icon

Mám 16 rokov a s priateľom rozmýšľame nad prvým sexom

barborizzy
8. mar 2021

Dobrý deň mám 16 rokov za 5 mesiacov budem mať 17 chceme to s priateľov už skúsiť len bojím sa aby na mňa to nebolo vidno na postavu čo si myslíte ? Máte s tým skúsenosť

Strana
z4
alison11
23. máj 2021

@barborizzy Tak super čo týka vášho vzťahu a tej straty mi je to ľúto,že ste sa potrápili.
Hak nie sú ok,ja som ich brať nechcela,mama mi dala navýber buď budem brať alebo sa musím z priateľom rozísť :-/. Od svadby som nemusela hak brať vôbec, používali sme kondóm občas. Keďže ja mám od 11tich nepravidelnú ms stále a na udržanie tehtoenstva som musela tiež hormony brať tak mám výhodu,že sa chrániť nemusím,mne totiž odídišli medzi synmi 3 drobci a po druhom synovi ďalšie.Odkedy chodím na na trojsmenu sotvaniečo máme.

roobett
Odpoveď bola odstránená
macilaci
28. dec 2021

🤦. Ešte že našich čias sme mali Bravo😉

veronid
29. dec 2021
gigie24
15. jan 2022

@dskjhfdlkdjhl Tak naco reagujete, ked nemate zaujem normalne odpovedat? Kazdy sme iny a mame ine vedomosti, skusenosti a mentalne nastavenie a nemyslim, ze cielom MK je ponizovat ludi…

jana_eyre_2
15. jan 2022

Postavu ti zmeni jedine tehotenstvo, takže používajte riadnu ochranu, nič na tebe nebude vidno, kamarátky si vymýšľajú..

dskjhfdlkdjhl
15. jan 2022

@gigie24 A ty naco reagujes na moj prispevok? Ci sa potrebujes odventilovat?

mandarinka555
15. jan 2022

@barborizzy A takýto genetický materiál sa posúva ďalej.... Je fakt, že medúza prežila bez mozgu 650 miliónov rokov, dáva niektorým ľuďom veľkú nádej😝

barborizzy
autor
16. jan 2022

Ľudia prosím vás nekomentuje to čo je už staré ,nemala som ešte skúsenosti 😀 ja viem že som sa pýtala hlúpo ale človek sa mení je vyspelejší A skúsenejší. Som už múdrejšia aj skúsenejšia teraz by som už ani nepomyslela na také kokotini 😄aja sa s toho smejem ale každý je hlúpy v puberte určite som nebola jediná kto myslel na také hlúposti ďakujem za pochopenie .

Strana
z4