icon

Mám 17 a som stále panna

9. apr 2022

Stále som panna a mám 17, cítim sa trápne, nikdy som nikoho nemala a pochybujem, že v blízkej dobe budem mať. Cítim sa potom menejcenne medzi ostatnými, čo mám podľa vás robiť? Vyspať sa z hocikým? Ja už neviem, som zúfalá.

mariaveronikag
9. apr 2022

@yoxinka 👍

lenkakravcova
9. apr 2022

@mimi3008 Áno, je taká doba.. "V 18tke si ešte nemal sex? To čo si pribrzdený?" A podobné pripomienky.. Medzi chlapcami sa to rieši ešte viac, častokrát to prechádza až do šikany (rečami typu "lebo on nič nevie, ešte mu mlieko tečie po brade, nič si neskúsil"). Je to smutné.

tetapetra
9. apr 2022

@lenkakravcova @mimi3008 nezvaľovala by som to na dnešnú dobu. Vždy to tak bolo. Pred 10r,20r,30r a aj predtým. Poznám baby, ktoré mali sex ako 13r a aj 24r a toho si aj zobrali. Keď čítam takéto "reči" to je ako keď starí ľudia vravia, my sme takí neboli. Ej či nie! Chlap oprel babu o strom a bolo (to mám od kolegu 😉)

0silvia0
9. apr 2022

@tetapetra jasne, ze vzdy boli experti, ktori sexovali velmi skoro a urcite skupiny riesili kto je panna a kto nie je panna/panic. Tak ako aj teraz.
Ja som bola v tomto pozadu, ale iste typy dievcat (povedzme predcasne vyvinute) na strednej v nasej triede toto tiez preberali a riesili. A to som rocnik 1974.

anyka2110
9. apr 2022

Panenstvo je dar...nie je umenie vyspat sa s hocikym, umenie je pockat na toho praveho ;)

lenkakravcova
9. apr 2022

@tetapetra Ako ja nie som tak stará, žeby som vedela posudzovať co bolo v minulosti a čo nie. Len píšem čo poznám od rovnako vekovo starých na Slovensku. 😀 Neporovnávam to s niečím z pred 40 alebo 60r. (žeby som to hodnotila, že vtedy to bolo lepšie - to by sme museli zájsť extra extra vaic do minulosti /aj keď tam sa asi skôr riešilo "máš 17 a stále nie si vydatá?" / 😂).

patus_2
9. apr 2022

Milá autorka, niesom oveľa staršia od teba, ale v 17-tich bolo u nás úplne normálne byť pannou. Ty to píšeš akoby si mala už 50 a všetci muži na planéte vymreli. Pred kým sa cítiš menejcenná? Ver mi, že každy normálny chlap ocení, že dievča už v 17 nemá skúsenosti. Len prosím ťa, nespí s nikým len tak zo zúfalstva. Čo ak by si zostala tehotná? Až vtedy by prišlo práve zúfalstvo...

sickynickyobsadene
9. apr 2022

Iba 17!!!!! Ja som mala 18 a pól!! A čo som trápna??👎🤔🙈

monkasponka
9. apr 2022

Naozaj maš čas, aj zopaŗ rokov. Ak pride reč na to kto je , nie je panna, kľudne povedz že sa ešte nenašiel taky skvely chlap ktory by si ta zaslužil a nemaš chuť mat sex s prvym kto pride 😃😃😃, vytreš zrak 😋

lucia147852
9. apr 2022

Ja som mala 24 a necítila som sa trápne ani menej cenne. Bolo to moje rozhodnutie nerobiť matrac hocikomu, len aby som bola in. Môj prvý je môj manžel a som spokojna. Ty popracuj hlavne na svojej sebaucte.

ivangeline
9. apr 2022

wtf? som bola omnoho dlhsie xD

tetapetra
9. apr 2022

@lenkakravcova tak potom prečo píšeš,že taká je doba? Vzdy to bolo. Vždy sa riešil sex a panenstvo. Aj keď som ja mala 17 aj keď moja mama mala 17 aj keď dnešné baby majú 17r. Inak ja som nepísala,že bolo lepšie alebo horšie. Hlavne nepíšem,že aká je dnešná mládež strašná a ja som taká nebola, pretože si myslím,že všetky decká sú v tomto veku rovnaké. Sú exoti, sú utiahnuti, sú hajzli, sú miláčikovia.

igiana
9. apr 2022

Keď raz stretneš svojho manžela, budeš šťastná a on tiež, že si na neho počkala a dáš mu ten najkrajší dar. Nevšímaj si stádo, čo sa nezmyselne ženie niekam. Hnusila by si sa sama sebe, keby si niečo také urobila.

