Mám ísť na stužkovú, keď nevychádzam so spolužiakmi?
Viem, že rozhodnutie je na mne a nikto iný sa za mna nerozhodne, ale tak chcela by som vedieť Váš názor. So svojou triedou nevychádzam. Nie žeby som mala niečo proti ním, ale skratka nesadli mi. Ja som elegantná, ony športové, radi ohovárajú atď. Proste som iná ako ony, ale celkovo nemám nič osobne proti ním, len ja nesedim im a ony mne. Ani v priateľoch na nikde nemáme. Necítim sa dobre v ich prítomnosti. A tak rozmýšľam ist alebo neist na stuzkovu? Chcela by som mať zážitok, ale na druhej strane rozmýšľam, že čo tam budem robiť? Cely večer len budem sedieť a určite nebudem s nimi tancovať aj keď sme v kruhu postavia sa tak aby mi dali vycítiť, že nepatrím k ich a dokonca mi aj povedali, že som úplne iný typ a nepatrím do ich triedy. Viem, že sa musím rozhodnúť ja. Ale rozmýšľam či radšej za tých 700€ ísť radšej niekde k moru ako byť na stužkovej. Chlapci tam budú mať frajerky takže zbytočná reč o chlapcoch. Ďakujem krásne …
Neviem neviem, či v tejto situácii by to pre teba bol zážitok. Keď s nimi nevychádzaš, nebudeš sa tam cítiť dobre. Za tie peniaze radšej choď niekam na dovolenku, to bude zážitok. Alebo sa zapíš na nejaký krúžok.
Na stuzkovej sa zabavis aj s rodicmi.vecer prejde rychlo a ked budes starsia bude ti luto ze si neisla.my sme tiez neboli extra kamosi so spoluziakmi ale isla som na stuzkovu zabavili sme sa tancovili v kruhu vsetci aj s ucitelmi ale na dozvuky uz potom nie a vobec nebanujem.
So mnou to bolo napodobne hoc kamosi boli ale nebolo ma na taku udalost hoc mi tlkli do hlavy ze to je spomienka na cely zivot ze potom budem lutovat ...a nelutujem ani po xy rokoch lebo skratka neda sa lutovat nieco kde niesi ....skladali sme sa, ja som zaplatila ale nesla som, isla som radsej na vylet poflakat sa do nejakeho mesta v zahranici :D
Mám len 1 rodiča a priateľa nemám, tak asi to bude zbytočne ísť
Ja by som sa v takomto prípade dohodla s rodičmi tak, že pôjdete na oficiálnu časť. Nájdi v rodine k sebe chlapca, ktorý je inteligentný, pekný a choď. Šaty si zober z požičovne, choď ku kaderníčke, daj sa nalíčiť. Ak nemáš problém finančný, užila by som si to, nech závidia. Budeš tam mať predsa oporu v rodičoch a v pozvanom chlapcovi. Ak by sa niečo stalo nečakané, po oficiálnej časti povedz, že si mala teplotu, necítiš sa dobre a odídete skôr. Stužková je len raz v živote a prečo by ti ju mal kolektív kaziť? Zájdi spokojne k vizážistke, aby si vyzerala decentne, nech zosúladite šaty, účes. Nech nie si výstredná, ale upravená pekne dievčensky. Aj na table nech pekne vyzeráš. Bude to pamiatka pre teba na celý život. Nech z teba žiari milé, jemné a inteligentné dievča.
Mňa by to celkom zaujímalo,čo viaceré píšete,že ísť na oficiálnu časť. V praxi to znamená čo? Že za oficiálnu časť sa neplatí alebo ako? Neviem si to predstaviť,fakt ma to zaujíma 🤔 lebo tam vlastne bude....neviem,či to je zase úplne fér tam byť akože zadarmo a potom odísť? Pričom ostatní sa skladajú na tie kvety,blbosti okolo tej oficiálnej časti a ona by nedala nič? No neviem.....buď idem alebo nejdem vobec
Máš super prístup rodiča. Ja som na stužkovej bola, ale neberiem to ako nejaký super zážitok, ktorý by mi chýbal keby som nebola. A to som mala pár kamarátok, s ktorými som si rozumela. Asi som taký tip, že si na také nepotrpím..
Ja som tiez ktovie ako nevychadzala so spoluziakmi na SS, vlastne som tam nemala jedinu normalnu kamaratku, tiez som mohla neist, ale nelutujem, ze som nakoniec isla. Je to party, budete v peknych satach, slavnostna vecera... Ja som sa na stuzkovej dobre zabavila nakoniec s ludmi, ktorych som dovtedy moc nemusela. A po rokoch sme sa vsetci zmenili a teraz sa tesim na kazdu stretavku. Ono nikdy nevies, co ti to prinesie, ale je to na tebe ako sa rozhodnes ;).
Nemusíš ísť, ani ja som nebola.

Ja som na moju stužkovú nechcela ísť išla som kvôli rodičom lebo otec bol na mňa hrdý a chcel ma tam vidieť. Mala som tam frajera tak som bola s nimi a ostatných som v rámci možností ignorovala. Nezapajala som sa ani do spoločného programu ani do natáčania videa pred stuzkovou lebo proste by to bola pretvarka. Nemali ma radi mala som 1ky učila som sa oni to flakali. V konečnom dôsledku neľutujem ale ozaj som išla hlavne kvôli rodičom
Ale v r 2006 stala stužková asi 7000sk skladali sme sa na nu 4 roky tak potom sa veľa uz nedoplacalo