icon

Mám 15 a ako 14-ročná som otehotnela

ema________
8. okt 2023

Dobrý deň ma 15 priateľ 17 ked som otehotnela mali sme 14 a 16. som uz asi 3 mesiaci a jedine co viem ze to dieťa nechcem zabiť. Rada by som si ho nechala len na naš vek je to veru nemožne. Existuje niaka možnosť že by sa to dieťa niekomu po pôrode dalo? A aky veľky trest čaká priateľa?Cheli sme skusiť potrat doma len sa o mňa priateľ bojí. A ako to oznamiť mamine ? Z maminoum mam docela vpohode vzťah a priateľa pozná určite by bola v šoku a veľmi naštvana ale verím tomu že by počase ktomu sa niak postavila a nenechala ma v tom samu a sama viem že mamina za potrat není . Najviac sa ale bojím o priateľa z maminou nema najlepšia vzťah a ktomu pôjde do väzenia. Ďakujem za odpoveďe🫶🏻

Strana
z8
pribinak
8. okt 2023

@loliki kondom je posledný čo zlyhalo, to je bez debaty

Mna úplne zarátajú niektoré komenty, proste deti idu mat deti a všetko je uplne ok
No nie je, teda za predpokladu že toto nie je fake

madeline1
8. okt 2023

@ema________ ako mozes pouzivat slovo potrat. Rastie v tebe zivot, ma pravo zit.

loliki
8. okt 2023

@madeline1 Potrat už asi neprichádza do úvahy, už je cca v 20tt, autorka skôr zvažuje dať na adopciu, treba čítať.

ailiba
8. okt 2023

@ema________ v prvom rade sa porozpravaj s maminou... Sami to s frajerom urcite nedate, budete potrebovat podporu. A zalezi na nej a jeho rodicoch, ci vam pomozu. Ked to strávia, tak poriesite ci adopciu, alebo ci si babo nechat. Nie je lahke vychovavat dieta, vsetky radosti tvojho veku budu musiet ist bokom.
A pravdaze po mamke ist cim skor k lekarovi.

madeline1
8. okt 2023

@loliki dakujem, ze citas aj za mna vsetky prispevky v diskusii, nuz a tesim sa, ze taka moznost ani nie je.

loliki
8. okt 2023

@pribinak Hlavne, že vie, lebo matka poučila, čo je kondóm a čo je "tabletka po".
@madeline1 Tak ja som to čítala už poobede, tak som ťa uviedla do obrazu. Dúfam, že ti to nevadí.

madeline1
8. okt 2023

@loliki ked mas cas, tak citaj a diskutuj, u mna ten cas nie je

ema________
autor
8. okt 2023

@loliki tabletku po som vygooglila ked som napisala ze sa roztrhol kondom

loliki
8. okt 2023

@ema________ Prepáč, zle som to pochopila. Vedela si, že sú plodné a neplodné dni? Ja nerozumiem tvojej mame. Ona ti tak verila, že neotehotnieš, alebo toto tehotenstvo ti chcela dopriať. A čo tvoj otec?

ema________
autor
8. okt 2023

@loliki plodne a neplodne dni som zistila sama cez internet. Asi mi verila na toto odpovedať neviem. A otec ? Fuu sama neviem toho vidim tak 3krat do roka ked mi ide dat darcek

loliki
8. okt 2023

@ema________ Prajem Ti príjemné tehulkovanie a šťastný pôrod. Si dieťa a zároveň matka. Budeš musieť ešte veľa googliť a veľmi rýchlo dospieť.

stellarstar
9. okt 2023

Používateľka už nemá účet na mk, tomu sa rozhodla sama.... no a máme

niceboy
9. okt 2023

@stellarstar celé to bolo vymyslené...

stellarstar
9. okt 2023

@niceboy tak dúfam a ked naozaj tak chvála bohu 🙏

nufafa
9. okt 2023

@stellarstar škoda, akurát som sa k tomu dostala.. chcela som ponúknuť nejaké veci po deťoch..

pssst13
22. máj 2024

@stellarstar vymyslene to nebolo ☺️

klip0
22. máj 2024

@pssst13 ako vieš ?

stellarstar
22. máj 2024

@pssst13 si to ty alebo ako?

dusanka1005
27. jún 2025
@panda21

@pribinak tak ja poznám dievča, ktoré rodilo v 15,17,19,24 a teraz plánujú piate.. Čiže vymyslené to byť nemusí.

@panda21 koľko mal jej priateľ rokov keď porodila prve dieťa v 15tich ? A otehotnela este v 14tich? Neviete?

Strana
z8