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
brembo
Autor odpoveď zmazal
petulela
9. apr 2022

Ja tomu rozumiem, tiež som zažívala to isté..ale jediná vec ktorú, by som vrátila späť bolo presne toto, že som to tiež riešila, ako jediná v kolektíve som nemala nikoho a ostatné kamošky (16-rocne) už mali "po tom" tak som sa nebránila keď to potom prišlo s človekom ku ktorému som nič necítila, chyba..preto sa nikde neponahlaj, ono to príde, hlavne so správnym človekom

trojnasobnamama
9. apr 2022

V 17tich sa trapiť,ze si panna?To neeeee

anonymnemenoo
9. apr 2022

Počúvaš sa že vyspať s hocikým xdd. No a čo že si ešte s nikým nespala. Pokiaľ nemáš takých 30 je to v pohode. Takéto zbytočnosti riešiť ach. To že si nemala chalana to je je už trošku iné ale určite sa niekto nájde len na to netlač.

siera_springs
9. apr 2022

Moja kamoska (vtedy 22 rocna) riesila uz dlhsie presne tento isty problem lebo jej kamosky zo strednej uz vsetky mali priatelov aj TO za sebou. Uplne ma sokovala (sme obe veriace) ked mi oznamila ze sa v bulharsku na erazmus programe vyspala s jednym chalanom. Myslis ze ju to urobilo stastnou? Vobec, este dlho sme riesili ako ju zranil ked uz potom o nu ani nezakopol.. lutovala to velmi, nic jej to nedalo, nebolo to z lasky. Ja som si pockala na svojho manzela, mala som 24 a je to s nim stale nadherne❤️

damian88
10. apr 2022

Pre Boha sa okamžite spamätaj. Si zúfalá z toho že ti ešte žiaden chlap neroztiahol nohy ? Cítiš sa menej cenná lebo si v sebe ešte nemala penis? To kedy si chcela začať sexovať v 13tich? Aby si v 17ke už mohla byť pyšná a sebavedomá "žena" ktorá v sebe mala toľko a toľko penisov? Ty kokos je mi zle 😀😀 a z vety to sa mám vyspať s hocikým 😀 dievča sa spamätaj to čo si mala za výchovu doma. Ja poznám 20 ročné baby a väčšina z nich sú rómky áno rómky (a pohorsite sa jak chcete) a stále ešte nemali sex lebo čakajú na lásku vážia si svojej "čistoty" "nevinnosti" a ty sa kvôli tomu cítiš byt menej cenná 😀 to cenost ženy sa určuje podľa toho s koľkými mužmi sa vyspala? Bože ak raz budem mať dcéru nedovoľ mi spraviť chybu aby si myslela takéto hlúposti 😀👍🤦‍♂️

lenkakravcova
10. apr 2022

@tetapetra Rozdiel medzi vtedy a teraz bolo asi len to, že v minulosti si z toho robili srandy, ale väčšina to odskúšané nemala. Alebo keď malo, tak už dávno po svadbe. Dnes je to určite iné od minulosti v tom, že sa okrem sexu nepraktizuje i zodpovednosť (štatistický v tejto dobe je najviac slobodných matiek).

tetapetra
10. apr 2022

@lenkakravcova tak to si fakt naivná. V mojom okolí mali baby sex ako 13r,14r. Tak ako aj 22r. A to sa bavíme 30r dozadu 🙄(až teraz vidím aká som stará)Moja teta bola slobodná matka v roku 1956😀, žiadna romka. Bohužiaľ zaľúbila sa a stalo sa. Milujem keď mladé žaby rozprávajú ako staré ženy, ktoré už toho zažili 😂. Moja mama ma 62a také hlúposti nikdy z úst nevypustila. Ale zato svagrinina mama ma 52r a funguje podobne ako ty. Moralizuje, poúča,ale nevidí čo má doma

lenkakravcova
10. apr 2022

@tetapetra ale ja nehovorím o dobe teraz verzus doba pred 50-90 rokov, ale doba teraz verzus doba spred 500 rokov. 🙂 Nechápeš o com píšeš, ale za každú cenu sa pokúšaš ma uraziť. Máš pocit menejcennosti alebo prečo prechádzaš do osobných útokov?

