Mám 16 rokov a s priateľom rozmýšľame nad prvým sexom
Dobrý deň mám 16 rokov za 5 mesiacov budem mať 17 chceme to s priateľov už skúsiť len bojím sa aby na mňa to nebolo vidno na postavu čo si myslíte ? Máte s tým skúsenosť
@barborizzy Pozri 🙂 Ešte nie si zrelá (psychicky) a pýtaš sa otázky ako 10 ročná.Krvácať môžeš ešte mesiac pri každom styku a môže to strašne bolieť.A možno budeš aj sklamaná pretože nejaký ten mesiac ešte k tomu s panicom to bude asi trvať kým sa nejak zladíte.Najprv než urobíš hlúposť si všetko naštuduj a nepočúvaj nejaké hlúpe kamarátky.Sama píšeš, že máš strach.Nie je na tom nič zlé a vlastná intuícia ti hovorí, že máš ešte čas.Chlapci v tvojom veku ani tí starší nie sú zrelí na vzťahy.Takéto hovadiny ma vôbec netrápili či to na mne bude vidno.Ako by aj mohlo.Skôr ma trápilo aby ma neposlal kade ľahšie.
Nemusíš chlapcovi vyhovieť ak sa na to necítiš.Tiež som bola mladá a sprostá.Mať dnešný rozum tak počkám aspoň do 22 a našla by som si aspoň 30tnika lebo tá dnešná mládež myslí len na zábavu.
Dievčatá sú rozumovo inde.Ale chlapci chcú väčšinou skúšať.Ak to nechceš tak to priateľovi povedz.Ak ťa ľúbi tak počká ak nie dobre pre teba.
Zase si tu niekto prišiel robiť srandičky a vy tomu uveríte...spomeňte si aké ste boli keď ste mali 16...pochybujem že niektorá z vás bola takto mimo🤦
@pribinak Súhlasím 😂
@natalienka12 inak nechcem byt zla..ale myslim ze kazdy kto ma dceru a predstavi si ze sa v tomto veku zaujima o nejake sexualne ,,veci,, je uplne normalne..a tiez je na svete vela dievcat,ktore rodicia do sexualneho zivota nijak nezaškolia..Mozno chodia po radu prave sem s myslienkou, ze sa nieco dozvedia a budu vediet co a ako..Napadla ta aj takato moznost? Lebo neviem ci si myslis ze si vtipna tym komentarom..mna teda nepobavil..aj napriek tomu,ze viem ze sem rozne individua pisu podobne temy,ale mozno skutocne niekto potrebuje radu a pomoc..🤷🏼♀️
@evaachesa no ja ked si spomeniem ze mi info ohladne menzesu musela vysvetlovat babka..lebo moja mama sa ,,hanbila,, sa somnou o tom bavit..a co sa tyka nejakej sexualnej vychovy ani nehovorim, tak pride mi celkom logicke,ze niektore baby mozno maju podobne pripady doma a sem si pridu po radu..Ja som mojej dcere napr.vsetko vysvetlila uz..bavime sa o vsetkom..Ale viem ze ma rovesnice, ktore ani z daleka nemaju paru..niektore..Takze je to podla mna o tej komunikacii..A tak isto ako dokaze 40 rocny clovek uverit hoaxu na internete a mysli si ze je to normalne a deje sa to,tak isto moze 16 rocne decko uverit tomu,ze sa jej zmeni postava pp sexe..ci?
@alexaalex môžte mi napísať súkromnú správu ? Vidím že má chápete nepisete také komenty jak ostatné
Určite tým ze budeš mat sex ti to nezmení postavu... Ale radšej s tým ešte počkaj a nastuduj si niečo ohľadom toho.. A hlavne nezabudnite na ochranu lebo vidím ze toho v hlave veľa nemáš... Prepáč ale musela som
@sunshine_18 nevadii a diky😁🙄
@alexaalex Ty sa spamataj, 16 rocna nema co spavat s chlapom a nie ju este v tom podorovat. A za dalsie, dnes sa pise rok 2021 uz 5 rocne deti vedia robit s internetom, to si 16 rocna nevie vygooglit???? Nebud trapna moralistka.
@barborizzy a kam sa vlastne pináhľaš? Si si na 100% istá, že to naozaj už chceš?
@natalienka12 a prečo nie teraz je už taká doba skoro každá už v 15-stich to robila neidem sa jebat s 30 ročným uchilom ktorého nepoznám ale s chlapcom ktorého ľúbim a sme spolu 2 roky
@barborizzy no vidím, že slovník máš skutočne vyberavý, ale na pravopise si asi chýbala, že? Keď potom otehotnieš, tak zase prídeš vyplačkávať, že čo máš robiť? Poviem ti tajomstvo, ten tvoj milovaný sa na teba vykašle a ty si budeš decko živiť sama. My sa ti na koňovi na výživné skladať nebudeme.
@natalienka12 haha aj keby som ostala tehotná tak by ma rodičia neopustili ja od vás nepotrebujem žiadne výživné čo som ja my žijeme na úrovni mám zo všetkého rodičia mi kupujú všetko čo chcem máme veľký rodinný dom určite by som nepýtala mizerne výživné od vasss keď by som mala dva krát toľko a čo vy ste ? Boh že viete že má opustí haha to je už moc mám 16 rokov a už teraz mám v banke peniaze čo mi rodičia dávajú tam
Len to prosím nejedz...môžeš otehotnieť...
Ale priateľ to bude mať isto rad...
