Mám 16 rokov a milujem 51 ročného chlapa
Takže ahoj. Mam 16 rokov a som deviatačka na zakladnej škole. Zamilovala som sa do nášho riaditeľa,ktorý ma 51.
Všetci mi hovoria,že to nemá zmysel. Ale..
Ja vidím ako po mne pokukuje a provokuje ma svojím telom. Chce aby som na neho dostávala chute na každom rohu.
Dokonca na mňa žmurká a usmieva sa tak zvodne. Pozerá mi na prsia a na zadok
Čo si o tom myslíte?
podla mna to nebol ziadny postarsi uchyl,,,len baba ktora chcela zaujat ....uz len kvoli tomu "Emo",,,,to nenapadne ani uchylaka,,,to napadne len pubertaka,co nevie co so sebou
tak ja to ani tu,ani nikde inde nejak nesledujem ale zrovna dnes lezim s nejakou virusovou potvorou cely den v posteli,tak som prezerala aj to,co bezne prehliadam 🙂
@jana_eyre chvalabohu ze ten nema ucet na modrom koniku...aj ked po tolkych rokoch,urcite by plakal do vankusa aky popis si nanho dala 👍😂😂
Skor asi ze ty chces aby to tebe pokukoval alebo si to domyslas a zvadzat telom ? Som si predstavila pod tymto pojmom striptiz 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 co asi v tej skole nebude mozne 😄 asi ho mas ako svoj vzor obdivujes ho vzhliadas k nemu mozno si sa aj zalubila v tom zmysle ze ti chyba pozornosti starsieho muza ako otca. Myslim si ze to je cele asi. Urcite by si mu nestala za vylucenie zo skoly a pod problemy
Toto je fake diskucia. Dievca si len robi srandu. Uz aj zrusila profil na MK. Admin zamkni to.

Už si ten dotyčný vymazal profil 😂