icon

Mám 17 rokov a rodičia ma nepustia na kúpalisko

27. jún 2021
Strana
z2
pribinak
27. jún 2021

A aký majú dôvod?

ella_price
27. jún 2021

Prečo?

autor
27. jún 2021

@pribinak neviem, asi, ze sa boja, ze sa nieco stane

zooeynka
27. jún 2021

Plavat vies?

ewka1980
27. jún 2021

uplne ich chápem... ale nemozu ťa držať stale doma ako v klietke

autor
27. jún 2021

@zooeynka ale áno, ale hlbokú vodu nemám rada

pribinak
27. jún 2021

Nevieš? Však sa ich opýtaj, veď komunikuj. Máš 17 a nie 4 roky

dskjhfdlkdjhl
27. jún 2021

Co znamena, ze hlboku vodu nemas rada? Nemas taku istotu v plavani? Lebo ak nevies naozaj dobre plavat, tak sa im nedivim.

autor
27. jún 2021

@dskjhfdlkdjhl tak plávať viem ale nie až tak super... Proste nemám rada hlbokú vodu ktorá má viac ako 170 hĺbku. Napríklad aj moja mama vie plávať a nechodí do hlbokej vody

tom_i
27. jún 2021

No toto prežíval môj manžel pri dcére. Tak sa skús s nimi dohodnúť nie kričať že zo začiatku pôjdeš na 4 hodiny, keď uvidia že ti môžu to posúvať. Veď už v 17 si zodpovedná a vieš do akého bazéna môžeš vliezť. Veď pubisi sú aj tak v hĺbke kde dosiahnu na dno a robia voloviny. Drž sa

tom_i
27. jún 2021

Že ti môžu dôverovať

trixi12
27. jún 2021

nečakaj nejakú extra radu, keď nenapíšeš žiadne detaily. My tu nie sme jasnovidci a nevieme, ako to u vás doma je, ťažko sa radí. Keby naríklad napíšeš, čo presne ti povedali, tak by sme ti vedeli poradiť lepšie.
Mňa napríklad rodičia tiež nechceli púšťať na kúpalisko, ale boli starší a sami nevedeli plávať. Mala som plavecký kurz, takže plávať som vedela, ale kým niekto pre mňa neprišiel, nehrozilo. Kľudne to mohla byť napr. kamarátka mladšia odo mňa, čo mi teda nedávalo žiaden zmysel. A to mi ešte pri odchode mama prízvukovala, že nemám ísť do veľkého bazéna, en do malého, kde nebolo ani po kolená vody a chodili sa tam čľapkať deti do 5 rokov.

tncka
27. jún 2021

Mas 17,nie 7. Pobal sa a oznam ze ides kamoske. Problem? Ved ani nemusia vediet. Ale davaj si pozor samozrejme. Predpokladam ze rozum uz nejaky mas a budes opatrna. Ked som mala 17 sme robili ine kraviny,myslis ze vsetko bolo odsuhlasene rodicmi?!🤣ved bud teeneger🤣🙈

reni666
27. jún 2021

obleč si plavky na to oblečenie a nikto o tom nebude doma vedieť, ja som tak chodila 👀😁🤷

autor
27. jún 2021

@tncka nevedela by som zatajovať, ja by som sa skôr či neskôr priznala mojej mame😂

beata_k
Odpoveď bola odstránená
prasiatko30
27. jún 2021

Ako preco sa boja? Ze sa utopis? Lebo tvoja partia kamaratov im nedodava vela dovery? Lebo kupalisko, na ktore mas je masifikovane, chodia tam nejake skupinky ludi, ktori vyvadzaju? - tam moze byt vela dovodov. Vsak ak nevies dobre plavat tak hadam mas dost rozumu na to aby si neprecenovqla svoje sily. Pohladaj si nejaky kurz plavania aby si sa zlepsila - i ked to je plan na dlhsiu dobu. Ak je to koli kumpanom a vcelku toho co sa deje na kupku tam uz je tazsie radit

ivangeline
27. jún 2021

Vsak nech idu s tebou. :D

tncka
27. jún 2021

Tak nemas vela moznosti v tom pripade🤣🙈

elizabet173
27. jún 2021

bola si vôbec niekedy s nimi na kúpalisku?

