Mám 18 rokov a bojím sa, že ostanem sama

25. máj 2022

ahojte, mam 18 rokov a mam strach z toho,že v živote ostanem sama a nikdy si nenájdem lásku. Viem,že je to strašne zbytočné riešiť to v 18tich keď mám jak sa vraví celý život pred sebou. Lenže môj problém je aj ten,že mne sa nikto nepáči. Naozaj nikto vo mne nič ne vzbudzuje. A cítim sa za to strašne blbo. Naposledy som mala rada jedného chlapca keď som mala 13 rokov a to bolo všetko. Proste bojím sa,že je somnou niečo zlé. Neviem, čo je somnou :( lezba nie som lebo nikdy ma žiadna žena sexuálne nepriťahovala ani som nechcela so žiadnou babou chodiť. A necitim sa zas ani ako asexual lebo viem,že ak by som nasla tu správnu osobu, toho správneho človeka ktorého by som ľúbila tak by som s nim vedela mat sexuálny vzťah. Cítím sa proste divná... akoby na tomto svete nebol nikto koho by som chcela a zároveň mám v sebe nejaký divný blok :(

diamond007
25. máj 2022

Ten pravý sa objaví v pravú chvíľu 🙂 a možno to bude na celý život.. nezufaj 🙂

ivangeline
25. máj 2022

To je puberta. Prejde. ;) Maj nadej.

bolarazjedna
25. máj 2022

oh dievča, neboj sa, tvoje pocity sú úplne normálne. Nie každý je taký typ, že sa dá dokopy s hocikým. Ešte neprišiel ten chlap, ktorý by ťa oslovil, ale príde, neboj sa. Ja som bola zaľúbená prvýkrát, keď som mala 23... dovtedy tiež ma veľmi nikto neoslovil, ani sexuálne nepriťahoval. A vlastne aj potom to bolo tak, že dlhšie som musela čakať, kým ma niekto oslovil....napr. po prvom vzťahu o 2 roky neskôr som spoznala niekoho, kto stál za to.
Aj ja som z toho mala podobné pocity neistoty, ako ty, ale spätne žiadna nevýhoda to nebola. Vydala som sa z lásky, ako 29 ročná, môj manžel je môj 3. vzťah, som šťastná.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
54tinka54
25. máj 2022

asi si len zatiaľ nespoznala toho správneho pre teba 🙂 neboj, nič zle s tebou nie je

vikes
25. máj 2022

Jedno si zapamätaj, v živote musíš byť šťastná sama so sebou, nie čakať na niekoho, kto ťa urobí šťastnou. Maj rada samu seba, užívaj si život a ostatné príde v správny čas.

elizabet173
25. máj 2022

prepáč, ale vieš, ako sa na tvojom príspevku musia baviť ženy po 40 s dvomi, tromi deťmi, ktoré hľadajú partnera? Také myšlienky možno prepadli väčšinu z nás. Zúfalá snaha niekoho mať z teba vyžaruje a navyše hrozí, že zoberieš prvého, ktorý príde a budeš sa zo strachu zo samoty snažiť rýchlo s ním založiť rodinu a potom budeš nešťastná. Keď je žena spokojná so svojím životom napriek tomu, že je sama, priťahuje mužov oveľa viac. Neboj sa, ten pravý raz príde.

marianarem
25. máj 2022

Ked citis v sebe blok, tak skus porozmyslat, odkial mohol prist Aky mas vztah s mamou, otcom? Aky maiu vztah oni navzajom? Ako skoncil ten vztah v 13tich, bolo to bolestive? Ked clovek nikoho nema, tak je dost priestoru venovat sa sam sebe, svojmu prezivaniu a pripadne skusit poriesit to, co nefunguje. Mozno by nebolo zle sa momentalne venovat tomu, ked sa zmeni vnutro, zmenia sa aj vztahy s ludmi, objavia sa novi ludia a mozno aj sanca na novy vztah.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kitycat
25. máj 2022

Nebud taka zufala lebo hrozi, ze by si sa mohla omylom zavesit na niekoho, kto by ta len vyuzival a tahal dole.. Zeny, ale aj muzi, sa castokrat zo strachu zo samoty upnu na niekoho kto im nic okrem tej "spolocnosti" nedava, ale radsej budu udrziavat "vztah" nez hladat stastie inde.. Najma ak po poblazneni vytriezveju..

dzulli1980
25. máj 2022

V 18-tich som mala fakt iné "problémy" ... užívaj si život, máš toľko času stretnúť niekoho, s kým Ti bude fajn ... a možno Ti bude dobre, keď zostaneš single ... si strašne mladučká, máš toľko možností, neupínaj sa na myšlienku, že zostaneš sama.

lilyianka
25. máj 2022

Ani sa nečudujem a pravdupovediac nezávidím ti. Keď vidím dnešných mladých chlapcov .. no nie je moc z čoho vyberať. Cest výnimkám

mikadooo
25. máj 2022

V 18 som bola na 100% presvedčená, že budem stará dievka, kúpim si garsónku, kocúra a klavír, na ktorý sa budem učiť hrať. Teraz mám 40, tri deti, muža, klasický byt pre rodinu. Žiadnu garsónku, kocúra ani klavír som nikdy nemala. Prišlo to v 23-jke. Chápem ťa, bola som si vtedy na 100% istá.

loliki
25. máj 2022

Daj si magnézium a nikdy nemaj väčšie problémy. Túto tému si vytlač a odlož do svojej tajnej skrýše, ktorú otvoríš o 5 rokov, keď skončíš VŠ. 🙂

autor
25. máj 2022

@mikadooo haha presne :D

lintu
26. máj 2022

Každý máme blbé obdobia. Neboj, to prejde. Skús presmerovať svoju pozornosť na niečo iné. Čím viac budeš rozmýšľať nad svojou divnosťou, tým väčším problémom sa ti to bude zdať.

matogato16661
27. máj 2022

Ja som tiez sam bo som iny a to vela ludom vadi az tak ze my nadavaju ak chces napis my rad budem mat aspon kamaratku