icon

Mám 17 rokov a mám pocit, že sa v triede s nikým poriadne nebavím. Ako byť obľúbená?

12. jan 2022

Ahojte, mám 17 a som druhacka na SŠ, no mám pocit že sa v triede s nikým nebavím poriadne. Sedim od minulého roka s chalanom, ktorý je asi najväčší biflos v triede, lebo inde sme si nemali kde sadnúť. (S kým) akože som s tým OK, aj keď by som mala radšej nejakého svojho človeka, aké tak ma to aj výhody a zas zistila som, že dosť veci ktoré som si o ňom myslela som není pravda 🤣.
Ale aby som prešla k pointe, tak čo sa týka zvyšku bavím sa asi zo 4 babami, lenže ani ja sa medzi sebou nebavíme tak viac, že by sme išli vonku alebo niečo. S tou jednou som sa bavila dosť minulý rok - hlavne cez online vyucko dosť, aj sme boli pár krát vo a tak, ale teraz vlastne ani neviem prečo asi najmenej. Proste sme si len tak prestali písať tento rok a stretávať sa aj keď fakt neviem prečo, ale tak postupne, že som si to ani neuvedomila, a už mi prišlo divne, keď mi neučí napísala, zväčša len keď niečo chcela. Čo sa týka zvyšku tak mám ich akože celkom rada, ale neviem není to ako napríklad na čo som mala kamošku na ZŠ a keď som sa ich niekde aj snažila zavolať, napr. Cez leto sme mali ísť na výlet alebo tak, tak najprv napísali že by šli a potom sa neozvali, vždy som volala ja ale nevedeli sme sa dohodnúť na dátume, a dohodli sme sa, že si napríklad napíšeme, čakala som že či napíšu, lebo nechcela som stále len ja písať a nič. Maximálne teraz po školu spolu ideme do obchodu, kaviarne (to teraz nie), no neviem príde mi že ani v škole sa nejak nemáme o čom baviť niekedy a neviem nabavi má tam proste chodiť takto, som celkom extrovert si myslím a na ZŠ som sa vždy tešila na kamošku, po škole sme niekde išli, proste sme sa stále smiali a tak. Teraz to nemám a dosť mi to chýba. Chodím na celkom ťažkú školu a myslím si, že dosť pomôže,bobohužiaľ nemám.

Strana
z2
luckaaa_
31. máj 2022

@lujza123 toto je super odpoveď, súhlasím🙂 Ja by som sa chcela opýtať, lebo mám podobný problém v triede akosi neviem nadviazať kontakt a baviť sa viac s mojimi spolužiakmi. Som na gympli som druháčka, mám kamarátky z iných tried aj najlepšiu, ale je pre mňa ťažké nadviazať kontakt v triede. Je to divné, lebo som extrovert, síce nemám problém s ľuďmi ktorých mám v triede, sú v pohode mám ich rada, keď si potrebujeme pomôcť, tak si pomôžeme, ale chcela by som sa viac baviť s chalanmi a vedieť s nimi nadväzovať kontakt a mať aj chalanov kamarátov. Vedeli by ste mi poradiť? Bola by som veľmi rada.

Strana
z2