tenerifka
27. jún 2021

Len uprimny rozhovor s rodicmi, ved tam.nebudes sama,a slubis im, ze nepojdes do hlbokej vody. Nepripada mi to normalne, ked mas 17 rokov, iba ak by si naozaj nevedela plavat.
Moja dcera chodila 2 roky na surf, mala 14 a 15 rokov, a to bol iny strach( bola som obcas pozriet), samozrejme trenovala s instruktorom, ale na zapadnej strane ostrova, kde su obrovske vlny, spodne prudy, male plaze a medzi nimi skaly....instruktor styrom ziackam kazal na surfoch preplavat z jednej plaze na druhu tak, ze pojdu hlbsie do oceana a oboplavaju skaly, a stretnu sa na tej dalsej....no nebolo.mi vsetko jedno, ale doverovala som jej a nechcela som svoj strach prenasat na ñu.
Rodicia ti musia doverovat, za rok si plnoleta

nafka0483
27. jún 2021

@tncka
@reni666
Aj vlastnej dcere by ste poradili klamat a robit veci poza chrbat?

Autorka: Ja sama som sa bala chodit s kamaratmi sama na kupalisko, pretoze sa nerada ponaram a najistejsie sa citim vo vode, kde dosiahnem na dno. Plavat viem, ale nie som ziadny super plavec.
A vedela som, ze vsetci kamarati aj kamaratky tomu nerozumeju, v bazene sa schvalne navzjaom "topia" a robia somariny a nechapu, ze ked na mna skocia zozadu a ponoria ma, tak ja sa vazne mozem utopit.

Chapem teda rodicov, ze sa mozu obavat vela veci. Ale nepises nic o tom preco ta nepustia, ci si sa pytala, ake maju dovody, coho sa boja. Tiez nepises nic o kupalisku, ake su tam bazeny, ci by si sa tam citila bezpecne, ani o tom s kym by si isla - ci s kamaratkou, ci s vacsou partiou a ci su to ludia, ktorym mozno doverovat, ci vyvadzaju...

anita1978
Odpoveď bola odstránená
reni666
27. jún 2021

@nafka0483 ide len o kúpalisko..

dskjhfdlkdjhl
27. jún 2021

@reni666 ja myslim, ze ide o princip.

1mata
27. jún 2021

Dobre to dieta 👍

tncka
27. jún 2021

@nafka0483 v 17tich by ju to napadlo aj samu🤣🙈 A okrem toho plava ako ryba od 3rokov takze ju kludne pustim samu a viem ze sa jej nic nestane

jaga18
27. jún 2021

Samej sa mi ťažko púšťalo dcéru na kúpalisko. Ja mam traumu z vody, ako malá som sa topila na kúpalisku medzi davom ľudí, nikto si ma nevšimol, len potom, to si už nepamätám, má niekto vytiahol a volal pomoc. Ale nechcem, aby kvôli tomu trpeli aj moje deti. Stačí, že si to od trpím ja, kým je preč pri vode. Ani pri mori ju nepustím z očí a tatko musí všade s ňou, keď sú vo vode. Chápem tvojich rodičov až príliš dobre. Skus sa s nimi porozprávať a dat dohodu o tom, ako sa budeš hlásiť, že je všetko OK, s kým pôjdeš, aby niekto zodpovedný s tebou bol - to môže byť kľudne aj kamarátka, ved vek už na to máte. Ja som dcéru takto prvý krát pustila, keď mala 15.

ninusa221
27. jún 2021

Mna mama v 17 chich nechcela pustit na chatu 😂 ale kúpalisko ? Som chodila s kamoškami hadam od 11😃

autor
27. jún 2021

@nafka0483 presne ako by si opísala mňa. Plávať viem ale nie som super plavec a tiež idem len do vody ktorej dociahnem na dno. A to je v pohode nebojím sa ani nic. Inak vzdy som vravela,ze ale nie... Ze radsej by som nesla s kamosmi lebo co ked im drbne a budú sa sácať do vody a skákať a neviem čo ešte. Ale teraz ked tak nad tym rozmyslam aj by som šla s niekym lebo pochybujem ze rodicom by sa chcelo ist na kupalisko a oni ani moc nechodia takze tak. Kebyze idem s niekym, tak to aj tak len s kamaratkou alebo by sme zavolali ešte niekoho ale určite by sme boli max. 5 ľudí. Ani nie....

Strana
z2