tetapetra
10. apr 2022

@lenkakravcova už na začiatku si napísala, taká je doba. Nie doba je stále rovnaká. Aj decká sú rovnaké. Nie sú horšie,nie sú lepšie. Z mojich úst nikdy nevyšla veta, my sme takí neboli. Keď sa v januári stalo,to čo sa stalo v Miloslavove a všetci kričali,ako je to možné.... Spomenula som si,že viem o takých situáciách aj horších,aj mne sa stala. Jediný rozdiel bol v tom,že neboli mobily,vlastne boli ale obrovské tehly . Preto má neskutočne vytacaju presne také vety a mudrovanie ako si napísala ty. Nežili sme pred 500r ale vieme posúdiť dobu, ktorú sme zažili my alebo naši známi. Osobne,by som pred 500r žiť nechcela. Bez názoru, bez pocitu,že som žena, bytosť.

lujza123
10. apr 2022

Ja som mala podobne pocity, mala som 16 a pocit ze mi uz asi ušiel vlak. Ze všetky baby to už majú za sebou a ja som pomaly stará dievka.
Tak som sa vyspala s prvým ako tak použiteľným chalanom. Za jedno to bolo pomerne otrasné, on panic ja panna, vôbec nič sa tým nezmenilo (nie nestupla som na hodnote, necítila som sa potom o nič lepšie ci dospelejsie) a ešte som mu chudákovi zlomila srdce lebo on sa zamiloval a mne šlo len o jedno.
Po pravde mňa sex začal baviť až okolo 19 tích a prvy orgazmus prišiel až po 20 tke. Myslím si ze sexualita dozrieva neskôr, že ma síce človek dospelé telo ale ešte to tak nieje.

Neponáhľaj sa, príležitosti bude veľa tak si vyber takú kedy si to naozaj užiješ, s človekom ktorý bude stáť za to.

shelby88
10. apr 2022

@anabel2341 ach hrozne už keď si 30 ročný starý chren začne s 13 ročným deckom. Desí má tá predstava

vone
5. okt 2023

Ja naozaj silno nechápem prečo dnešné baby sa trápia tým že majú 17 alebo 15 dokonca a sú panny :D nvm ja na strednej som bola dosť za peknú babu a necítila som sa menejcenne za to že celá moja trieda bola už vypichana :D keď to takto otvorene poviem, aspoň som sa cítila menej otrepane a nie ako všetky, no významnejšie, nvm nemala som potrebu alebo necítila som povinnosť sa vypichat alebo mať sex v skorom veku :D

shelby88
5. okt 2023

@vone úplne súhlasím. O nič neprichádzajú a ja vždy vravím na všetko takéto je čas.

vroni
5. okt 2023

Tu je to hotový zlet svätíc. Každá až po svadbe a hneď s tým jediným pravým a keď nie, tak strašne ľutuje.... Ja som síce "už" mala 18, ale neľutujem vôbec nič, boli sme spolu ešte 6 rokov, potom už boli naše predstavy o živote tak rozdielne, ze ich nezcelil ani skvelý sex. Stáva sa. Neľutujem, nehanbím sa a ani si nemyslím, ze som mohla pockat. Prišlo to vtedy, keď som sa cítila pripravená a bola presvedčená, ze on je ten pravý. To je podľa mňa základ. Fuk, koľko má dievča rokov (teda ak nemá pod 15, to je ešte decko, ktoré netuší, ci je pripravené a kto je ten pravý). Cieľ nebyť panna za každú cenu je zlý. Stavať svoju cenu na panenstve je tiež mimo. Takže za mňa nesilit to a počkať si na toho praveho. Netreba do svadby. Stačí do času, kým si bude istá, ze to tak chce.

adka176
5. okt 2023

Preboha...ja som mala 24 ...to koľko rokov som sa mala akože cítiť menejcenná či čo? Vieš čo, práve naopak môj prvý a terajší manžel bol hrdý na mňa a ja na neho, že sme si počkali na seba do 24 rokov a vôbec som sa necítila trápne keď som mu povedala, že som nikoho ešte nemala...asi skôr trápne by mi bolo povedať mu, že som v 17 -18 - 20 rokoch vyskúšala päť, desať alebo koľko penisov....ako prepáč....to ti je fakt trápne?