Mám 16 rokov a môj otec mi vrazil
Mám 16 rokov, a chcem ist sem kvoli tomu aby mi niekto pomohol/poradil že čo mám robiť.
Pred 2 dnami ma kamoši zobrali na diskoteku do mesta, a trochu sme pili, ale nie moc lebo viem že moji rodičia to nemaju radi. Vždy prídem domov vytriezvená a na čas, mam decentné známky..jednotky a dvojky. Ale jeden z kamošov mi ponúkol že mi da trávu, a ja som ju prijala. Zobrala som si ju domov a skúsila si trochu dať. Malo to lepši efekt ako alkohol, rozdiel bol len v tom že mi po tom nebolo zle, len som bola dosť unavená. A pred 2 dnami mi ju otec našiel a bol samozrejme dosť nahnevaný..citim sa hroze zle, lebo nechcem aby si teraz moji rodičia mysleli ze som nejaky feťak. Len som bola zvedava na to, aky to malo efekt. No a môj otec mi proste za to vrazil, ale nie vrazil ako facku..vrazi mi do oka pästou a trz mam monokel. Moja mama potom vošla do izby a začala vrieskať naňho že nech ma nechá napokoj že som ešte tupá a mladá. A potom sa jej začal vyhrážať že ju zabije a bolo dosť kriku. Už to boli dva dni, a v dome je hrozna atmosfera. Stále na seba kričia že sa rozvedú, a ja celý deň len plačem v izbe lebo viem že ja som vlastne ten dôvod na ich rozvod. Lebo ja som tupa pi--ca a chcela som len niečo vyskúšat. Ak sa naozaj rozvedu tak sa zabijem, naozaj neviem čo už mam robiť. Prosím naozaj viem že tento portal je hlavne pre mamičky, ale neviem kde inde sa mam zveriť. Dakujem za každu odpoved, velmi mi to pomôže..
@renatik999 k Tebe už nemám čo dodať. Nadávať dieťaťu do stetiek a ešte si myslieť, že máš na to právo. Som rada, že som aká som a dúfam, že si to uvedomujú aj moje deti, lebo byť taká ako ty a nadávať na anonymnom fóre do cundier 16 ročnému dievčaťu, asi by som nebola spokojná sama zo sebou ani ako s matkou a ani ako s človekom.
@bessie12 no vidíš ja som nemala potrebu byť opitá ani raz v živote.
@renatik999 gratulujem
@erikaskutenecka pastou to bolo dost neprimerane, myslim si, ze to nie je v poriadku takato agresivita. Chod za nim a porozpravaj sa s nim. Proste mu to povedz ako si to napisala tu. A aj mu povedz ako to citis, ze mas za to, ze si si to nezaslúžila. Proste si to vyskusala ale nemas zaujem brat drogy. Inak mne mama nasla v 16 cigarety a doteraz spomínam na tu facku 🤣🤣🤣.

@renatik999 ja som prišla pár krát domov opitá, ale to som už mala po 18tke. Mala som dovolené všetko a predsa ma mamina dobre vychovala.