobit alebo opacne mat pocit, ze ona je obrina. ale naco take porovnavanie? kazdy nech si zije v mieri. ak sa mi nieco nepaci, tak si najdem partnera, ktory splna moje poziadavky a ostatne riesit netreba 🙂

deti95060810
2. aug 2017

ja som čítala že ešte rok, alebo dievčatá rastú po prvom menzese...Ale to je asi aj dosť individ.....Pozri sa skôr po genetike - nepustí....

marusia12
2. aug 2017

@dai :-d určiteeee mám komplex z výšky, určitéééé 😀 Hold, je mi ľúto, že nedokážete akceptovať názor iného... ja mám tento a vy sa postavte aj na hlavu 😀 Pre mňa sú vysoké ženy rozhodne zaujímavejšie....

ostorha
2. aug 2017

@lenka181818 Ahoj tvoja vyska je uplne normalna ak by si aj podrastla zopar cm tak je to O.K.Ja som mala prvu menzes v 12 rokoch to som merala okolo 169cm a dorastla som na 172cm co mne uplne staci a ked si dam stekle tak mi muz povie ze som uz nejaka velka pritom on ma 196cm ,ale napríklad moja svokra o mne povie za som mala zena lebo ona ma 185cm tak z jej pohladu asi ano....Zasa ako tu uz bolo spomenute zeny nad 180cm maju ten vyber na chlapov zuzeny..Aj svokra mala chlapov vzdy nizsich a hlavne vyrazne mladsich..Nuz kazdy ma iny vkus co je dobre ako sa hovori na kazdy hrniec sa najde pokrievka.Mne sa pacia zeny vsetkych velkosti ci uz male pridu mi -roztomile alebo vysoke do tych 180cm,stihle ci plnsich tvarov to je jedno pokial je postava harmonicky vyvazena ,pre mna je dost dolezite ako clovek nosi to telo ci ma peknu kulturu pohybu,jedine co sa mi nepaci je vychrtlost alebo opacny extrem obezita..Co sa chlapov tyka tak mam velmi silnu preferenciu na vysokých a urastených muzov,mali a chudi muzi sa mi nepacia ale to je len to prvotne zivocne alebo pudove vnimanie ..lebo dobre vieme ze pre fyzicky a psychicky sulad je treba ovela viac ako len vysku...

kaja0210
2. aug 2017

Keď som mala 14 rokov mala som 176, na tej výške som ostala plus 1cm. Aj ja som mala vtedy komplex bola som najvyššia a najchudsia. Teraz by som výšku nemenila. Vysoká,štíhla,nemám problém si hocičo kúpiť a popravde kľudne by som brala aj tie dva cm navyše. Je pravda že opätky len vynimocne-ked si to vyžaduje situácia,ale nenosím preto že sa potrebujem cítiť pohodlne. Pekne sa dá obliecť ajk teniskami 😉 ato nie som vôbec športový typ 😉

alaguema
2. aug 2017

@marusia12 to, že dobrého veľa nenarastie, hovorí môj muž, nie ja. Mne osobne sa vysokí ľudia páčia. K svojej výške som napriek tomu nikdy nemala výhrady, aj keď mi kopec ľudí hovorilo, že aká škoda, že mi tých pár cm chýba, lebo mám výbavu modelky (tvár, proporcie). No, predstav si, túžila som po tom asi tak od 16 do 18. Možno ani toľko nie. Bola a stále som spokojná s tým, čo mám. Človek tieto veci neovplyvní, tak na čo o tom špiritizovať? Čo ovplyvniť viem, je to, ako moje telo vyzerá a ako funguje. Cvičím, starám sa o seba, som vďaka bohu zdravá a úplne v pohode v mojom 168cm tele 🙂

janulka1802
2. aug 2017

Ja meriam 168 cm a som maximálne spokojná nechýba mi ani jeden cm

ema234
2. aug 2017

@marusia12 ja sa zas nedokazem rozpravat s vysokou zenou 🙂 ale len koli tomu ze uz ma boli krk 🙂, kazdy si haji vysku aku ma, ja mam okolo seba ovela viac nizsich ludi a taketo vysoke zeny su skor vynimka, ci na skolach vzdy boli vyskovo mensie.

ema234
2. aug 2017

@marusia12 necitis sa taka nespratna ked mas taku vysku?

red_cat
2. aug 2017

Zeny toto uz je tu horsie ako rasizmus, niektore tie nazory..

janulka1802
2. aug 2017

@red_cat
Tu je to už skôr pravidlom extrémne názory, netolerancia. Si kocka podľa mna.

holubicka28
2. aug 2017

@ema234 ze nespratna😂 A ty sa necitis ako trpaslik?😁

ema234
2. aug 2017

@holubicka28 nie lebo mam akurat vysku 🙂

ema234
2. aug 2017

@alaguema 168cm je este v pohode, ale nad 180 to je uz moc moc vela

holubicka28
2. aug 2017

@ema234 mozno podla teba;) ale ani ja sa necitim nespratna a mam 180cm, spracem sa vsade kam chcem😁 ako aj moja kamoska so 156cm🙂)