@barborizzy dievča zlaté, rozum mi zastavuje nad podobnými slečnami 🤦♀️ vidno, že si naozaj dieťa, keď nielen, že sa pýtaš otázky ako desaťročná, ale dobre... Ale tá tvoja posledná reakcia 🤦♀️🤦♀️ trošku sa nad sebou zamysli, a hlavne skús povedať rodičom, že si tehotná a potom, že to bol žart, uvidíš tie reakcie 😂😂
A teda byť tebou miesto sexu uvažujem najmä nad doučovaním zo slovenčiny.
@klarolinne Prepáčte alee bolo to trápne čo napísala že od nej budem pýtať na výživné a čo mi je ona matka aby sa mi skladala na peniaze nech sa zamisli onaa ja som tu dala otázku či na mňa bude vidno že nie som panna na postave a nie že bude sa mi dakto skladať na peniaze tak láskavo aj vy keď píšete všetky tak sa zamislite na otázku čo som sa pýtala a neodpovedajte na niečom inom čo sám sa nepýtala
@natalienka12 a este predsa..pise sa rok 2021 a naozaj veris tomu ze 16 rocne s nikym nespavaju? 🤣🤣 a ze kto je trapna moralistka 🤦🏻♀️
Chápem, že si neskúsena, ale úprimne, také blbosti máš odkiaľ? Ja som tiež mala 16,nad sexom.mi ani nenapadlo uvažovať, ale určite nie z týchto smiešnych dôvodov. To, že mama ta"strasi "že to uvidi hneď,je z dôvodu, že určite nechce aby si v 16 rokoch už sexovala, ale reálne sú to nezmysly. Veď logicky uvazuj, ako by ta to mohlo zmeniť? Jedine ze otehotnies, tak to áno, potom ti to zmení nielen postavu...
@barborizzy neviem co ostatne riesia,asik zaspali dobu🤣ze si este mlada na sex. Ja som si tiez od nikoho nepytala na povolenie a zijem🤣Rob ako myslis,hlavne nezabudni na ochranu,lebo to potom na postave bude vidno😅🙈
@tncka Ďakujem
@jaskolka chápem diky
@barborizzy Neboj od 1 razu neschudneš,len keď to budete pravidelne robiť a najmä zaľúbenosť spôsobuje chudnutie.A presne ako tu písali vyšie postava sa Ti stratou panenstva nezmení,len tvoje vystupovanie sa môže zmeniť po ňom možno budeš sebavedomejšia...prvý krát to môže bolieť a byť nepríjemné,ak je aj partner neskúsený.Časom sa to naučíte a bude to krajšie,ako sa spoznáte.Len sa chránte.Držím palce aby ste mali pekné spomienky.Ja sm so svojím manželom tiež tak začínala,obaja sme si prvý a aj dúfam posledný tiež som mala pred 17tkou,ale narozdiel od tvojej mamy moja my dala predpísať antikoncepciu a tým pádom chystala sa na to že to príde keďže sme už rok spolu chodili pred tým a aj sa tešila somnou nášmu prvému milovaniu,že sa zomňa stala žena.Aj z mojím bratom sa vopred porozprávala a aj ho vybavila condómmi 🙂Je mi ľúto,že ťa tovja mama straší ☹.A v 16-17 roku je to už akurát sú mladí ktorí odosť skôr začínajú.Ale počúvaj na svoje srdce prípadne sa s priteľom o svojich obavách a strachu porozprávaj,a snáď by bol aj citlivejší,ústretovejší,prípadne sa najskôr spoznávajte,myslím,intímne aby medzi vami bola dôvera,že si neublížite fyzicky.
@alison11 ďakujem pekne ale uz to je za mnou s priateľom sa veľmi ľúbime a si rozumieme dobre ❤️ máme spolu pekný vzťah antiku neberiem lebo mama nechce aby som tak skoro si ničila hormóny potom keď sa budeme snažiť o bábätko tak sa nám to nemusí podariť 🤨😊 hovorí mi že sú aj iné možnosti keď nechceme dieťa máme si dávať pozor mama už 17 rokov je po pôrode a neberie ani antiku ani nepoužívaju kondómy jednoducho si dávajú pozor aj sestra tak, čiže s priateľom máme sex len v neplodne dni 😊 strata panenstva má veľmi bolelo zážitok s toho nemám ,😀 vyšlo nám to až 4 či 6 krát vtedy ma odpanil 😀a už neboli😊a je to tak ako písali všetky nieje na mňa nič vidno 😊
@barborizzy po svete beha obrovske mnozstvo deti, ktorych rodicia si "davali pozor" prip. sexovali len v neplodne dni.. . niekomu to vychadza aj viac ako 17r, niekomu veru ani nahodou a ani nevie ako a kocikuje.. 😉
cudujem sa, ze ti mama odporucila nieco tak riskantne z pohladu nechceneho tehotenstva ako je prerusovana suloz, ci sex cez neplodne dni (fakt si v 17r dokonale poznas cyklus a zaroven ho mas presny ako hodinky?) ..
silne odporucam prehodnotit sposob ochrany, aby si nakoniec neskoncila ako mladucka mama.. hormony nie, skor prezervativ.
@barborizzy môže ti zmeniť postavu akurát tak to keď si nedáte pozor a otehotnies alebo keď začneš brat HAK
@beronsche Aj ten môže prasknúť :D.
Za mňa sú bohužiaľ naspoľahlivejšie hormóny.

@sim_mi o škole sa tiež zaujímam lebo som kaderníčka tak musím sa učiť 😄😋 a to je normalnee že má napadá všeličo a ja za to nemôžem že teba nie 😂