icon

Mám podozrenie, že moja 17-ročná dcéra má chlapca

sssamuela
13. dec 2022

Mám 17ročnú dcéru, ktorá cez víkendy chodí domov veľmi neskoro v noci (3 až 4 hodiny ráno). Mám tušenie, že má niečo s chlapcom, lebo mi kolegyňa spomínala, že ju videla nastupovať do auta a snažila sa ich dobehnúť, ale nestihla pozrieť kto sedel za volantom... A ešte k tomu moja dcéra oslovila brata iným mužským menom. Na facebooku žiadneho takého muža nesleduje...Mám sa o ňu báť? Muži sú nepredvídateľní. Poraďte mi ako to mám riešiť. Ona mi nepovie nič, iba sa urazí a buchne dverami že nikoho nemá :(

Strana
z3
januska12323
13. dec 2022

A kde je problém? Myslíš, že si ju zle vychovala? Lebo už s tým veľa nespravíš.

viestta
13. dec 2022

Asi najlepsie rozhovorom. Ci ako by si to chcela riesit? To, ze trieska dverami, to je dosledok toho, ze kedysi davno stratila k tebe doveru, na dovere treba pracovat cely zivot, teraz mozes len opatrne. Na zaver sa porozpravat o ochrane pred nezelanym tehotenstvom. Ma sedemnast, bolo by divne ak by nemala priatela.

sssamuela
autor
13. dec 2022

@januska12323 vo výchove problém nie je. Dcéra sa dobre učí, doma pomáha. Ja v jej veku som sa tak neflákala, rozumiem že je iná doba ale bojím sa o ňu.

tyrkysova_kobyla
13. dec 2022

@sssamuela ak nie si troll a aj pri vychove si taka stihacka, ani sa necudujem, ze ti nic nepovie

solange7
13. dec 2022

@sssamuela kolegyna aka štbáčka. Snazit sa dobehnut auto aby sa pozrela na frajera dcery svojej kolegyne, to je dost divne. 😀
A koho ma mat 17 rocna dcera? Babiky a moncicaka? Chudera dievca, z tvojho popisu vyzera, ze zije v nezdravo kontrolujucom rodinnom prostredi.

alantroj
13. dec 2022

mna soklo ze ju kolegyna nahanala. to naco? ved je skoro dospela. ja som v 17 chodila az rano a frajera som nemala. proste sme s babami chodili tancovat. ale rodicia ma nikdy nekontrolovali. verili mi.

jjanulienka
13. dec 2022

A je ti nejaký problém mat frajera? Veď je skoro dospela. Ja som s mojim od 16tich😅

sssamuela
autor
13. dec 2022

@solange7 dobre, bude lepšie keď poviem kolegyní nech sa do toho nestará?

solange7
13. dec 2022

@tyrkysova_kobyla asi je. Novy profil a hned vymyslena tema z chorej hlavicky. Tieto temy vzdy vnimam ako urazku realnych obeti podobnych situacii.

deti95060810
13. dec 2022

tak moja má v jan 17 r, ale aby chodila domov o 2 v noci? to sa ešte nestalo...max. o 18 hod. doma... v lete samozrejme dlhšie...

solange7
13. dec 2022

@sssamuela bude lepsie, ked si pojdes utret prach v detskej izbe.

deti95060810
13. dec 2022

@sssamuela kolegyni by som nehovorila nič... však ona ťa len upozornila - nič viac.

anjelicek26
13. dec 2022

Prichod o 3-4tej rano by ma stval u tak mladeho dievcata viac ako to, ze ma frajera... bala by som sa v noci o nu...

sssamuela
autor
13. dec 2022

@solange7 Chcela som sa poradiť s ostatnými mamičkami ktoré majú rovnaký problém, tak som si založila účet sem. Tak sa zdržte neprajných komentárov. ďakujem

viestta
13. dec 2022

@sssamuela ty neries kolegynu, ty ries to, ze dcera k tebe nema doveru. Skus zistit kde si to poondela. Iniciativna kolegyna je vas najmensi problem.

solange7
13. dec 2022

@sssamuela neprajnych komentarov? Tebe sa to teda riadne miesi vsetko v hlavke.

