icon

Mám 17 a som stále panna

9. apr 2022

Stále som panna a mám 17, cítim sa trápne, nikdy som nikoho nemala a pochybujem, že v blízkej dobe budem mať. Cítim sa potom menejcenne medzi ostatnými, čo mám podľa vás robiť? Vyspať sa z hocikým? Ja už neviem, som zúfalá.

Strana
z3
vone
Autor odpoveď zmazal
zuzubb007
6. okt 2023

Uplne je to normalne v tamom veku byt panna, skor je v 15 tich mat skusenosti hanba

shelby88
6. okt 2023

@adka176 ja 25 a neľutujem 😇

stanulienkat
6. okt 2023

@tetapetra opisujes moje detstvo-tie roky. Teda neviem v akej osade si vyrastala, ale urcite ani u nas na sidlisku nešukali 13,14 rocne deti. Nevravim, ze take nemohlo byt. Ja osobne nikoho takeho nepoznam. Este na stredne skole v 16 tich sme boli vacsina triedy panny. V 17 sa to zacalo zvrhavat...🙃

tetapetra
6. okt 2023

@stanulienkat aká osada? Na to nepotrebuješ osadu 🤦🏻‍♀️. Ja som bola na SŠ, druhačka už rodila. V Tom istom čase rodila rodila ďalšia zo ZŠ nemala ani 15. Mala som kamošky, ktoré začali v prvom ročníku na SŠ, niektoré nemali ani 15r. U nás sa tradovalo k maturite žiadna panna. Ostali asi 3. 🙄

loliki
6. okt 2023

A prečo by si nemala byť panna? Veď to nie je choroba, ktorej sa treba zbaviť. Keď budeš mať vážnu známosť a budeš sa chcieť vydávať, vtedy to budeš riešiť. Tak tu nestresuj. A vôbec, koho čo do toho? Máš to napísané na čele, či čo? Vidí to niekto? Rieši to ešte niekto okrem teba? Veď to nie je ako akné na nose, čoho sa chceš zbaviť. Buď hrdá na seba.

Strana
z3