simsalabim
13. dec 2022

@sssamuela mam 17r dceru a neviem si predstavit, ze by som nevedela kde je, s kym je a kedy sa vrati. Deti - aj tie dospele - mi to hovoria, podla mna je to v rodine normalne 🤷‍♀️ A musim povedat, ze takto v noci sa vracaju domov vynimocne a aj to len ti dospeli. Ak treba, vedia, ze mozu zavolat a prideme po nich, alebo sa maju vratit taxikom, nemam rada, aby chodili po nociach sami.

natalala
13. dec 2022

@sssamuela vo vychove asi je problem resp. vo vasom vztahu, kedze neciti potrebu sa ti zdoverit 🤷🏼‍♀️

22patricia22
13. dec 2022

Ako no má 17 tak je si myslím, že normálne ak by niekoho mala. Zas ako robíš z toho podľa mňa zbytočnú paniku a ba by som povedala, že to vidíš ako problém... Dokedy by mala podľa teba s chlapcami čakať?

viestta
13. dec 2022

@natalala presne, kebyze mali korektny vztah, tak by nemusela mat podozrenie, dcera by jej to povedala. Keby mali dobry vztah, tak by jej nemusela kolegyna oznamovat, ze dcera sadala k niekomu do auta. Vedela by aspon orientacne kde a s kym dcera travi cas. Keby mali normalny vztah, tak by matka nepodliehala panike z toho, ze jej sedemnastka ma frajera. Keby mali fajn vztah, bola by vyriesena aj antikoncepcia

valeria_h
13. dec 2022

Veď má 17 rokov! Nie je to dieťa, aj keď samozrejme pre Teba bude navždy, ale nechaj ju preboha dýchať, je úplne normálne mať chlapca v jej veku.

laurita285
13. dec 2022

Jasné že má, čo je na tom... a poviem ti ešte tajomstvo, cca 20% mladých má sex už v 12-13 rokoch! 😀

jana_eyre_2
13. dec 2022

A v čom je problém nerozumiem. V 17r som spoznala o 5r staršieho študenta s ktorým som mala vážny vzťah dva roky.. rada na to obdobie spomínam, z pohladu dnešneho rozumu to bolo celkom vtipné ako telenovela..

januska12323
13. dec 2022

Mne je hlavne divné, že ťa netrápi kam chodí po nociach. Ale kolegyňa ju zbadá s chlapom a už je oheň na streche.

vikusjk
13. dec 2022

@sssamuela ja som s mojim muzom od mojich 16-tich 😉 V jej veku je normalne, ked ma priatela. Blbe je, ze nemate spolu taky priatelsky doverny vztah, dufam, ze ja ho s dcerou mat budem. Chcela by som jej byt nablizku, i ked to bude potrebovat, lebo sa napriklad sklame, i pre pripady pomoci s antikoncepciou napriklad. Skus sa s nou uprimne porozpravat, nastav sa tak, ze nebudes "mudrovat" alebo ju odhovarat, ale ze si ju len vypocujes a prejavis jej svoje city, vysvetlis, preco sa o nu bojis, povies jej, ze si tu pre nu ak bude potrebovat pomoct s hocicim atd.

andreafa
13. dec 2022

@sssamuela :D :D

andreafa
13. dec 2022

@sssamuela Keď ju budeš stíhať na každom kroku, ti utečie, a ani by som sa jej nedivila. Skludni hormon prenasledovania

1ivanka1
13. dec 2022

Och ani tu nemozem napisat kedy som chodila domov ako 17r. A veru vsetky kamosky sme tak chodili. A ano mali sme aj frajerov ale vo vsetkej slusnosti. Ziadna sme neostali tehotna. Ak dobre vychovavas nemusis sa bat. A teda ta tvoja kolegyna no dakujem pekne. Moze sa stat ze ti dcera zacne klamat. Inak ked som mala 17 moj frajer uz chodil k nam domov a ja taktiez. Rodicia ho poznali a vedeli aky je a z akej rodiny pochadza. Vedlei ze mi nic nehrozi. Trosky dovery tej dnesnej mladezi.

svokrinjazykmonika
13. dec 2022

@sssamuela je úplne normálne ak má v tom veku chlapca a ty budeš matka stíhačka. Začni sa ku nej chovať ako ku dospelej a uvidíš, že sa vám zlepší vzťah.

viestta
13. dec 2022

@1ivanka1 ta kolegyna: Pocuj Mara, vcera som tvoju videla nastupovat do cerveneho auta, aj som utekala pozriet co je zac ten sofer, ale ta nestihla som. Aj som sa zadychala... Ale auto ma pekne, to bude dobra partia 😀

Strana
z3